İnşallahNasıl rahat edeceksen öyle yat bence canım. Şimdi yatabildiğimiz kadar yatalım uykusuz geceler yakın
Canım biraz önce Esra Ertuğrul u dinledim. Bebek hemşiresi. İlkadımlarım diye sayfada öğlen canlı yayın yapıp doğum sürecini anlattı. Ben tekrarını izledim. 27. 28. Haftalarda kasılma olabilir ama düzenli olmaması lazım. Düzenli oluyorsa ki sen öncesinde doğum yapmış biri olarak bunu daha iyi anlarsın, doktorunuzla iletişime geçin dedi. Kendinde dinle istersen kadını bu 27.28. Haftadaki kasılmaya değindi. İnstagramda bu arada ilkadımlarımın storysinde duruyor programın tekrarı.hanımlar ya benım Kasılmalarım arttı gbi 2 saattr takip ediyorum 10 dkkada faln oluo klozete otrdgmda 15 dkka faln olmadı ama anlamadım bianda gelıo böyle gerilme gbi sonra adet agrısı gbı devam edıo yaklaşık 40 sanıye faln suruyo benım gbi olup doktra gden oldmu ne dedı doktrnz.Bebegide aşşada hissediorum
Gyno'yu ben de ilk defa kullanıyorum fitil 2 zaten bugün 2.yi koydum bakalım fayda sağlıycak mı? Hiç umudum yok gerçi. Aman doğumdan sonra geçsin de sıkcaz dişimizi artık birazCanım bugün doktora gittim gynocenestan fitili tekrar 1doz daha kullanmamı söyledi.Ayrıca mantarın bebeğe bir zararı yok fakat sizin bu dönemi daha rahat geçirmeniz için tedavileri tekrarlıyoruz dedi.En iyisinin gynocenestan olduğunu söyledi .Ben ilacı aldım ama şuan dayanabildiğim kadar dayanıp öyle kullanıcam.
Evet ya ben de bi baktimda alacak bise bulamadimLcw online satışlar açılmış kızlar
Sen yaptırdınmı canım şeker yüklemesi? Sorarım olmadı bendeKızlar şeker yüklemesi yaptırmak istemeyenler için yazıyorum. Bana aile hekimim glike hemoglobin hba1c testi yaptı. Ve şekerim normal sınırlar içerisinde çıktı. Doktorunuza bu testi bi sorun derim.
Ben de o testten yaptırdım şeker yüklemesini gerek görmedi doktorum :)Kızlar şeker yüklemesi yaptırmak istemeyenler için yazıyorum. Bana aile hekimim glike hemoglobin hba1c testi yaptı. Ve şekerim normal sınırlar içerisinde çıktı. Doktorunuza bu testi bi sorun derim.
bir kere falan olmuokı akşamdan beri kaç kere kasıldımO sertlik bende de oluyor özelliklede idrarımı getiriyor o an ama doktora gidemedim ben bilmiyorum onyuzden.
Ben açlık toklul testibyaptiracam canım .şeker yüklemesi istemediğimi söyledim doktoraKızlar şeker yüklemesi yaptırmak istemeyenler için yazıyorum. Bana aile hekimim glike hemoglobin hba1c testi yaptı. Ve şekerim normal sınırlar içerisinde çıktı. Doktorunuza bu testi bi sorun derim.
benım instgram yok canım bende ytbdan başka doktrdan dinledim.acilide aradık Doktor yokmuş ama biz alttan bakarız nstyede baglarz dgum gelmişse doktru çagrrz dedı bende gtmedm.yarın muyeneye giderim zaten ilaçlarmda bitti 6 haftadrda muayeneye gitmiyrdum hem muayenemıde olmuş olurum.Canım biraz önce Esra Ertuğrul u dinledim. Bebek hemşiresi. İlkadımlarım diye sayfada öğlen canlı yayın yapıp doğum sürecini anlattı. Ben tekrarını izledim. 27. 28. Haftalarda kasılma olabilir ama düzenli olmaması lazım. Düzenli oluyorsa ki sen öncesinde doğum yapmış biri olarak bunu daha iyi anlarsın, doktorunuzla iletişime geçin dedi. Kendinde dinle istersen kadını bu 27.28. Haftadaki kasılmaya değindi. İnstagramda bu arada ilkadımlarımın storysinde duruyor programın tekrarı.
