- 27 Ekim 2015
- 3.110
- 5.729
- 158
Benim doktorum bugün sizin doğuma kadar böyle gider yanında refakatçi bir kişi olabilecek iyi düşün tercihini yap dediCanım tamamen nasıl durucak ki çalısan açık internet üzeri yerler var hazirana kadar hepsi toparlar merak etme valla bende eksiğim çok ama daha zaman diye bekliyorum
İyi düşünelim iyi olsun umarım biraz azalır bu virüs canım dua etmekten başka elden birşey gelmiyorBenim doktorum bugün sizin doğuma kadar böyle gider yanında refakatçi bir kişi olabilecek iyi düşün tercihini yap dedi
Yeni üretim yapılmıyor şuan stoklardaki ürünleri satıyoruz dedi adam yani hazirana kadae tabi biraz daha iyi olur diye umud ediyoruz ama istediklerimizi o zaman istediğimiz gibi bulabilecekmiyiz orası meçhulCanım tamamen nasıl durucak ki çalısan açık internet üzeri yerler var hazirana kadar hepsi toparlar merak etme valla bende eksiğim çok ama daha zaman diye bekliyorum
Şekerin stresi bile geriyor insanı. Benimde yüksek çıktı sonra baktılae başka hastanınkiyle karışmışŞekerim sınırdan yüksek çıktıEgzersiz listesi verdi hergün yapacağım ve sıkı bir diyet ☹
Ben de evin camlarını sildim pazar günü, bişey olsa vücut sinyalini veriyor diye düşünüyorum evde kaldığımız günlerde evhamlanmak daha kötü biraz relax olmak lazımBen çöp de atıyorum kocaman çamaşır sepetini de kaldırıyorum bebek bu yahu tekmeler zaten bu kadar evhamlı olmayın
Evet stoklar bitebiliyor maalesef o yüzden ilk alınacakların alınması lazım mecbur, beklemek artık mantıklı gelmiyor. Ben her şeyini internetten getirtiyorum 2 haftadır.
Hayırlısı canım umarım buluruz ya ne diyimkiYeni üretim yapılmıyor şuan stoklardaki ürünleri satıyoruz dedi adam yani hazirana kadae tabi biraz daha iyi olur diye umud ediyoruz ama istediklerimizi o zaman istediğimiz gibi bulabilecekmiyiz orası meçhul
Kaç çıktı canım? 1. Saat sonunda ve 2. Saatin sonundaki kaç çıktı?Şekerim sınırdan yüksek çıktıEgzersiz listesi verdi hergün yapacağım ve sıkı bir diyet
Canım ben Türkiye’deki doktorum Recep Has ona mesaj attım aynen söyle cevap verdi “Kilo almakla ilgili olabilirİnsallah canım doktora gitmeme 1 hafta var gidince sorucam bunuda.
Bende az önce dayanamayıp doktorumdan randevu aldım yarın 12 için.kasık ağrım ve sürekli idrarda yanmada var bende onuda göstercem gerçi kullanmadığım ilaç kalmadı yok geçmiyor.Bende seni haberdar ederim canımCanım ben Türkiye’deki doktorum Recep Has ona mesaj attım aynen söyle cevap verdi “Kilo almakla ilgili olabilir
B vitamini (B1-B6) tavsiye ederim”
Benimde yarın ebe muayenem var burda yine sorarım ama çok umursayacaklarını düşünmüyorum kesin gebelikte normalder.farklı bişey derse haber veririm
En fazla bel ağrısı oluyor akşam ölü gibi yatıyorsunBen de evin camlarını sildim pazar günü, bişey olsa vücut sinyalini veriyor diye düşünüyorum evde kaldığımız günlerde evhamlanmak daha kötü biraz relax olmak lazım
Ben de hastane çıkışıdır emziktir kendme pijamadır fln aldım bikaç şey daha. Bakalm öncelik ne olur daha bilmiyorumbez işini sona bırakmak lazım galiba alerji olur my durumu düşündürüyor
Benim 50 lik yapıldı sadece 1 saat sonrasına bakıldı üst sınır 140 mıs benim 194 çıktıKaç çıktı canım? 1. Saat sonunda ve 2. Saatin sonundaki kaç çıktı?
