- 9 Kasım 2019
- 170
- 409
- 23
Yani genelde 32.-34. Haftalar arası diye okudum ben hep bi sıkıntı yoksaBebek kıyafetlerini, doğum çantasının içindekileri falan kaçıncı haftada hazır etmeliyiz ortalama olarak, yıkama ütüleme yani?
Bebeğe hayırlı bi isim koymuş oluruz inşallah:))Evet canim isim konusuydu :)
Hadi hayirlisi olsun bakalim
Bizimki cinsiyeti ogrendigimizde kararlastirmistik ama babamiz bana psikolojik baski ile merhum anneannesinin ismini koymamizi istiyor
Bizdede bu konu aldi basini gidiyor bakalim nolacak bilmiyorum :)
Dün izlediğim bebek hemşiresi. 32. 33. Haftalarda alacaklarınız tamamlanıp dolaba girmiş olsun dedi. Doğum çantasıda 33. Hafta hazırlanmış olsun dedi. Eskiden 34 leri bekleyin derdim de 30. Haftada doğum yapmış biri olarak artık o kadar bekleyin diyemiyorum diyordu :))Bebek kıyafetlerini, doğum çantasının içindekileri falan kaçıncı haftada hazır etmeliyiz ortalama olarak, yıkama ütüleme yani?
ben geçen oralarda hissettim hıçkırık diye teşhis etmiştim ama..Kızlar nasıl tarif etsem yerini bikini çizgimizin olduğu yer var ya orda pıt pıt atma oluyor bu mu hıçkırık
Yani genelde 32.-34. Haftalar arası diye okudum ben hep bi sıkıntı yoksa
2 haftaya başlayayım o zamanDün izlediğim bebek hemşiresi. 32. 33. Haftalarda alacaklarınız tamamlanıp dolaba girmiş olsun dedi. Doğum çantasıda 33. Hafta hazırlanmış olsun dedi. Eskiden 34 leri bekleyin derdim de 30. Haftada doğum yapmış biri olarak artık o kadar bekleyin diyemiyorum diyordu :))
Gel sarilalim11 de bendenBelki de 12 olmuşumdur
Benimki sezeryan olacak ama yinede cok almak istemiyorum, sonra vermesi stresli oluyoKızlar ben de toplam 10 kilo almışım. Daha fazla almasak belki kolay doğururuz
Hickiriklar ritmik oluyor anlarsin boyle kalp atisi gibi ve cok surmez yani bikac dk sadeceKızlar nasıl tarif etsem yerini bikini çizgimizin olduğu yer var ya orda pıt pıt atma oluyor bu mu hıçkırık
Ay yinede salmaBen normal doğumu çok isteyen biriydim ikiz oldukları halde istiyordum. Epidural sezaryen videosu izleye izleye kafam tamamen ona kaydı. Bende 9 10 kilo arasında gidiyorum. Normal doğumu kafadan çıkarınca daha bir rahatladım yiyorum
Hosgeldin aramizaMrblar bende şurdan şòyle aranıza gireyim dedim. Daha ònceden baslasaydim keske yazmaya sizlere ama ancak yazabiliyorum. Cnki daha yeni yeni hamileligimin tadini alabiliyorum. 2 ogluşum olcak insallah hayrlisiyla. Son yazismalari okudum genelde kilodan bahsetmissiniz. Bence kilo rekoru bendedir56 ile tüp bebek tedavisine basladim 61.5 ile hamile kaldim gecen ay'ın 18'in de kontrole gittigimde 73 idim. Şuan ki kilom nedr hic bir bilgim yok Tabi benim boy ve hamile kalirken zayif olma avantajim var Bana gore haftasi buyuk olan ve ikinci hatta ucuncu dorduncu gebeligi olan arkadaslar var. Tecrubelerinizden yararlanmak icin burdayim. Herkese saglikli günler o zmaan
H.buldum cok tsk ederim. Bizim aslnda üçüzdü fakat onu aldirmak zorunda kaldik cnki 4 doktor ile gorustum hepsi de en gec 25.haftada hepsini kaybedersin demisti. Kii bende yenidogan hemsiresi olarak dogru olanin bu olduguna karar verip aldirdim. Cok sukur suan bebislerim saglikli bu bana yeter. 1 erkek evet benim de gozumu korkutuyor bakalim benim nasil gunler bekliyor. Hepimiz saglikli bir sekilde alalim insallah kucagimiza ❤Gel sarilalim
Benimki sezeryan olacak ama yinede cok almak istemiyorum, sonra vermesi stresli oluyoama benim elimde degil ya az yiyorum ona ragmen aliyorum yani istemdisi
