2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Aslında pek yoktu kontrol amaçlı yaptık bayağı yüksek çıktı Aksef tablet verdi İnşAllah düzelir
Bende aksef kullandım canım mantar yaptı bende halâ çekiyorum ondan sordum hangi antibiyotiği verdi diye insallah sana yapmaz çok beter bor durum.

Bende aksef kullandım canım mantar yaptı bende halâ çekiyorum ondan sordum hangi antibiyotiği verdi diye insallah sana yapmaz çok beter bor durum.
Canım ben,sadece bir doz gece tuvalete gidip yatmadan hemen önce monurol kullandım. Birde sadece 10 günlük hap içtim de adını hatırlamaya çalıyorum. Hatırlayınca onuda yazayım.

Öylemiii ayyyy Allah korusun bende zaten 2 yıldır çekiyorum bu ara biraz iyiydi İnşAllah tetiklemez

Benimde 159 çıkmıştı canım.doktorun 2.yuklemeyi yapacak mı.normalde bu yüksek çıkınca 2 .yükleme yapılıyormuş
Normal şartlarda olsak çağırırdı ama durumlar böyleyken diyet ve egzersizle deneyelim bir dedi insallah düşer bakalım
Diyetle kontrol altında tutman lazım canım İnşAllah insüline gerek kalmaz eltimde çıkmıştı son 2 ay insülin kullandı ama çok kötü geçti
Bende ondan korkuyorum insallah düşer canım çok dikkat edeceğim artık

Kızlar bebeklerinizin kalp atış hızı dakikada kaç biliyormusunuz?ben 24 haftalıkken 143 tü normal mi ki durup durup kafama bişi takıyorum.daha önceleri 155 civarı cikiyordu

Haziran anneleri grubunda bir kişi doğum yapmış birinin de suyu gelmiş hastanede bekliyor korktum böyle görünce bebekler zamanını beklemeyebilir ama bu kadar mı yaa daha çok erken
Yaa arada okuyodum ama görmemişim bi bakayım inşallah bebekler iyidir

Kızlar bebeklerinizin kalp atış hızı dakikada kaç biliyormusunuz?ben 24 haftalıkken 143 tü normal mi ki durup durup kafama bişi takıyorum.daha önceleri 155 civarı cikiyordu
Zaman azaldıkça kalp atıl hızı yavaşlar normal insan kıvamında oluyor kuzucuklar korkma

Kızlar bende salı günü kontrole gitcem 28. Haftada olmuş olcam şeker yüklemesi yapıcaklar ama nasıl bir sıvı içiriyorlar merak ediyorum birde kaç litre nedir yaptıranlar bilgi verebilirler mi

Kızlar bende salı günü kontrole gitcem 28. Haftada olmuş olcam şeker yüklemesi yapıcaklar ama nasıl bir sıvı içiriyorlar merak ediyorum birde kaç litre nedir yaptıranlar bilgi verebilirler mi
Canım bana 50 gram yaptı bı kutu kola kadardi.tadı bence aşırı kötü olmayan biseydi

Benimde oluyor hatta sol bacağımda valislerim çıktı.artık uyurken ayağımın altına yastık koyup uyuyorum.bir yerde iyi geleceğini okumuştum
Geçmiş olsun geçen tesadüfen denk geldi bana da hamileler uyurken sol tarafına yatsın sağ tarafta pis kanı atan bölüm varmış ona baskı uygulamak varise neden olabilir yazıyordu sende dikkat etmeye çalış sol tarafa yatmaya

Haziran anneleri grubunda bir kişi doğum yapmış birinin de suyu gelmiş hastanede bekliyor korktum böyle görünce bebekler zamanını beklemeyebilir ama bu kadar mı yaa daha çok erken
Stres erken Doğumu tetikliyormuş doktorum virüsü stres yapmayın 15 Temmuz gecesi stresten çok hastam erken Doğum yaptı demişti

Canım ben hamileliğimin başından beri hep sol tarafa yatıyorum.sağ taraf rahatsız ediyor.belkide hep sola yatmaktan oldu.bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…