2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ahahah kahveyi içiyorum valla bırakamadım ben de

Ben kasılmam oluyo mu olmuyo mu anlamıyorum. Bazen bütün olarak geriliyo ama çok yediğimden mi tuvaletim geldi diye mi başka bişey mi bilmiyorum. Bazen mesela en sağda diyelim minik bi toparlanma oluyo kısa süreliğine ama ben bebek dönüyo diye düşünüyorum onu.
Bu perşembe dr a gidicem şeker yüklemesi için. Acaba dr ben böyle oluyo böyle hissediyorum demeden kendi söyler mi kasılma olup olmadığını, yoksa demem mi lazım ona göre incelemesi için?

yarın doktor randevum var 28+3 olarak şeker yüklemesi olacağım .Birde kaşıntılarımı soracağım inşallah bir krem filan verir geceleri kaşıntıdan yatamıyorum

yarın doktor randevum var 28+3 olarak şeker yüklemesi olacağım .Birde kaşıntılarımı soracağım inşallah bir krem filan verir geceleri kaşıntıdan yatamıyorum
Kasıntı var demistim benim safra mi öyle bisey olabilir demişti ona baktı sonucu hala sormadım ama ben normal olarak görmüştüm. Kasıntı çok önemli ihmal etme tansiyondan da olabiliyor allah korusun preeklampsiden falan da oluyormuş

ne için nst dedi canım kasılman mı var
İki gundur karnim Sert ve gergin, ayakta durunca daha da sertliyor ve belime sirtima vuruyor. Doktor magnezyum verdi iki defa iciyorum am rahatlama Olmadi. Kizimda da benzer durumu 28. Haftada yasayip doktora gitmistim nst de sanci cikmisti sonrasi igne ilac vs. İlerlemisti. O sebeple ihmal etmeyip yarin doktora gidecegim mecburen gerci bayadir kontrole gitmemistim, zaten surec uzayacak kontrolumu de yaptirmis olurum umarim nst temiz cikar.
Ben kafeinsiz filtre kahve ve turk kahvesi aldim. Gunde bir defa iciyorum genelde filtre icerim

ay insallah ondan değildir ya kurdeşen falandır insallah

Bende öyleyim 4 aya kadar sabrettim ama sonra dayanamadım. Hergün içiyorum yani yapacak bişey yok vücudum istiyor ya cay ya kahve. Zaten 13 yıl sıgara içiyordum hamile kalınca bıraktım bari kahvem olsun dıyorum baya Bi arastırdım okadar bizim abarttıgımız gibi bişey degıl aslında. Yurt dısında hamıleler kahve alışkanlıklarına gayet devam ederlermiş ki ac karnına içiyorlar. Doktorlarda Bi kısıtlama getirmiyorlarmiş.

benim de aynı böyle sertleşme gibi garip bir şey oluyordu ben gaz sanıyordum, burada arkadaşlar sancı olabilirfalan diye yazınca gittim doktora servikal uzunluğa baktı hemen erken doğum ihtimaline karşı Allah korusun, şükür bir şey çıkmadı ama sancı bunlar olacak arada dedi. Sertleşme de sancıymış ama normalmiş. Bence bu şikayeti olanlar hemen doktoruyla konuşsun.
hepimiz hayırlısıyla sağlıkla alalım bebeklerimizi kucaklarımıza inşallah.

Benimde oluyo ama bence sürekli yıkamaktan oluyor canım katı sabun kullanmak şazım

Evet dogru soyluyodun cnm
Bende ilk basta kahveyi biraktim ama bas agrilarimdan duramiyodum dr sordum oda kahveyimi biraktin tekrar baslayabilirsin dedi

Benimde yarın bizde 27+3 te gitmiş olacağız. Benim kaşıntı hafifledi ama yinede diyeceğim. Benimde şeker yüklemem var. Güzel haberlerle dönelim

Anladım canım ben haftada iki kere içiyorum türk kahvesini çay çok içmiyorum fazlamı diye düşündümde
Aslında kafeinli şeyler çok tüketmemek lazım yani aşırıya kaçmadan ,içtiğimiz vitaminleri nötrlüyor :/ o yüzden bitki çayı en iyisi de insana bazen gına geliyor

Benimde yarın bizde 27+3 te gitmiş olacağız. Benim kaşıntı hafifledi ama yinede diyeceğim. Benimde şeker yüklemem var. Güzel haberlerle dönelim
Ben ellerimdeki kaşıntıyı söyledim bugün,gebelikte pek olan şeyler değil cildiyeye görünmen lazım ama onun vereceği kremi bana sorarsın dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…