İyi çok şükür inşallah hayata tutunmaya devam ederler. 30lu haftalarda ara ara nstye girmekte fayda var çünkü sancıyı durdurabiliyor doktorlar. Ve her ihtimale karşı yine de doğarsa diye ciğer geliştirici iğne vuruyorlar anneye.bebeğin biri küvezde birine ciğer gelistirici iğne yapmıslar tutabildikleri kadar tutacaklar sanırım ikisi de iyi yani yaşıyor şükür
Aynen baktık 35 i gördü olmadı çıkarır yine bir tozunu alırız ne olacak.hazırlamakta fayda var içimiz rahat eder en azından kapalı valizde dursa da birşey olmaz sonuçta
Amiinnnn. Rabbim anne babasına bağışlasın hepsini. Rabbim alnımıza ne yazdıysa onu yaşarız canlar. İnşallah herşey yolunda gider. Hepimiz için...32. Haftasında doğum yapmış oldu. diğer arkadaşımızda 31. Haftasında, ciğer geliştirici falan vurmuşlar nefes sorunu yok ama çok minik onun için küvezde yazmıştı. İnşallah diğer arkadaşı 31 den 34 e kadar getirirler doktorlar Allahın izniyle daha fazlasına da
İnşallah canım ne gelirse nasibimize onu göreceğiz ilk gebelik biraz evham yüklü oluyor. Birde benim tedavi ve üzerine ikiz oluncaAmiinnnn. Rabbim anne babasına bağışlasın hepsini. Rabbim alnımıza ne yazdıysa onu yaşarız canlar. İnşallah herşey yolunda gider. Hepimiz için...
Dün beni aile hekimim çağırdı kızlar. Kan ve idrar tahlili yaptı. Bebeğin kalp atımını dinledi her zamanki gibi. Tansiyona baktı. Kanda şeker, tiroid ve kansızlık değerlerime baktı. Bugün sonuçları atacak bana. Bakalım nasıl çıkacak. Özellikle şekeri metak ediyorum çünkü ben şeker yüklemesi yaptırmadım.
İnşallah canım sen de öyleAynı şeyi düşünmüşüz demek setin çok güzel canım hayırla kullanmak nasip olur inşallah
Benim yeğenim de erken gelmeyr çalışmıştı. Ciğer geliştirici yaptılar canım ve bi daha sancı da gelmedi. 38de sezeryanla dünyaya geldi. Gönlünü ferah tut ama ikiz oldukları için bizden daha dikkatli ol ve kendini hiç yorma.İnşallah canım ne gelirse nasibimize onu göreceğiz ilk gebelik biraz evham yüklü oluyor. Birde benim tedavi ve üzerine ikiz oluncarabbime ematen ettim ikisini de verende o alanda o yazmamış etsin. İnşallah sorunsuz çıkar sonuçların. Kandaki şeker belli ediyor. dün ben şeker yüklemesini yaptırdım. Kandaki ile doğru orantılı geldi. Kanda açlık 89 falan çıkmış dün 85 çıktı. Birinci saatim 145,ikinci saatim 117 geldi 75 gr içtim. Kanda da tokluk 132 gelmişti. İnşallah içine kuşku düşürecek şekilde çıkmaz dün bana ciğer geliştirici yapıldı ikiz olduğu için önce sakindim sonra bir risk mi oldu dedim biraz önce konuştum bütün ikiz gebelerime uyguluyorum dedi rahatladım.