söylemen lazım canım ben kızımda muayenemı oldum eve gönderiodu benı doktr bıanda kasılmalar aklıma geldi ozaman ilk hamılwlık bişeyde bılmıorm dedım tuvalete otrdgmda pıt pıt alttan atmalar oluo bide egıldıkce sankı cıkacak gbı oluo dedım benı dogum haneye gndrdı alttan baktılarda öyle anladılar açılmam oldgnu.yani doktra kalsa benı o halde eve gnderecktiBen kasılmam oluyo mu olmuyo mu anlamıyorum. Bazen bütün olarak geriliyo ama çok yediğimden mi tuvaletim geldi diye mi başka bişey mi bilmiyorum. Bazen mesela en sağda diyelim minik bi toparlanma oluyo kısa süreliğine ama ben bebek dönüyo diye düşünüyorum onu.
Bu perşembe dr a gidicem şeker yüklemesi için. Acaba dr ben böyle oluyo böyle hissediyorum demeden kendi söyler mi kasılma olup olmadığını, yoksa demem mi lazım ona göre incelemesi için?
sen muayene oldnmu canım masıl cıktı sonucİki gundur karnim Sert ve gergin, ayakta durunca daha da sertliyor ve belime sirtima vuruyor. Doktor magnezyum verdi iki defa iciyorum am rahatlama Olmadi. Kizimda da benzer durumu 28. Haftada yasayip doktora gitmistim nst de sanci cikmisti sonrasi igne ilac vs. İlerlemisti. O sebeple ihmal etmeyip yarin doktora gidecegim mecburengerci bayadir kontrole gitmemistim, zaten surec uzayacak kontrolumu de yaptirmis olurum umarim nst temiz cikar.
Ben kafeinsiz filtre kahve ve turk kahvesi aldim. Gunde bir defa iciyorum genelde filtre icerim
Evet canim isim konusuydu :)Burda benden alıntılamış görünüyorum ama benim yazım yok. İsim konusu muydu:)
Tekrar konuşmadık bıktık heralde isim düşünmekten
Benim dediğim isme o da tam olarak ısınırsa onu koycaz. Yoksa isim düşünmeye devam
ne guzel gece 3 ten beri uyanığım mesaim başladı biraz önce. benim kalçama vuran ağrılaım var, sağa yatarsam sağ sola yatarsam sanki sol kalçamı oyuyorlar.. 20dk uyuyup.21. dk da ağrı ile uyanıyorumHamiş anneler sizler her gün kaç saat uyuyorsunuz ? Benim 10
Facebookta ssvd grubu var canim oraya bak istersen? Cokta gecikme doktorunu bulmakta derim, haftamiz bayagi ilerledi ya ssvd de doktorlar uzun sureli takip yapiyor diye biliyorum. Benimde ilk sezeryan ama ssvd icin kendimi hazir hissetmedigimden girismedm o iseHanımlar ilk doğumum sezeryandı. 2 doğumu normal istiyorum. Anadolu yakasında bildiğiniz ssvd yaptıran bir doktor var mı? İlgili, tecrübeli bir doktor arıyorum. Bazen tam buldum derken hakkında olumsuz bir yorum okuyunca vazgeçiyorum.
7-8 ancaHamiş anneler sizler her gün kaç saat uyuyorsunuz ? Benim 10
Oldum canim sali gunu, hersey normal cikti nst de girdim. Bebis ters duruyormus ayaklar mesanede sirtini da karnima dayamis. Doktorum bunlardan olabilir kendini de fazla yorma dedi. İki gundur daha iyiyim sertlesmem gecti sadece ayakta kalinca sirt agrilarim cok oluyor. Sen nasilsin?sen muayene oldnmu canım masıl cıktı sonuc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?