2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kızlar bebek odası aldınız mı? Aldıysanız foto atabilir misiniz Fikir olsun bizede. Ben ahşap çekmeceli beşik ve gardırop düşünüyorum ama netten alıcam galiba mağazalar kapalı.
Canım ben oda takımı almadım. Kendim takım yaptım. İki park yatak aldım, bir dolap aldım. Kendi şifonyerim aldığım dolapla takım gibi duruyor onu da onların odasına koyacağım. Perde bakıyoruz. Ben süs düşündüm eşim perde alalım dedi. Ev benim olmadığı için ucuz yoldan güzel bir şey yapmaya çalışıyoruz. Yataklar ve dolap 2000 lira tuttu.

Bizde öyle kendı evimiz değil. Birde ben oda yapıp atamam bebemi başka odaya. Yatak odasına beşiğini koyacağım. Giyinme odasına bizim gardrobun yanına da onun gardrobunu koyacağım. Altı çekmeceli sallanan ahşap beşiklerden alacağım ama araştırmak lazım fiyatlar çok farklı

Benim ellerimde egzama var cildiyecinin yazdığı kremi atıyorum ama egzama olduğuna emin olup kullan bence

Eklentiler

• 5A3F2CAF-63DB-47B9-A5D2-56399E36824D.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 24
Benim doktorum çay kahve yasaklama dı sadece açık çay günde 1 Türk kahvesi veya küçük nescafe dedi

Bayanlar doğum temizliğinizi ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz ben yapsam mi ki dedim bu seferde erken dedim ramazan çıkınca da geç mi kalır acaba bı fikir verin

Bizde öyle canım çocuğumun adı bebek kaldı
Kız ben kızımı öğrendiğimde susam tanesi kadaresi doktor. Bizde indir susamcık kaldır susamcık derken cinsiyet belli oldu. Adını Elif Defne istiyoruz ama hala susamcık nasıl susamcık iyi mi susamcık hareketlimi anneanne dede dayı herkesin ağzında susamcık kaldı kızım :))

Bayanlar doğum temizliğinizi ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz ben yapsam mi ki dedim bu seferde erken dedim ramazan çıkınca da geç mi kalır acaba bı fikir verin
Valla ben haziranın sonlarına doğru yaparım canım yada temmuz başı tek yapamam zaten kayınvalidem yardım eder virüste azalır belki

Kızlar bu anti colic biberonlar hakkındaki düşünceleriniz neler ?

Eklentiler

• 729F84DA-1784-4E6E-A063-D13F2AEBF7B9.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 30
Bizimkini de babası erkek ne yapıyor erkek nasıl diye seviyor

Senin dogu
Valla ben haziranın sonlarına doğru yaparım canım yada temmuz başı tek yapamam zaten kayınvalidem yardım eder virüste azalır belki
dogum Ağustos başı görünüyor cnm benimki temmuz başı görünüyor ama sezeryan olacağım için 2 hafta düşünce büyük ihtimal haziranın son haftası olur bı çare bulup temizliği nasıl olacaksa halletmek lazım çok kafama takıyorum

Canım bunu diyen insan beni en son 64 lü kilolarda gördü.ve ben 2 tane bebeğimi kaybettim ve kilolarım kaldı.bunları bilmesine rağmen ileri geri konuşması beni üzdü.

kandaki seker degerının tahlilerdeki adı nedir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…