2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Canım kandaki şeker dediğin değer ne ilk defa duydum

Bizim de 2. Oğlumuz gelecek inşallah büyük oğlumun adı Alperen. Küçüğün adı da Mustafa Kerem olacak Allah izin sağlık verirse kızı olacaklara da bir tavsiye verebilirim İlay benan ve benal ismi çok hoşuma gidiyor

Biz hala isim bulamadik Eşimle anlasamadik bir türlü isim konusunda
Bizde öyle ne söylesem beğenmiyor. İki isim koyma taraftarı. Annesinin ismini de koymak istiyor. Ama soyadımız aşırı uzun. 11 harfli bide ben anne baba istemiyorum. Kaynanam severim ama istemiyorum. O yüzden ne söylesem beğenmiyor inadına.

Şeker ölçümü ne zamana kadar oluyordu? Ben de yaptırmak istiyorum ama nisan sonu gidebilirim yada mayıs başı yani 2 hafta falan sonra.

Oğlum dün sakindi yine. Kıpır kıpır olsun istiyorum ama sanırım baş aşağı döndü, hissettiğimi de popo tarafından hissediyorum çünkü. Göbek tarafından hissetmeyince sanki hissetmiyormuşum gibi geliyor. İç taraflardan hissediyorum birkaç gündür. Benim gibi var mı?

Kızlar çok acil bisey soracağım ? Ben hastane çıkışı yaptıracağım da sizce 12 li mi 6 li mi olsun iki set içeriğini de resimli ekledim. Arada 40 lira fark var ama bilemedim
40 TL fark varsa çok olanı yaptır derim

Benim kollarımda kaşıntı var akşamları genelde oluyo.... bişey yaramiyo olabilir yediklerine dikkat et istersen...

Güzel düşün güzel olsun hayırlısı ile güzel haberlerle dön.
Amin insalllah canim
Ay ben se sevmiyorum anne baba dede ismini Biara esimde dedesinin ismini koymak istedi siddetle karsi ciktim bisey demedi bidaha
Şeker ölçümü ne zamana kadar oluyordu? Ben de yaptırmak istiyorum ama nisan sonu gidebilirim yada mayıs başı yani 2 hafta falan sonra.
24-28 arasi yaziyor genelde heryerde canin. Nisan sonu gidersen olur galiba.

Amin insalllah canim

Ay ben se sevmiyorum anne baba dede ismini Biara esimde dedesinin ismini koymak istedi siddetle karsi ciktim bisey demedi bidaha

24-28 arasi yaziyor genelde heryerde canin. Nisan sonu gidersen olur galiba.
Benimki de dedemin adı olsun mu dedi ben de sen git kendi adını değiştir dedenin adını koy kendine dedim

O bende de oluyor arada. Dediğin gibi onu hareketten saymıyorum ama ertesi gün düzeliyor tekrar göbekten hıssedıyorum hareketlerını

Kızlar bebek odası aldınız mı? Aldıysanız foto atabilir misiniz Fikir olsun bizede. Ben ahşap çekmeceli beşik ve gardırop düşünüyorum ama netten alıcam galiba mağazalar kapalı.

Kızlar bebek odası aldınız mı? Aldıysanız foto atabilir misiniz Fikir olsun bizede. Ben ahşap çekmeceli beşik ve gardırop düşünüyorum ama netten alıcam galiba mağazalar kapalı.
Ben oda yapmayacağim ama şifonyer alacağim büyük ikea dan.Oda yapacağim zaman tam anlamiyla da şifonyerin parçalarini tamamlarim ikeadan diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…