- 6 Haziran 2019
- 332
- 566
- 23
- 38
Aynen ben de bebeğe zararı olur diye çok fazla ilaç alma taraftarı değilim. Az da olsa erken doğumu tetikleme ihtimali varmış mantar veya enfeksiyonların bir de normal doğumda bebeğe geçip ağzında pamukçuğa neden olabiliyormuş sırf bu yüzden normal doğum fikrinden de vazgeçtimAh canım bendede öyle oldu gynolomexil fitil gynocenestan fitil mixovulfitil hiçbiri fayda etmedi kefir ev yoğurdu hepsini yiyorum çamaşırlarımı ütülüyorum karbonatlı su sirkeli su .Birtek çayağacı yağı kaldı denemediğim onuda bir deniycem daha fazla ilaç kullanmak istemiyorum bebeğe zarar vermekten korkuyorum.Bende birde vajinada acıma yanma kasık ağrısıda yapıyor sendede varmı.Bunlara katlanırımda bebeğe bir zararı olmasa Allah korusun bundan çok korkuyorum.
Aynen canim Allah korusun hepsinicanım Allaha emanetiz,içini ferah tut. annem 24 yıl önce 38+6 da doğurmuş ikiz kardeşlerimi. nasipte ne varsa o oluyor.
Ben hep sola yatıyorum saga dönmeyeyim diye yastık koydum. Sağa donmeden de uyuyamayan biriyim ama banu çiftçi özellikle sırt üstü kesinlikle ytamayin mümkünse de sola dönerek yatın demişti ondan beri böyleyimYa solunuza yatın diyorlar ya hani ben soluma yatınca çok rahatsız oluyorum kalbim sıkışıyor sanki sizde de öyle mi hala sağa ya da sırtüstü yatıyorum sırtüstü yatmayı baya azalttım ama genelde sağdayım. Hiç sola yatmamak ne derece doğru acaba?
Bence çok kasma canim, ben saga da sola da yatiyorum. Hep ayni tarafa yatinca agriyor heryerim. Zaten geceleri uyanmalarim artti, sola yaticam diye kendimi zorlayamam. Doktorumda istedigin sekilde yat, zaten bebek rahatsiz olunca sinyal verir dedi ki bana bu mantikli geliyor. Kizimda da saga sola karisik yatardimYa solunuza yatın diyorlar ya hani ben soluma yatınca çok rahatsız oluyorum kalbim sıkışıyor sanki sizde de öyle mi hala sağa ya da sırtüstü yatıyorum sırtüstü yatmayı baya azalttım ama genelde sağdayım. Hiç sola yatmamak ne derece doğru acaba?
Rahat yatmayı çok özledimBen hep sola yatıyorum saga dönmeyeyim diye yastık koydum. Sağa donmeden de uyuyamayan biriyim ama banu çiftçi özellikle sırt üstü kesinlikle ytamayin mümkünse de sola dönerek yatın demişti ondan beri böyleyimrahatsız ama
Sola hiç yatmıyorum nerdeyse, sormayı unuttum en son doktoraBence çok kasma canim, ben saga da sola da yatiyorum. Hep ayni tarafa yatinca agriyor heryerim. Zaten geceleri uyanmalarim artti, sola yaticam diye kendimi zorlayamam. Doktorumda istedigin sekilde yat, zaten bebek rahatsiz olunca sinyal verir dedi ki bana bu mantikli geliyor. Kizimda da saga sola karisik yatardim
Ya solunuza yatın diyorlar ya hani ben soluma yatınca çok rahatsız oluyorum kalbim sıkışıyor sanki sizde de öyle mi hala sağa ya da sırtüstü yatıyorum sırtüstü yatmayı baya azalttım ama genelde sağdayım. Hiç sola yatmamak ne derece doğru acaba?
Sağa yatışlar varisleri artırıp ağrı yapabiliyomuş. En büyük hayalim yüzüstü yatabilmek sanki yüzüstü uyusam tüm ağrılarım geçcek gibiRahat yatmayı çok özledim
Sola hiç yatmıyorum nerdeyse, sormayı unuttum en son doktora
Bacaklarının arasına da yastık koy çok iyi geliyorebru çiftci youtube da sağ ya da sol demişti. illa sol demiyor. zaten kağan hocaya göre ille de sola yatacam diye uykusuz kalmayın diyor. gece eşleri uyandırıyormuş sola dön diye. bazen ben de wc ye kalktığımda sırt üstü buluyorum kendimi.
benim de derdim sağ sol da yatsam o kalça da çivi sokması gibi sanki biri oyuyormuş gibi ağrı oluyor. pozisyon değiştirsem de gitmiyor bir süre..
artık kendi yatağımda yatmıyorum koltuk hem sağıma hem soluma yastık koyuyorum yani istesem de dümdüz sırt üstü yatamıyorum.. eşim çok döndüğünden zaten az uyku uyuyabiliyorum onu da kurtarmak için oturma odasına geçtimbazen o da gelip diğer koltukta yatıyor.
