2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ben ellerimdeki kaşıntıyı söyledim bugün,gebelikte pek olan şeyler değil cildiyeye görünmen lazım ama onun vereceği kremi bana sorarsın dedi
Benim kollarım, bacaklarım, sırtım deli gibi kaşındım on gün falan şuan daha iyim. Kan verdin mi ast ve alt enzimlerinin yükselmeside kaşıntı yapıyor. Ben kaşıntıdan bir hafta önce vermiştim normaldi. İlk hamilelik ayında yüksekti alt o zamanda hafif kaşıntım vardı. Bu sefer çok kötüydü. Bende yarın gideyim bakalım ne diyecek. Ellerimde kaşıntı yokta ağrı var. Sanırım bu ayla beraber şikayetlerimiz artacak :)))

Evet asıl bundan sonra görücez gibi bazı şeyleri, yaklaşıyor yaklaşmakta olan :)) Sağlık olsun hepimizde inşaallah

Kahve hergun icmiyorum Ben 4 5 gunde bi falan.. ilk zmaan hic cay icemedim tiksindim.. 4 cu ayda icmeye basladim sabah 2 aksam 2 bardak iciyorum ya☺☺
Aynen yinede az içmekte fayda var sanırım doğumdan sonra istediğim kadar çay içmek istiyorum kahve falan

[QUOTE="shewa, post: 63459269, member: ihtimaline karşı Allah korusun, şükür bir şey çıkmadı ama sancı bunlar olacak arada dedi. Sertleşme de sancıymış ama normalmiş. Bence bu şikayeti olanlar hemen doktoruyla konuşsun.
hepimiz hayırlısıyla sağlıkla alalım bebeklerimizi kucaklarımıza inşallah.
[/QUOTE]
İnşallah.
Servikal uzunluğa nasıl baktı alttan mı?

Size bi isimle ilgili görüşlerinizi sorcam. Fikrinizi yazarsanız çok makbule geçer
Tomris ismi sizce nasıl? Size ne çağrıştırıyor?

Kızlar çok acil bisey soracağım ? Ben hastane çıkışı yaptıracağım da sizce 12 li mi 6 li mi olsun iki set içeriğini de resimli ekledim. Arada 40 lira fark var ama bilemedim

Eklentiler

• kisiye-ozel-6-li-organik-hastane-cikisi-aslan-22629-jpg.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 55
  • kisiye-ozel-12-li-organik-hastane-cikisi-aslan-22672-jpg.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 52
Size bi isimle ilgili görüşlerinizi sorcam. Fikrinizi yazarsanız çok makbule geçer
Tomris Uyarı anımsatıyor bana olgun insan ismi gibi siz beğendiyseniz olur ama bence ağır kacar

Tomris isminin tarihte yer aldigini animsiyorum bi de Boyle sanatci yazar gibi biseyler cagristiriyor bana .. kadin ismi cagristiriyo olgun bi kadin gibi yani bebis icin bence baska bisey mi dusunsen

Kızlar çok acil bisey soracağım ? Ben hastane çıkışı yaptıracağım da sizce 12 li mi 6 li mi olsun iki set içeriğini de resimli ekledim. Arada 40 lira fark var ama bilemedim

Bence 40 tl fark varsa 12li olabilir sonucta basli takimlar da 45 50 arasi oluyor ya:)

Ihlamur, rooibos diye çok hafif kafeinsiz bi çay var aktardan aldım aslnda sallamasıda vardı ama marketlerde bulamadım mide rahatlatıcı özelliği var. Çok nadir tarçın karanfilli yeşil çay :)
Anladım canım aktarada gidemem bu şekil ama artık yapıcak bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…