Kızlar 4 gündür sürekli sabah saatlerinde sol bacağım uyusuyor ve en az 3 saat geçmiyor gün içindede sürekli kendini hissettiriyor böyle birşey sizlerdede oluyormu.
Ağır mağır Tomris güzel gelmişti Orijinal yani. Ama galiba eşime de ağır geldi Doğa dedim ısınamadı ona da. İkimizin de beğendiği bi isim bakıyoruz ama daha net bişey yok. Dün daha önceden benim ısrarla söylediğim Türkçe kökenli olmayan bi isme istersen o olsun dedi. Bu isim de son yıllarda çok popüler olmuş hala da popüler. Ben ilk düşündüğümde bu kadar çok olduğunu bilmiyodum. Normalde koyanlar çoksa soğurum ama isim hala güzel geliyo. Ne yapayım bilmem
Senin dogu
dogum Ağustos başı görünüyor cnm benimki temmuz başı görünüyor ama sezeryan olacağım için 2 hafta düşünce büyük ihtimal haziranın son haftası olur bı çare bulup temizliği nasıl olacaksa halletmek lazım çok kafama takıyorum
Eki Görüntüle 2617128
ben de bu sabahlığı ve pijama takımı var onu sipariş verdim bakalım ne zaman gelir. Glingerie sayfasına bi bakın derim kızlar indirim vardı lohusa pijamada
Prş vermiştim cumartesi elimde oldu hızına şaşırdım açıkcası kalitesini çok beğendim, ben şuan 75 kiloyum xl aldım yani iyi oldu ama göbek büyüyünce olmaz gibi geldi gerçi zaten lohusa niyetiyle aldım o zamana olur gibi. Esnek bi kumaşı var tiril tiril tam yazlık bunaltıcı da değil
Ay ben pijama takımıda almıştım onuda paylaştım sandım ona göre yazmışım sabahlığın bedeni iyi oldu pijama biraz normal kalıp son aylarda giyilmez gibi geldi tabi o zaman görücez
Prş vermiştim cumartesi elimde oldu hızına şaşırdım açıkcası kalitesini çok beğendim, ben şuan 75 kiloyum xl aldım yani iyi oldu ama göbek büyüyünce olmaz gibi geldi gerçi zaten lohusa niyetiyle aldım o zamana olur gibi. Esnek bi kumaşı var tiril tiril tam yazlık bunaltıcı da değil
Ya ben 54 le hamile kaldım boyum 162 şimdi 66 kilo falanım. M mi alsam l mi alsam bilemedim. Bi de bedenleri kalmamış zaten takım yapıcam ama hangisini kaç beden almalıyım acaba. Göbeğim aşırı yok basenim var
Kızlar çok acil bisey soracağım ? Ben hastane çıkışı yaptıracağım da sizce 12 li mi 6 li mi olsun iki set içeriğini de resimli ekledim. Arada 40 lira fark var ama bilemedim
Ben de bi 10 lu set aldım isimli seti de 5 Li yaptırıcam tekrar bi 10 luya gerek olucağını sanmıyorum ama tabi ki sen bilirsin canım
bu da bizim 10 lu takımımız
Ay ben pijama takımıda almıştım onuda paylaştım sandım ona göre yazmışım sabahlığın bedeni iyi oldu pijama biraz normal kalıp son aylarda giyilmez gibi geldi tabi o zaman görücez
Aynen ben de pijama takımı elbisesi ve sabahlığını almayı düşünüyorum. Hamilelikte değil de lohusa niyetine göre olcak elbet göbek gider biraz doğum sonrası, bunun beli ayarlanır lastikli mi . Bu pijama takımının kısa kollusu var üstü düz altı çiçekli onu da aldın mı.
Kızlar 4 gündür sürekli sabah saatlerinde sol bacağım uyusuyor ve en az 3 saat geçmiyor gün içindede sürekli kendini hissettiriyor böyle birşey sizlerdede oluyormu.
Aynen ben de pijama takımı elbisesi ve sabahlığını almayı düşünüyorum. Hamilelikte değil de lohusa niyetine göre olcak elbet göbek gider biraz doğum sonrası, bunun beli ayarlanır lastikli mi . Bu pijama takımının kısa kollusu var üstü düz altı çiçekli onu da aldın mı.
Benim beyaz bitane olduğu için düz renkli olanı çok beğensem de vazgeçtim bide o biraz daha göbekliyken giymeye uygun gibi geldi. Yani aslında pijamanızı son aylarki kilonuza göre alın diyolar ama şuanki gidişattan da az çok belli olur kilon. Mesela şuan 66 kiloysan lohusa zamanı için 65 baz alarak bakabilirsin lohusa takımlarına. Eğer beden olmazsa 1 hazirandan itibaren iade değişim almaya başlıcaz yazıyodu sayfalarında yani şıan sipariş etsen o zamanki kilona göre de karar verebilirsin ama beden kalır mı emin değilim beli lastikli değil bu arada
Ya ben 54 le hamile kaldım boyum 162 şimdi 66 kilo falanım. M mi alsam l mi alsam bilemedim. Bi de bedenleri kalmamış zaten takım yapıcam ama hangisini kaç beden almalıyım acaba. Göbeğim aşırı yok basenim var ☺
Canım az önce çöp atayım dedim indip geldim terden su oldum gidip gelene kadar çöp ağırlaştı elimde . Eve geldim yattım hemen . Bir anda çok hareketlendi
Canım az önce çöp atayım dedim indip geldim terden su oldum gidip gelene kadar çöp ağırlaştı elimde . Eve geldim yattım hemen . Bir anda çok hareketlendi