Ben de ben deSağa yatışlar varisleri artırıp ağrı yapabiliyomuş. En büyük hayalim yüzüstü yatabilmek sanki yüzüstü uyusam tüm ağrılarım geçcek gibi
Diğer arkadaşı da doğuma almışlar rabbim yardımcısı olsunhazırlamakta fayda var içimiz rahat eder en azından kapalı valizde dursa da birşey olmaz sonuçta
3 tane aldım ben onlardan, iki de hastane çıkışı yeter ilk ay dedim sonra yaz zaten yarım kollu giydirecem devamını
ya kısa kollu mu giydirilir mi ben bılemıyorum hıc oyle aklıma gelmedı
evet yapıyo ben de aynı durumdayım. mesaneye tekme atıyor benımkı çok garıp oluyo yaaKızlar benekler bu aylarda mesaneye bskı yapar değilmi idrar açısından spruyorum sık tuvalete çıkma açısından
Ya solunuza yatın diyorlar ya hani ben soluma yatınca çok rahatsız oluyorum kalbim sıkışıyor sanki sizde de öyle mi hala sağa ya da sırtüstü yatıyorum sırtüstü yatmayı baya azalttım ama genelde sağdayım. Hiç sola yatmamak ne derece doğru acaba?
Canım bugün gittim muayeneye evet varis yapar dedi ayrıca bel fıtığıda varsa tetikliyormuş bacak uyuşmalarını..Senin dediğin gibi B vitamin eksikliğinide söyledi ama korkulacak önemli birşey değilmiş.Canım ben Türkiye’deki doktorum Recep Has ona mesaj attım aynen söyle cevap verdi “Kilo almakla ilgili olabilir
B vitamini (B1-B6) tavsiye ederim”
Benimde yarın ebe muayenem var burda yine sorarım ama çok umursayacaklarını düşünmüyorum kesin gebelikte normalder.farklı bişey derse haber veririm
Canım bugün gittim muayeneye evet varis yapar dedi ayrıca bel fıtığıda varsa tetikliyormuş bacak uyuşmalarını..Senin dediğin gibi B vitamin eksikliğinide söyledi ama korkulacak önemli birşey değilmiş.
Öylemi doğrudur o zaman çok fena oluyor bide su çok içince wcden çıkamıyorum yaBen iki haftadır çokk sık gitmeye başladım dün doktora gidince kafası tam göğüs altında popo alttaydı yani makat geliş pozisyonu deniyor sanırım onun etkisi oluyor :)
Canım bugün doktora gittim gynocenestan fitili tekrar 1doz daha kullanmamı söyledi.Ayrıca mantarın bebeğe bir zararı yok fakat sizin bu dönemi daha rahat geçirmeniz için tedavileri tekrarlıyoruz dedi.En iyisinin gynocenestan olduğunu söyledi .Ben ilacı aldım ama şuan dayanabildiğim kadar dayanıp öyle kullanıcam.Aynen ben de bebeğe zararı olur diye çok fazla ilaç alma taraftarı değilim. Az da olsa erken doğumu tetikleme ihtimali varmış mantar veya enfeksiyonların bir de normal doğumda bebeğe geçip ağzında pamukçuğa neden olabiliyormuş sırf bu yüzden normal doğum fikrinden de vazgeçtim
Yanma yok ama kaşıntı ara ara oluyor duş ve tuvaletten sonra o bölgeyle uğraşınca.
Ama ilk zamanlar felaketti kaşıntıdan yerimde duramıyordum.
L Al bence xl büyğk olur m de dar gelebilirKizlar bisey soracam simdi Ben normal bi pijama takimi alacam da hani dogum sonrasi rahat giyebileyim ev icinde falan diye suan da zaten eskiden s m arasi giydigim icin bazi seyler dar. Simdi Ben L mi alsam xl mi alacagm sey su..bedende bana yardimci olun karnim cok buyumedi de simdiden sonra tabi buyuyo..
Eki Görüntüle 2620097
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?