2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Canım tamamen nasıl durucak ki çalısan açık internet üzeri yerler var hazirana kadar hepsi toparlar merak etme valla bende eksiğim çok ama daha zaman diye bekliyorum
Benim doktorum bugün sizin doğuma kadar böyle gider yanında refakatçi bir kişi olabilecek iyi düşün tercihini yap dedi

Canım tamamen nasıl durucak ki çalısan açık internet üzeri yerler var hazirana kadar hepsi toparlar merak etme valla bende eksiğim çok ama daha zaman diye bekliyorum
Yeni üretim yapılmıyor şuan stoklardaki ürünleri satıyoruz dedi adam yani hazirana kadae tabi biraz daha iyi olur diye umud ediyoruz ama istediklerimizi o zaman istediğimiz gibi bulabilecekmiyiz orası meçhul

Ben de evin camlarını sildim pazar günü, bişey olsa vücut sinyalini veriyor diye düşünüyorum evde kaldığımız günlerde evhamlanmak daha kötü biraz relax olmak lazım
Ben de hastane çıkışıdır emziktir kendme pijamadır fln aldım bikaç şey daha. Bakalm öncelik ne olur daha bilmiyorum bez işini sona bırakmak lazım galiba alerji olur my durumu düşündürüyor

İnsallah canım doktora gitmeme 1 hafta var gidince sorucam bunuda.
Canım ben Türkiye’deki doktorum Recep Has ona mesaj attım aynen söyle cevap verdi “Kilo almakla ilgili olabilir
B vitamini (B1-B6) tavsiye ederim”
Benimde yarın ebe muayenem var burda yine sorarım ama çok umursayacaklarını düşünmüyorum kesin gebelikte normalder.farklı bişey derse haber veririm

Bende az önce dayanamayıp doktorumdan randevu aldım yarın 12 için.kasık ağrım ve sürekli idrarda yanmada var bende onuda göstercem gerçi kullanmadığım ilaç kalmadı yok geçmiyor.Bende seni haberdar ederim canım

En fazla bel ağrısı oluyor akşam ölü gibi yatıyorsun Ben de bez almadım daha da onu da alacam ama evde dışını dezenfekte etmem lazım hastanedeyken hiçbir şey almak istemiyorum o an dışardan

Herkese sağlıklı günler bayağıdır giremedim MaşaAllah herkesin bebişi büyümüş çok şükür benimkilerde büyüyor bende bugün uzun zamandan sonra kontrole gittim 26+1 im ama MaşaAllah 28 haftalık gibiler kızım 1030 gr oğlum 1180 gram suları iyi şekerim çok şükür çok iyi çıktı çok korkuyordum kötü çıkacak diye 75 ml yüklendi yarım saatte bir 4 defa kan verdim hepsi normal çıktı darısı hepinize

Maalesef idrarda enfeksiyon yüksek çıktı antibiyotik başladık bol su dedi normalden çok su içiyorum hamile kaldığımdan beri demekki yetmiyormuş sizde dikkat edin arkadaşlar suyu çoğaltın

Bende korkuyla gittim canım aslında çıksa artık tıp gelişmiş önüne geçiliyor çokta stres yapmadan tedbirli davranmak gerekir. İnsan tedirgin oluyor. Maşallah kuzularına annesi. Ben 900 ü geçmiş olsunlar diye korku içinde gittim. Hep eksik oluyorlarmış gibi şartlamışım kendimi. Oysa her bebiş özel, her gebe özel oluyormuş. Rabbim başa kadar çıkarsın hepimizi

Aynen öyle canım aminnnnn bende 1 kg olmamışlardır herhalde dedim hiç beklemiyordum

Maalesef idrarda enfeksiyon yüksek çıktı antibiyotik başladık bol su dedi normalden çok su içiyorum hamile kaldığımdan beri demekki yetmiyormuş sizde dikkat edin arkadaşlar suyu çoğaltın
Canım idrar enfeksiyonu şikayetin varmıydı hangi antibiyotiği verdi doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…