Ay cok yaşa ya baya güldüm3 tane aldım ben onlardan, iki de hastane çıkışı yeter ilk ay dedim sonra yaz zaten yarım kollu giydirecem devamını
Benimki de bazen aşağı iniyor ya bu bebekleri kafa aşağı getirmek için kafanın olduğu karın bölgesine soğuk buz kompresi yapıyorlarmış soğuktan kaçıyorlarmış güya internette okumuştum yapsak mı
Aman aman evet saglikli olsunlardaMaşallah cabım sağlıklı oldunlardabende bu sabah bebeğin hareketlerini vajinada hissettim sanırım ondan oldu benimde dik mi duruyordu artık ki
Senin ikiz oldugu icin prosedür biraz daha farkli oluyor tekil gebeliklerdenİnşallah canım ne gelirse nasibimize onu göreceğiz ilk gebelik biraz evham yüklü oluyor. Birde benim tedavi ve üzerine ikiz oluncarabbime ematen ettim ikisini de verende o alanda o yazmamış etsin. İnşallah sorunsuz çıkar sonuçların. Kandaki şeker belli ediyor. dün ben şeker yüklemesini yaptırdım. Kandaki ile doğru orantılı geldi. Kanda açlık 89 falan çıkmış dün 85 çıktı. Birinci saatim 145,ikinci saatim 117 geldi 75 gr içtim. Kanda da tokluk 132 gelmişti. İnşallah içine kuşku düşürecek şekilde çıkmaz dün bana ciğer geliştirici yapıldı ikiz olduğu için önce sakindim sonra bir risk mi oldu dedim biraz önce konuştum bütün ikiz gebelerime uyguluyorum dedi rahatladım.
Darısı bana inşallah nasıl iyi geldi yazdığınSenin ikiz oldugu icin prosedür biraz daha farkli oluyor tekil gebeliklerden☺ En yakin arkadasimin ikizleri 3 yasina girecekler. Gebeligi cok zor gecmisti ama suan diyorki iyiki ikiz olmus öyle güzel oynuyorlarki bize ihtiyac duymuyorlar diyor☺ İlk senesi biraz zorlayici oluyor ama ozellikle 2 yas sonrasi cok rahatliyormus anneler☺
benim bir sonraki randevum 32 de doktor önce nst ye gireceksin dedi zatenİyi çok şükür inşallah hayata tutunmaya devam ederler. 30lu haftalarda ara ara nstye girmekte fayda var çünkü sancıyı durdurabiliyor doktorlar. Ve her ihtimale karşı yine de doğarsa diye ciğer geliştirici iğne vuruyorlar anneye.
Aynen canım doğru valla zaten bu ara gidemiyorum bende hastaneye falan kimnilşr ne kadar büyüdüAy cok yaşa ya baya güldümbebisleri şoka sokmayalım demek aşagilar rahat geliyor ne diyelim özel hayata saygi duymak gerek
Aman aman evet saglikli olsunlardaBizimki ayaklari mesaneye dayamis, göbegini benim göbege dayamiş, kafa da yukarda takiliyordu sıpa doktor şuan icerisi cok genis, rahat takilirlar ilerleyen zamanlrda yeri darainca görelim beyefendiyi dedi artik yavas yavaş ultrasonda tüm vucudunu göremeyecegiz son haftalr komik oluyo ultrasonda koca bi kafa goruyoruz felan
Bende artık bi sonraki randevu kavramı kalmadıbenim bir sonraki randevum 32 de doktor önce nst ye gireceksin dedi zaten
İns canim, ikiz ya az da olsa endise ediyorsundur diye anlattim. Yani gelecegin cok parlakDarısı bana inşallah nasıl iyi geldi yazdığınbu haftaya kadar yormadılar kuzularım inşallah devamı da böyle gider
Büyümezler miAynen canım doğru valla zaten bu ara gidemiyorum bende hastaneye falan kimnilşr ne kadar büyüdüsağlıkla zamanında gelsinlerde yüzü net çıkar o zamanlarda kesin☺
Yapar tabiki, benimki yapiyor ama her ihtimale karsi bugun idrar tahlili verdim. İns temiz cikar o daKızlar benekler bu aylarda mesaneye bskı yapar değilmi idrar açısından spruyorum sık tuvalete çıkma açısından
Ooo maşallah dogal bir gebelik geciriyorsunBende artık bi sonraki randevu kavramı kalmadı
2 ay oldu doktora gitmiyorum.
