- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Canım çöpleri eşin sabah giderken atsın ben öyle yapıyorum ağır şeyler kaldırma yinede ne olcagı belli olmaz bu dönemde biraz daha dikkat etmemiz gerek ben 1 aydır evden çıkmıyorum markete bile eşlerimiz idare edicek mecburCanım az önce çöp atayım dedim indip geldim terden su oldum gidip gelene kadar çöp ağırlaştı elimde . Eve geldim yattım hemen . Bir anda çok hareketlendi
Bir daha çöp atmıyacam ya çom kastım kendimiPozisyon da değiştiriyor olabilir benm de aynı bugün hatta biraz sancı da yaptı ama normal gibi de geliyor Banu çiftçiyi dinleyince
Ben de ilk defa atayım dedim pişman oldum yaCanım çöpleri eşin sabah giderken atsın ben öyle yapıyorum ağır şeyler kaldırma yinede ne olcagı belli olmaz bu dönemde biraz daha dikkat etmemiz gerek ben 1 aydır evden çıkmıyorum markete bile eşlerimiz idare edicek mecbur
Normaldir canım bence kötü düşünme bebeklerin ne yapacagı pek belli olmuyorBen de ilk defa atayım dedim pişman oldum yazaten çok sıktım kendimi bebeğime bir şey olur mu diye belim ağrıdı stresten eve gelip hemen yattım bebek döndü dekme at at çok hızlıydı çok korktum
Kızlar ben en son detaylı ultrasona gittim. 4 haftayı geöti. Doktorum ay sonuna kadar izinliymiş. Doktoru beklersem 2 aya yakındır bebeği görmemiş olucaz. Ben doktorun dönmesini beklemek istemiyorum çok uzun bir süre oluyor. Başka bir doktora bir seferlik gideyim diyorum ama doktorda bilmiyorum avrupa yalasında varmı iyi bir doktor?
Uyusma canim hani üstüne oturursunda karıncalanırya o şekilde..uyuşma mı yoksa, sanki çiviyle oyuyorlarmış gibi bir ağrı mı? geceleri bana çok oluyor hem sağ hem sol. o yüzden pek uyuyamıyorum
İyi düşüneyim doğru söylüyorsun ilk defa bi dışarı çikıp çöp atayım dedim korkudan ne hale geldim ya minigimi koruyamamak ne kötü bir şeyNo
Normaldir canım bence kötü düşünme bebeklerin ne yapacagı pek belli olmuyor☺ Benimkide bazen ard arda çok hareketli oluyor
erken canım ben bı bahar temızlıgı yaptım ama daha 3 ay var doğuma tekrar temızlık gerekırBayanlar doğum temizliğinizi ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz ben yapsam mi ki dedim bu seferde erken dedim ramazan çıkınca da geç mi kalır acaba bı fikir verin
güngörendeyim canım. muane ücreti ne kadar ödüyorsun bu aradaavrupada neredesin ? beşyol-floryaya gelirsen benim doktorumu öneririm. efsane kadın kendisi :) beni çekiyorsa bu kadar büyük sabırla her gebeyi çeker.
not: çok soru sorarım, hatta bazen latinceye kadar gidiyorum.. hiç ezmeden bilmişlik taslamadan kibarca cevap veriyor.
Atma bir daha eşin atsın canım benim hamileliğimden beri hiç çöp atmadım ben hatta eğilmemeye bile dikkat etmeye calısıyorum mecbur kalmadıkçaİyi düşüneyim doğru söylüyorsun ilk defa bi dışarı çikıp çöp atayım dedim korkudan ne hale geldim ya minigimi koruyamamak ne kötü bir şey
Çok teşekkür ederim beden sıkıntısı var malesef tükenmiş zaten m si bile değişim zamanından sonra doğuma çok kalmıyor risk fazla biraz düşüneyim ben en iyisiBenim beyaz bitane olduğu için düz renkli olanı çok beğensem de vazgeçtim bide o biraz daha göbekliyken giymeye uygun gibi geldi. Yani aslında pijamanızı son aylarki kilonuza göre alın diyolar ama şuanki gidişattan da az çok belli olur kilon. Mesela şuan 66 kiloysan lohusa zamanı için 65 baz alarak bakabilirsin lohusa takımlarına. Eğer beden olmazsa 1 hazirandan itibaren iade değişim almaya başlıcaz yazıyodu sayfalarında yani şıan sipariş etsen o zamanki kilona göre de karar verebilirsin ama beden kalır mı emin değilimbeli lastikli değil bu arada
Bu ilkti bir daha da yapmıcam Rabbim bebişlerimizi korusunAtma bir daha eşin atsın canım benim hamileliğimden beri hiç çöp atmadım ben hatta eğilmemeye bile dikkat etmeye calısıyorum mecbur kalmadıkça
Öyle tabi ki hayat müşterekCanım çöpleri eşin sabah giderken atsın ben öyle yapıyorum ağır şeyler kaldırma yinede ne olcagı belli olmaz bu dönemde biraz daha dikkat etmemiz gerek ben 1 aydır evden çıkmıyorum markete bile eşlerimiz idare edicek mecbur
cnaım ben sigortalıyım hiç ücret ödemiyorum ama sanırım 225 tl sgk anlaşman varsa ona göre indirimli tabi. günay babayeva.güngörendeyim canım. muane ücreti ne kadar ödüyorsun bu arada ☺
Bizde çıktık Minnaklarim büyüyor çok şükür ikiside iyidiKızlar doktor randevumuzdan çıktık bebeğim çok iyiydi maşallah bize bakıp gülümsedi sıpa38 cm boy 1350 gram kilodaymışız. Şeker yüklemesini de yaptırıp kan verdim akşam sonuçlara göre ben seni arayacağım dedi doktorum inşallah çıkmaz
Normal canım az önce benşmkide hareketliydi bayaBu ilkti bir daha da yapmıcam Rabbim bebişlerimizi korusun. Şimdi biraz sakinleşti . Ilk defa bu kadar hareketlenip donunce kotu bir sey oldu sandim ne kadar salagim ya
Anladım canım. Doktorum bence beklemelisin dedi gitmesem ayrı dert gitsem ayrı dert bilemedim napsam doktorumu beklesemmi sizler nasıl yapıyosunuz kontrollericnaım ben sigortalıyım hiç ücret ödemiyorum ama sanırım 225 tl sgk anlaşman varsa ona göre indirimli tabi. günay babayeva.
Benimde oluyor hatta sol bacağımda valislerim çıktı.artık uyurken ayağımın altına yastık koyup uyuyorum.bir yerde iyi geleceğini okumuştumKızlar 4 gündür sürekli sabah saatlerinde sol bacağım uyusuyor ve en az 3 saat geçmiyor gün içindede sürekli kendini hissettiriyor böyle birşey sizlerdede oluyormu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?