2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Etekli korse birde solomombaby kanguru sipariş verdim kızlar merakla bekliyorum bakalım gecelik vs Alicam sonra insallah bir siparislerim gelsin ekstra masraf çıkmazsa

Canım biraz önce Esra Ertuğrul u dinledim. Bebek hemşiresi. İlkadımlarım diye sayfada öğlen canlı yayın yapıp doğum sürecini anlattı. Ben tekrarını izledim. 27. 28. Haftalarda kasılma olabilir ama düzenli olmaması lazım. Düzenli oluyorsa ki sen öncesinde doğum yapmış biri olarak bunu daha iyi anlarsın, doktorunuzla iletişime geçin dedi. Kendinde dinle istersen kadını bu 27.28. Haftadaki kasılmaya değindi. İnstagramda bu arada ilkadımlarımın storysinde duruyor programın tekrarı.

Gyno'yu ben de ilk defa kullanıyorum fitil 2 zaten bugün 2.yi koydum bakalım fayda sağlıycak mı? Hiç umudum yok gerçi. Aman doğumdan sonra geçsin de sıkcaz dişimizi artık biraz

Hanımlar ilk doğumum sezeryandı. 2 doğumu normal istiyorum. Anadolu yakasında bildiğiniz ssvd yaptıran bir doktor var mı? İlgili, tecrübeli bir doktor arıyorum. Bazen tam buldum derken hakkında olumsuz bir yorum okuyunca vazgeçiyorum.

Kızlar şeker yüklemesi yaptırmak istemeyenler için yazıyorum. Bana aile hekimim glike hemoglobin hba1c testi yaptı. Ve şekerim normal sınırlar içerisinde çıktı. Doktorunuza bu testi bi sorun derim.
Sen yaptırdınmı canım şeker yüklemesi? Sorarım olmadı bende

Kızlar şeker yüklemesi yaptırmak istemeyenler için yazıyorum. Bana aile hekimim glike hemoglobin hba1c testi yaptı. Ve şekerim normal sınırlar içerisinde çıktı. Doktorunuza bu testi bi sorun derim.
Ben de o testten yaptırdım şeker yüklemesini gerek görmedi doktorum :)

Ben açlık toklul testibyaptiracam canım .şeker yüklemesi istemediğimi söyledim doktora

benım instgram yok canım bende ytbdan başka doktrdan dinledim.acilide aradık Doktor yokmuş ama biz alttan bakarız nstyede baglarz dgum gelmişse doktru çagrrz dedı bende gtmedm.yarın muyeneye giderim zaten ilaçlarmda bitti 6 haftadrda muayeneye gitmiyrdum hem muayenemıde olmuş olurum.
benım kızımda da erkenden açılmam oldgu için bundada korkuyorum açıkcası bakalım ne cıkacak

Hamiş anneler sizler her gün kaç saat uyuyorsunuz ? Benim 10

söylemen lazım canım ben kızımda muayenemı oldum eve gönderiodu benı doktr bıanda kasılmalar aklıma geldi ozaman ilk hamılwlık bişeyde bılmıorm dedım tuvalete otrdgmda pıt pıt alttan atmalar oluo bide egıldıkce sankı cıkacak gbı oluo dedım benı dogum haneye gndrdı alttan baktılarda öyle anladılar açılmam oldgnu.yani doktra kalsa benı o halde eve gndereckti

sen muayene oldnmu canım masıl cıktı sonuc

Evet canim isim konusuydu :)
Hadi hayirlisi olsun bakalim
Bizimki cinsiyeti ogrendigimizde kararlastirmistik ama babamiz bana psikolojik baski ile merhum anneannesinin ismini koymamizi istiyor
Bizdede bu konu aldi basini gidiyor bakalim nolacak bilmiyorum :)

Facebookta ssvd grubu var canim oraya bak istersen? Cokta gecikme doktorunu bulmakta derim, haftamiz bayagi ilerledi ya ssvd de doktorlar uzun sureli takip yapiyor diye biliyorum. Benimde ilk sezeryan ama ssvd icin kendimi hazir hissetmedigimden girismedm o ise
Hamiş anneler sizler her gün kaç saat uyuyorsunuz ? Benim 10
7-8 anca
sen muayene oldnmu canım masıl cıktı sonuc
Oldum canim sali gunu, hersey normal cikti nst de girdim. Bebis ters duruyormus ayaklar mesanede sirtini da karnima dayamis. Doktorum bunlardan olabilir kendini de fazla yorma dedi. İki gundur daha iyiyim sertlesmem gecti sadece ayakta kalinca sirt agrilarim cok oluyor. Sen nasilsin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…