2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ben sabah kahvaltida içiyorum 3/4 bardak çay akşam da 1/2.Kahve bazen bir bazen iki fincan.bunun biri türk biri neskafe olabiliyo ama içiyorum yani.Onu da içmesem evde deliricem:)
Ya evet işte bende çok içmek istiyorum ama zararı olur diye içmiyorum mesela nescafe hiç içmedim hamileliğimde sadece türk kahvesi içiyorum bide çay

İll Türk kadın hükümdar ☺ Güzel isim ama bazı isimler sadece asıl sahibinde güzel oluyor bu da onlardan biri, şahsi fikrim ☺
Tomris Uyarı anımsatıyor bana olgun insan ismi gibi siz beğendiyseniz olur ama bence ağır kacar
Tomris isminin tarihte yer aldigini animsiyorum bi de Boyle sanatci yazar gibi biseyler cagristiriyor bana .. kadin ismi cagristiriyo olgun bi kadin gibi yani bebis icin bence baska bisey mi dusunsen
Genel olarak bi bebek için ağır isim diyosunuz yani
Ya aslında bu isme Türkçe kökenli isimlerden geldik. Hem Türkçe kökenli hem de günümüzde kullanılabilecek az isim var kız ismi olarak. Daha isme karar veremedik ne yapıcaz bakalım

Kızlar çok acil bisey soracağım ? Ben hastane çıkışı yaptıracağım da sizce 12 li mi 6 li mi olsun iki set içeriğini de resimli ekledim. Arada 40 lira fark var ama bilemedim
Bence 12li giydirirsin evde falan da yşne yedek olur en azından güzelmiş bu hangi siteden fiyatı nasıl canım

İsim işi çok zor ben Asil ismine karar verdim çok içime sindi

Yani agir olur diye dusunuyorum Ben. Kizim olsaydi Ben AYZA dusunuyodum

Aybuke, Ayyüce, Gökçe istediğine alternatif olabilir canım

Ben kız olsaydı Begüm koyacaktım Umay da Türkçe güzel isimlerden düşünürsen

Ben kız olsaydı Begüm koyacaktım ☺ Umay da Türkçe güzel isimlerden düşünürsen ☺
Bazı isimleri de bilmem hangi yakın akrabanın çocuğu diye koyamıyoruz ya Umay güzel, anlamı da güzel ama bana biraz baygın bi isim gibi geliyo. Belki ısınabilirsem ben de olur:))

Ben ondan da korkuyorum içesim gelse de içmem, ya olan sütümü etkilerse, ben gazlı bi insanım ya bebeğim sütle geçerek daha da gazlanırsa diye
Kahve çok içmediğin sürece geçmiyor diye okumustum süte canım ama doktora danısarak içeriz tabi yine

Kızlar çok acil bisey soracağım ? Ben hastane çıkışı yaptıracağım da sizce 12 li mi 6 li mi olsun iki set içeriğini de resimli ekledim. Arada 40 lira fark var ama bilemedim
Ben yerinde olsam 6 lı olanı alırdım zaten 12 takımın varmış.bunuda fotoğraf için kullanacaksın sonuçta tulum yeterli olur zaten.ama fotografta tulumu çıkarır pijama takımı ile de fotoğraf çektiririm dersen alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…