Hickiriklar ritmik oluyor anlarsin boyle kalp atisi gibi ve cok surmez yani bikac dk sadece☺ Benimki daha baslamadi hickirmaya
Ay yinede salmason haftalar kilo alimi artiyor, ilk gebelikte ben son haftalarda pek almadim ama bunda ne olur bilmiyorum. Genelde son haftalarda cok kilo alimi oluyo
Hosgeldin aramizasenin durumun özelmis senin kilonu saymiyoruz saglikla kucagina alirsin ins ikizleri, zaten iki oğluş demek bol hareket demek fazlasiyla verirsin sanirim sen
2 erkek yazcaktm sorryH.buldum cok tsk ederim. Bizim aslnda üçüzdü fakat onu aldirmak zorunda kaldik cnki 4 doktor ile gorustum hepsi de en gec 25.haftada hepsini kaybedersin demisti. Kii bende yenidogan hemsiresi olarak dogru olanin bu olduguna karar verip aldirdim. Cok sukur suan bebislerim saglikli bu bana yeter. 1 erkek evet benim de gozumu korkutuyor bakalim benim nasil gunler bekliyor. Hepimiz saglikli bir sekilde alalim insallah kucagimiza ❤
Yaa benden ondesin ben uyumaya devam edeyim beni bekleyen agrilar olabilirne guzel gece 3 ten beri uyanığım mesaim başladı biraz önce. benim kalçama vuran ağrılaım var, sağa yatarsam sağ sola yatarsam sanki sol kalçamı oyuyorlar.. 20dk uyuyup.21. dk da ağrı ile uyanıyorum
Geçen hafta bende gözlerimi hiç açamıyordum bu haftalırın sıkıntısıymış hormonlar .Ben cok parcali sekilde uyuyorum esim 12 13 saat uyuyosun diyorAMA gozlerim kapali sesleri falan doyuyorum ayilamiyorum bu tarz uyumalar var gece de uyaniyorum sabah da erken uyaniyorum da Boyle bi gozlerini acamama halleri oluyor:))
Gece 11 12de yatiyorum 3de uyaniyorum 4e kadar uyku yok cunku bebis oynuyo rahat birakmiyoHamiş anneler sizler her gün kaç saat uyuyorsunuz ? Benim 10
Ay insallahBebeğe hayırlı bi isim koymuş oluruz inşallah:))
Benim şuan kesik kesik değil sadece gece uyurken sağa sola dönerken uyanıyorum bi bakıyorum sırt üstü dönmüşümGece 11 12de yatiyorum 3de uyaniyorum 4e kadar uyku yok cunku bebis oynuyo rahat birakmiyo
Sonra 5bucukda tekrar kalkiyorum sabah namazina bide esimi gonderiyorum 7de yatiyorum 10dan asagi kalkmiyorum
Yani kesik kesik Uykuyla 8saat ediyo sanirim
Biraz zorlu bir surec gecirmissin ama umarim bundan sonrasi rahat ve saglikla gecerH.buldum cok tsk ederim. Bizim aslnda üçüzdü fakat onu aldirmak zorunda kaldik cnki 4 doktor ile gorustum hepsi de en gec 25.haftada hepsini kaybedersin demisti. Kii bende yenidogan hemsiresi olarak dogru olanin bu olduguna karar verip aldirdim. Cok sukur suan bebislerim saglikli bu bana yeter. 1 erkek evet benim de gozumu korkutuyor bakalim benim nasil gunler bekliyor. Hepimiz saglikli bir sekilde alalim insallah kucagimiza ❤
Ayy insallah bundan sonrası güzel gecer. Yani daha kanamalarim oldu sag bobregim buyume yapiyor. Felan derken birsuru birsey iste. Onlar saglikli olsun da daha ne isterim. Yani yardimci olabilecegim birsey olursa tabiki her zamanBiraz zorlu bir surec gecirmissin ama umarim bundan sonrasi rahat ve saglikla gecerAramiza bir de yenidogan hemsiresi katildiysa artik senden bolca bilgi aliriz bebisler dogunca benim 2. Gebeligim ama yine de acemi sayilirim hepimiz saglikla aliriz insallah bebislerimizi kucagimiza❤
Bu haftalarda normal deniyor ama sürekli uzun sürerse tehlikeli sanırımbir kere falan olmuokı akşamdan beri kaç kere kasıldım
Bende öyle yapayım olmadı ya doktora sorupYok canım ben sadece bu testi yaptırdım. Hatta aile hekimim yaptı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?