2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Aynen yinede az içmekte fayda var sanırım doğumdan sonra istediğim kadar çay içmek istiyorum kahve falan
Ozamanda emziriyor olacaksın. Bebeğe Sütten geçmesi daha kolay.. Anne karnındayken plasenta da ayrıştırılıyor ama emzirirken öyle değil oldgu gibi sütüne gecıyor hersey. Bence cok didiklememek gerek diye düşünüyorum şahsen.. Canın mı istiyor iç yaza yaza canımı çektirdiniz işte şimdi yapıp içicem hemen

canım gec kaldım sanırım, ben de bu hesaptan yaptıracaktım ama sonra bu hesabı buldum. daha uygun diye buradan yaptıracagım hem de secenek daha cok uniqon adı
Ben önermiştim sanırım o siteyi de buranın nevresimleri de daha uyguna geliyordu ikisini de burdan yaptırdım canım

Ay dimi valla yaa adı etiyor istemek için çok sakınmamak lazım dediğin gibi afiyet olsun

Türk isimlerinden bilgehan olabilir bir arkadaşım koymuştu kızına:)

Cnm dr'una muhakkak danış ama hamilelikte olabiliyor, benim kardeşimde de olurdu. Bepantolun kaşıntı giderici kremi uygun mu bilmiyorum ama anlık çözüm olarak iyi, danış istersen. İyi geliyordu. Ferahlatıyordu. Hormonlar tetikliyor hep. Bir tanıdığımın da ayağında mantar çıkıyordu gebeliğinde.
Kansızlığa karşı bende tereddütlüyüm ama ufak 1 fincan türk kahvesi canım çekiyorsa içiyorum cnm valla. Ama şöyle çözüm buldum. Sert yapmıyorum.

Aynen canım doğumdan sonra hergün içerim ama kesin ayılmak için
Sezaryen olursa zaten doktorlar öneriyor narkozu atmaya çok yarıyor, aşşşırı iyi gelmişti bana doğum sonrası, ilk iki hafta içtiğim kahveden aldığım lezzeti hiç alamadım o derece.

Oğlum Mehmet Anıl şimdikide erkek Ahmet Kartal veya Kartal Umut hangisi bilemedik.daha vakit var nasılsa :)

Yaa ciddenmi ben sezeryan istiyorum zaten içerim bol bol kahve o zaman

Şu sıralar ćok duygusalım kızlar sizde öyle misiniz ? Yumurta aldım başka yerden markete girdim domates almak için dolu kasayı istediğim domatesin üstüne koymuşlar kaldıramazdım onu orda reyon düzen kıza bana yardım eder misin dedim kız şu ilerdede var bu domatesten böyle alıp şurayada koyabilirsiniz dedi aldı koydu gitti eve geldim ağladım òyle yapması zoruma gitti

Bende öyleyim canım o kadar saçma şeylere ağlıyorum ki.dün biri bana hamilelikte çok kilo almışsın iyice sismişsin tarzı bişey dedi.bütün gün kafamda onu düşünüp ağladım.
Aslında ben kilo aldığımı da biliyorum bu durumdan şikayetçide değilim ama işte birinden duyunca bana bir ağlama geldi

Kızlar bugün doktora gittim bebekte sıkıntı yok şükür, aç gitmiştim açlık şekerine bakalım dedi 79 çıktı ama kandaki şeker 13(rakam aralığı en yüksek 6) doktor aradı beni bu normal değil acilen dahile doktoru görmesi lazım ama açlık şekeri böyle düşükken bu neden yüksek anlam veremedim tekrar tahlil yapılacak dedi. Biraz canımı sıktı bu konu benzer bi durum yaşayan var mı? Bu hafta pizzaydı makarnaydı kaçırdım biraz fazla onunla alakalı olabilir mi

hormonlardan böyleyiz demek ki kıza cevap bile veremedim içime oturdu öyle diyince . Haklısın sende bende aldığım kilodan rahatsız değilim ama biri dese benimde moralim bozulurdu heralde . Bir ihtiyaçta insan hamileyim ben de diyemiyor ne bilim çok tuhaf

Yarin ben de mecburi doktoruma gidecegim, karnimdaki sertlik hic gecmedi umarim yine sorunlu bir gebelik beni beklemiyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…