- 9 Temmuz 2019
- 668
- 656
- 33
- 32
Dr brownun vardı kardeşimde, faydasını görüyordu.
Evet aynen canım bende baktım aynaya sol bacağımın bir kaç yerinde varis olmuş ayrıca hemoroitte oldu sanırım kan dolaşımıyla alakalı bişey bu uyuşmalar.Benimde oluyor hatta sol bacağımda valislerim çıktı.artık uyurken ayağımın altına yastık koyup uyuyorum.bir yerde iyi geleceğini okumuştum
Bu uyuşma sol kolumda da oluyor.özellikle uyurken yastığın altında elim kaldığında.Bende de hemoroid oluştu.inşallah bebeği tehlikeye sokacak bişey değildirEvet aynen canım bende baktım aynaya sol bacağımın bir kaç yerinde varis olmuş ayrıca hemoroitte oldu sanırım kan dolaşımıyla alakalı bişey bu uyuşmalar.
Aynı şeyi düşünmüşüz demek setin çok güzel canım hayırla kullanmak nasip olur inşallahBen de bi 10 lu set aldım isimli seti de 5 Li yaptırıcam tekrar bi 10 luya gerek olucağını sanmıyorum ama tabi ki sen bilirsin canım
bu da bizim 10 lu takımımız
Eki Görüntüle 2619572
Anladım canım. Doktorum bence beklemelisin dedi gitmesem ayrı dert gitsem ayrı dert bilemedim napsam doktorumu beklesemmi sizler nasıl yapıyosunuz kontrolleri
Sürekli Biberon kullanmayacaksan bence gerek yok cnm. Ara sıra kullanmaya normal Biberon da yeterli. Almak istiyorsan da 1 tane al yeter. Emzirirsen pek ihtiyacın bile olmaz. Biberonlar için fırçalar oluyor bir de. Onlar temizliği için iyi oluyor. Ben biberonu 1 tane avent aldım, anne memesine benziyor diye, kızımda da onu kullanmıştım. Bir iki ay kullandı sonra hiç Biberon kabul etmemişti.Dr brownun içindeki şeyin temizlenmesi çok zor diye duymuştum.bu biraz daha geniş sanki.birde yeni doğan için bundan bir tane alsam yeter mi sence? Çünkü biberon numaraları yeni doğan, bir aylık diye gidiyor.kullanacağı zaten bir ay onu da kullanacak mı belli değil
İlk ihtiyaçları almak lazım bence de. Eylül ekim daha iyi bir şeyler alma imkanımız olur diye düşünüyorum. O şekilde hareket ediyorum ben.Kızlar görümcemle üç hafta arayla hamileyiz hastane çıkışı hediye alalım demiştik sipariş verdiğimiz marka bizi aradı elimizde kalmadı başka ürün gönderelim diye, bebek kıyafet üretimi şuan için durduruldu ne zamana kadar sürer belli değil diyoryani ne yapmalı bilemedim mağazaların ne zaman açılacağı belli olsa içimiz rahat ederdi gezerek almanında tadı ayrı oluyor. Ama öncelikli ihtiyaçları geçe bırakmamak lazım galiba
Ben de öyle acele etmeyecektim ama virüs çıkalı internetten alışveriş yapıyorumİlk ihtiyaçları almak lazım bence de. Eylül ekim daha iyi bir şeyler alma imkanımız olur diye düşünüyorum. O şekilde hareket ediyorum ben.
Çok şükür çok sevindim canım oh be bebeklerimiz iyiBizde çıktık Minnaklarim büyüyor çok şükür ikiside iyidi1050 biri çıktı 1200 biri suları iyi gayet güzel dedi. İkiside baş yukarı. Karın ağrım bebeklerin büyümesinden. Su gibi akıntım olmuştu iki hafta önce bir test var gebelik testi gibi onu yaptı Bebişin suyu değil çok şükür. Aklınızda bulunsun eczanede petleride varmış eğer su mu diye tereddüt ederseniz. Şekerimde çıkmadı 3. Hafta sonra tekrar gideceğiz
Öyleye bu aventin en küçük biberonundan alayım evde bulunsun lazım olursa zaten devamı alınır.birde bu süt sağma makinaları nasıl canım bir bilgin varmı bebeğime kendim bakacağım bu süreçte çalışmayacağım.gerekli olur mu?Sürekli Biberon kullanmayacaksan bence gerek yok cnm. Ara sıra kullanmaya normal Biberon da yeterli. Almak istiyorsan da 1 tane al yeter. Emzirirsen pek ihtiyacın bile olmaz. Biberonlar için fırçalar oluyor bir de. Onlar temizliği için iyi oluyor. Ben biberonu 1 tane avent aldım, anne memesine benziyor diye, kızımda da onu kullanmıştım. Bir iki ay kullandı sonra hiç Biberon kabul etmemişti.
Evet depend ismi ben büyük boy olandan 2 paket aldım kilo aralığı arkasında yazıyor hangi kilo hangi bedenkızlar depend emici külot diye mi geçiyor aldığınız külotlar ? beden olarak orta boy alan var mı acaba ? kaç bedene tekabül ediyor? bir de son kullanma tarihleri var mı dependlerin.?