Doğum sancım tutunca giderim artık hastaneye
Eşim gitmicez diyor. Aile hekimine de göndermedi de ben gittim. Tahlillerim önemli.İns canim, ikiz ya az da olsa endise ediyorsundur diye anlattim. Yani gelecegin cok parlak
Büyümezler miBir dahaki randevuda 1 kilo uzerinde olacaklardir Hizli gelişim sürecleri basladi, artik her hafta kilo aliyorlar
Yapar tabiki, benimki yapiyor ama her ihtimale karsi bugun idrar tahlili verdim. İns temiz cikar o daEger temiz cikarsa bu yasadiklarim icin yaramazin popişi bikac kez isiririm dogunca
Ooo maşallah dogal bir gebelik geciriyorsunRekor sende sanirim ben de asinda iki ay dolunca gidecektim ama 5 hafta ustune gittim mecburen
İnşallah canım ne gelirse nasibimize onu göreceğiz ilk gebelik biraz evham yüklü oluyor. Birde benim tedavi ve üzerine ikiz oluncarabbime ematen ettim ikisini de verende o alanda o yazmamış etsin. İnşallah sorunsuz çıkar sonuçların. Kandaki şeker belli ediyor. dün ben şeker yüklemesini yaptırdım. Kandaki ile doğru orantılı geldi. Kanda açlık 89 falan çıkmış dün 85 çıktı. Birinci saatim 145,ikinci saatim 117 geldi 75 gr içtim. Kanda da tokluk 132 gelmişti. İnşallah içine kuşku düşürecek şekilde çıkmaz dün bana ciğer geliştirici yapıldı ikiz olduğu için önce sakindim sonra bir risk mi oldu dedim biraz önce konuştum bütün ikiz gebelerime uyguluyorum dedi rahatladım.
Alaınlar kilo iyidirİns canim, ikiz ya az da olsa endise ediyorsundur diye anlattim. Yani gelecegin cok parlak
Büyümezler mi☺ Bir dahaki randevuda 1 kilo uzerinde olacaklardir☺ Hizli gelişim sürecleri basladi, artik her hafta kilo aliyorlar
Yapar tabiki, benimki yapiyor ama her ihtimale karsi bugun idrar tahlili verdim. İns temiz cikar o da☺ Eger temiz cikarsa bu yasadiklarim icin yaramazin popişi bikac kez isiririm dogunca
Ooo maşallah dogal bir gebelik geciriyorsunRekor sende sanirim ben de asinda iki ay dolunca gidecektim ama 5 hafta ustune gittim mecburen
Ah canım bendede öyle oldu gynolomexil fitil gynocenestan fitil mixovulfitil hiçbiri fayda etmedi kefir ev yoğurdu hepsini yiyorum çamaşırlarımı ütülüyorum karbonatlı su sirkeli su .Birtek çayağacı yağı kaldı denemediğim onuda bir deniycem daha fazla ilaç kullanmak istemiyorum bebeğe zarar vermekten korkuyorum.Bende birde vajinada acıma yanma kasık ağrısıda yapıyor sendede varmı.Bunlara katlanırımda bebeğe bir zararı olmasa Allah korusun bundan çok korkuyorum.Ah ah o mantar belası 3. Aydan beri çekiyorum. Doktor 2 kere fitil verdi hiçbir işe yaramadı. Denemediğim doğal yöntem kalmadı kaşıntı ara ara geçse de o sarı akıntıdan bir türlü kurtulamadım. Doktor artık kimisinde böyle inatçı mantar oluyor doğumdan sonra büyük ihtimal birden kesilecektir dedi. Bir de gynolomexin diye hem fitil hem krem verdi ama bunu doktoruna sormadan kesinlikle kullanma biraz daha etkili diğer fitillere göre çünkü.
Günde 10 kere iççamaşırı değiştirdiğimi biliyorum günlük ped kaşıntıyı arttırdığı için kullanamıyorum. Çamaşırları ütülüyorum. Sürekli kuru kalsın o bölge. Temizlemek için de su ve doğal bir sabun dışında hiçbir şey kullanma duş jeli falan aman aman. Bol bol ev yoğurdu yemeye çalışıyorum ve sabırsızlıkla doğumu bekliyorum
Ben iki haftadır çokk sık gitmeye başladım dün doktora gidince kafası tam göğüs altında popo alttaydı yani makat geliş pozisyonu deniyor sanırım onun etkisi oluyor :)Kızlar benekler bu aylarda mesaneye bskı yapar değilmi idrar açısından spruyorum sık tuvalete çıkma açısından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?