Benimde 159 çıkmıştı canım.doktorun 2.yuklemeyi yapacak mı.normalde bu yüksek çıkınca 2 .yükleme yapılıyormuşBenim 50 lik yapıldı sadece 1 saat sonrasına bakıldı üst sınır 140 mıs benim 194 çıktı
Dokturun yönlendirmesiyle kontrol altına alınır canımBenim 50 lik yapıldı sadece 1 saat sonrasına bakıldı üst sınır 140 mıs benim 194 çıktı
Maalesef idrarda enfeksiyon yüksek çıktı antibiyotik başladık bol su dedi normalden çok su içiyorum hamile kaldığımdan beri demekki yetmiyormuş sizde dikkat edin arkadaşlar suyu çoğaltınHerkese sağlıklı günler bayağıdır giremedim MaşaAllah herkesin bebişi büyümüş çok şükür benimkilerde büyüyorbende bugün uzun zamandan sonra kontrole gittim 26+1 im ama MaşaAllah 28 haftalık gibiler kızım 1030 gr oğlum 1180 gram suları iyi şekerim çok şükür çok iyi çıktı çok korkuyordum kötü çıkacak diye 75 ml yüklendi yarım saatte bir 4 defa kan verdim hepsi normal çıktı darısı hepinize
Bende korkuyla gittim canım aslında çıksa artık tıp gelişmiş önüne geçiliyor çokta stres yapmadan tedbirli davranmak gerekir. İnsan tedirgin oluyor. Maşallah kuzularına annesi. Ben 900 ü geçmiş olsunlar diye korku içinde gittim. Hep eksik oluyorlarmış gibi şartlamışım kendimi. Oysa her bebiş özel, her gebe özel oluyormuş. Rabbim başa kadar çıkarsın hepimiziHerkese sağlıklı günler bayağıdır giremedim MaşaAllah herkesin bebişi büyümüş çok şükür benimkilerde büyüyorbende bugün uzun zamandan sonra kontrole gittim 26+1 im ama MaşaAllah 28 haftalık gibiler kızım 1030 gr oğlum 1180 gram suları iyi şekerim çok şükür çok iyi çıktı çok korkuyordum kötü çıkacak diye 75 ml yüklendi yarım saatte bir 4 defa kan verdim hepsi normal çıktı darısı hepinize
Diyetle kontrol altında tutman lazım canım İnşAllah insüline gerek kalmaz eltimde çıkmıştı son 2 ay insülin kullandı ama çok kötü geçtiBenim 50 lik yapıldı sadece 1 saat sonrasına bakıldı üst sınır 140 mıs benim 194 çıktı
Aynen öyle canım aminnnnn bende 1 kg olmamışlardır herhalde dedim hiç beklemiyordumBende korkuyla gittim canım aslında çıksa artık tıp gelişmiş önüne geçiliyor çokta stres yapmadan tedbirli davranmak gerekir. İnsan tedirgin oluyor. Maşallah kuzularına annesi. Ben 900 ü geçmiş olsunlar diye korku içinde gittim. Hep eksik oluyorlarmış gibi şartlamışım kendimi. Oysa her bebiş özel, her gebe özel oluyormuş. Rabbim başa kadar çıkarsın hepimizi
Canım idrar enfeksiyonu şikayetin varmıydı hangi antibiyotiği verdi doktor.Maalesef idrarda enfeksiyon yüksek çıktı antibiyotik başladık bol su dedi normalden çok su içiyorum hamile kaldığımdan beri demekki yetmiyormuş sizde dikkat edin arkadaşlar suyu çoğaltın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?