- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Aynen bugün benimkide o tarafa iyi bindirdievet yapıyo ben de aynı durumdayım. mesaneye tekme atıyor benımkı çok garıp oluyo yaa
Uyuyabildigin tarafa yat canim cok takilma bence, uyku daha onemli hangi tarafa yattigindanRahat yatmayı çok özledim
Sola hiç yatmıyorum nerdeyse, sormayı unuttum en son doktora
Ben 38bedendim m alirdim gebelik oncesi, simdi gebelik sonrasi giymelik L aliyorum. Bence yeterli bir beden buyuk almakKizlar bisey soracam simdi Ben normal bi pijama takimi alacam da hani dogum sonrasi rahat giyebileyim ev icinde falan diye suan da zaten eskiden s m arasi giydigim icin bazi seyler dar. Simdi Ben L mi alsam xl mi alacagm sey su..bedende bana yardimci olun karnim cok buyumedi de simdiden sonra tabi buyuyo..
Eki Görüntüle 2620097
Sonucun temiz cikti, enfeksiyonda yokmus. Demekki bizim ufaklik yaramazlik yapmis birazAlaınlar kilo iyidirinşallah temiz çıkar sonucun haber ver canım sonucunu ben gidemiyorum tahlilde veremiyprum valla korkudan hayırlısı allaha emanet bebeklerimiz
İşimiz uzun ogün desene75 gr dünyaca kabul edilen miktarmış bana 75 gramlık yükleme yapıldı yeşil bi kola kutusu gibi bişey verdiler elmalıydı benim içtiğim bildiğin elmalı gazoz:) ama aç karnına o asitli şekerli şey insanı çok rahatsız ediyor belli bir zaman aralığında içip bitirmen gerekiyor sonra kan veriyosun ve 1 saat bekleyip tekrar veriyosun gider gitmez sıvıyı içmedende kan veriyosun 75 likte 3 kez 50 likte 2 kez 100 lükte 4 kez kan veriliyor
Cnm o bölgeyi kuru tutman önemli mantarda. Duş sonrası saç kurutma makinesi kullanabilirsin kısa süreli. Ayak mantarında da kuru kalması için öneriliyor saç kurutma makinesi. Denemek isterse diye yazayım dedim.Ah canım bendede öyle oldu gynolomexil fitil gynocenestan fitil mixovulfitil hiçbiri fayda etmedi kefir ev yoğurdu hepsini yiyorum çamaşırlarımı ütülüyorum karbonatlı su sirkeli su .Birtek çayağacı yağı kaldı denemediğim onuda bir deniycem daha fazla ilaç kullanmak istemiyorum bebeğe zarar vermekten korkuyorum.Bende birde vajinada acıma yanma kasık ağrısıda yapıyor sendede varmı.Bunlara katlanırımda bebeğe bir zararı olmasa Allah korusun bundan çok korkuyorum.
Meme emen hemen hemen her bebekte pamukçuk oluyor cnm. Derecesi farklı oluyor sadeceAynen ben de bebeğe zararı olur diye çok fazla ilaç alma taraftarı değilim. Az da olsa erken doğumu tetikleme ihtimali varmış mantar veya enfeksiyonların bir de normal doğumda bebeğe geçip ağzında pamukçuğa neden olabiliyormuş sırf bu yüzden normal doğum fikrinden de vazgeçtim
Yanma yok ama kaşıntı ara ara oluyor duş ve tuvaletten sonra o bölgeyle uğraşınca.
Ama ilk zamanlar felaketti kaşıntıdan yerimde duramıyordum.
Hadi ya 3 hafta tutacaklardı sözde insallah iyidir tüh tühDiğer arkadaşı da doğuma almışlar rabbim yardımcısı olsun
Ben yiyorum haftada birKizlar konserve tonbalik yiyor musunuz? Dardanel ton felan?
Valla bende genelde sağıma yatıyorum bazen sırt üstü uyanıyorum şimdiye kadar bir sıkıntı olmadı doktor da bebek rahatsız olursa pozisyondan anlarsın sende rahat edemezsin demiştiYa solunuza yatın diyorlar ya hani ben soluma yatınca çok rahatsız oluyorum kalbim sıkışıyor sanki sizde de öyle mi hala sağa ya da sırtüstü yatıyorum sırtüstü yatmayı baya azalttım ama genelde sağdayım. Hiç sola yatmamak ne derece doğru acaba?
hiç yemıyorum ya mıdemı bulandırıyo kokusuKizlar konserve tonbalik yiyor musunuz? Dardanel ton felan?
Ne güzel canım galiba öyle bebekler artık rahat durmaz bence alısalımSonucun temiz cikti, enfeksiyonda yokmus. Demekki bizim ufaklik yaramazlik yapmis biraz
Aynen canım olabildiğince erken gitmek lazım açlığa dayanmak zor midesi bulanıyo insanınİşimiz uzun ogün desene
Benimki yatış şeklinden etkilenmiyor öyle bir tepki vermiyor da ben soluma yatınca kalbim sıkışıyorValla bende genelde sağıma yatıyorum bazen sırt üstü uyanıyorum şimdiye kadar bir sıkıntı olmadı doktor da bebek rahatsız olursa pozisyondan anlarsın sende rahat edemezsin demişti
Burda benden alıntılamış görünüyorum ama benim yazım yok. İsim konusu muydu:)Neye karar verdiniz
Nasıl rahat edeceksen öyle yat bence canım. Şimdi yatabildiğimiz kadar yatalım uykusuz geceler yakınBenimki yatış şeklinden etkilenmiyor öyle bir tepki vermiyor da ben soluma yatınca kalbim sıkışıyor
Canım belkide gaz sancısıdır yada üşütmüşte olabilirsin kötü düşünmeyelim hemen bir sorun yokmus allahtan stresten uzak durmamız lazım vücut hemen tepki veriyorKizlar bugün sabah 6 da bı sancıyla uyandım göbek deliğinin yan kısmından bebek sanki çıkacakmış gibi bir ağrı oldu Dr a gittim saat 12 gibi ama hiç bı şekilde geçmedi o saate kadar ultrasonla baktı kanala girmemiş pozisyon doğum pozisyonu fakat sancı değil dedi acaba fıtık mi dedi magnezyum verdi rezene iç bağırsakların rahatlasın dedi bizim sıpa gayet iyi içerde ama ölüyorum sandım bir an ilk sezeryan olmuştu ay bir an bu da geliyor galiba dedim neyseki gaz sancısı ve kasilmalar geçti biraz daha iyiyiz kilomuz da 1260 Gr olmuş gayet iyiyiz dedi Dr su da herhangi bir azalma da yok dedi tekrra ederse gel dedi ama neyseki iyiyiz inşallah bir daha yaşamam psikolojik herslde dün yapan kadını duyunca ayy dedik kendi kendime ben 32. Haftaya kadar hastaneye gitmem diye hesap ediyordum sancı girince koşa koşa gittim
O sertlik bende de oluyor özelliklede idrarımı getiriyor o an ama doktora gidemedim ben bilmiyorum onyuzden.hanımlar ya benım Kasılmalarım arttı gbi 2 saattr takip ediyorum 10 dkkada faln oluo klozete otrdgmda 15 dkka faln olmadı ama anlamadım bianda gelıo böyle gerilme gbi sonra adet agrısı gbı devam edıo yaklaşık 40 sanıye faln suruyo benım gbi olup doktra gden oldmu ne dedı doktrnz.Bebegide aşşada hissediorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?