Aynen cnm. Birkaç eksiğim vardı hep internetten verdim sipariş. Mecburen. İnşallah bir an evvel düzelir.Ben de öyle acele etmeyecektim ama virüs çıkalı internetten alışveriş yapıyorum
Süt sağma makinesi daha çok çalışanlar için lazım oluyor cnm. Ya da emmeyen bebekler için. Ama ben de var ve ben ilk aylar çok iyi kullandım, iyi iş gördü. İlk bebek az Emiyor, fazlasını sağar dondurucuya atardım. Bu sütler daha sonra iyi iş görüyor. Bir de benim bebiş az uyurdu. Sağar babasına verir dinlenirdim biraz. İşte biraz pahalı. Ama hastaneden falan kiralanıyor diye duymuştumÖyleye bu aventin en küçük biberonundan alayım evde bulunsun lazım olursa zaten devamı alınır.birde bu süt sağma makinaları nasıl canım bir bilgin varmı bebeğime kendim bakacağım bu süreçte çalışmayacağım.gerekli olur mu?
Anladım canım süt sağma makinasında kararsızım ama emzik ve biberon alayım ihtiyaç halinde de süt sağma makinası alırım artık.çok sağolAynen cnm. Birkaç eksiğim vardı hep internetten verdim sipariş. Mecburen. İnşallah bir an evvel düzelir.
Süt sağma makinesi daha çok çalışanlar için lazım oluyor cnm. Ya da emmeyen bebekler için. Ama ben de var ve ben ilk aylar çok iyi kullandım, iyi iş gördü. İlk bebek az Emiyor, fazlasını sağar dondurucuya atardım. Bu sütler daha sonra iyi iş görüyor. Bir de benim bebiş az uyurdu. Sağar babasına verir dinlenirdim biraz. İşte biraz pahalı. Ama hastaneden falan kiralanıyor diye duymuştum
Öyle mi ilk defa bir erkekte duydum ben başka koyacağım zaten bizim bayadır belli:) kendimin ismini bile koymayı düşündüm bir araBenim kayınpederimin adı bilgehan
Rica ederim cnm ne demek. Emzik bende de avent soothie ve birkaç normal emzik var. Bakalım bu bebişim tutar mı?Anladım canım süt sağma makinasında kararsızım ama emzik ve biberon alayım ihtiyaç halinde de süt sağma makinası alırım artık.çok sağol
Ben çöp de atıyorum kocaman çamaşır sepetini de kaldırıyorum bebek bu yahu tekmeler zaten bu kadar evhamlı olmayınCanım az önce çöp atayım dedim indip geldim terden su oldum gidip gelene kadar çöp ağırlaştı elimde . Eve geldim yattım hemen . Bir anda çok hareketlendi
Evet stoklar bitebiliyor maalesef o yüzden ilk alınacakların alınması lazım mecbur, beklemek artık mantıklı gelmiyor. Ben her şeyini internetten getirtiyorum 2 haftadır.Kızlar görümcemle üç hafta arayla hamileyiz hastane çıkışı hediye alalım demiştik sipariş verdiğimiz marka bizi aradı elimizde kalmadı başka ürün gönderelim diye, bebek kıyafet üretimi şuan için durduruldu ne zamana kadar sürer belli değil diyoryani ne yapmalı bilemedim mağazaların ne zaman açılacağı belli olsa içimiz rahat ederdi gezerek almanında tadı ayrı oluyor. Ama öncelikli ihtiyaçları geçe bırakmamak lazım galiba
Anladım canım özel bir durumdan dolayı tabiki gitmen lazım bana bence bekle dedi ortalıktan dolayı mı bilmiyorum artık kendide izinli zaten ne yapıcam hiç bilmiyorum bir şikayetim yok ama yinede bebeği merak ediyorumben kendi doktoruma 8 haftadır gitmiyordum. ayrıntılıya gittiğim için 24. haftada istememişti. dün gittim, 4 haftada 1 gelme, 2-3 haftada 1 gel dedi. benim bebeği besleyen damarlarda daralma var. takip edilmesi gerekiyor. zaten o gel demese bile giderdim, içimin rahat etmesi için.
Canım tamamen nasıl durucak ki çalısan açık internet üzeri yerler var hazirana kadar hepsi toparlar merak etme valla bende eksiğim çok ama daha zaman diye bekliyorumKızlar görümcemle üç hafta arayla hamileyiz hastane çıkışı hediye alalım demiştik sipariş verdiğimiz marka bizi aradı elimizde kalmadı başka ürün gönderelim diye, bebek kıyafet üretimi şuan için durduruldu ne zamana kadar sürer belli değil diyoryani ne yapmalı bilemedim mağazaların ne zaman açılacağı belli olsa içimiz rahat ederdi gezerek almanında tadı ayrı oluyor. Ama öncelikli ihtiyaçları geçe bırakmamak lazım galiba
İnsallah canım doktora gitmeme 1 hafta var gidince sorucam bunuda.Bu uyuşma sol kolumda da oluyor.özellikle uyurken yastığın altında elim kaldığında.Bende de hemoroid oluştu.inşallah bebeği tehlikeye sokacak bişey değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?