2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Gunaydin kizlar, yamulan yumulan gobeklerimize,gecenin körü kazinan midelerimize, iki büklüm ağrıyan sirtlarimiza, şişen el ayaklarimiza en cok bebislerimize selam ve gunaydin zaman azaldikca dogum korkusu başlıyor bende ya.. koronaya, dunyanin meselesine mi üzülelim , karantina sitresinden bebeklerimizi göremiyoruz ona mi bilemedim. Nasiplerimizi bekleyip göreceğiz artik, şükür her halimize diyip gulumseyelim ,birbirimize moral verelim insallah

Bebeğe hayırlı bi isim koymuş oluruz inşallah:))

Bebek kıyafetlerini, doğum çantasının içindekileri falan kaçıncı haftada hazır etmeliyiz ortalama olarak, yıkama ütüleme yani?
Dün izlediğim bebek hemşiresi. 32. 33. Haftalarda alacaklarınız tamamlanıp dolaba girmiş olsun dedi. Doğum çantasıda 33. Hafta hazırlanmış olsun dedi. Eskiden 34 leri bekleyin derdim de 30. Haftada doğum yapmış biri olarak artık o kadar bekleyin diyemiyorum diyordu :))

Mrblar bende şurdan şòyle aranıza gireyim dedim. Daha ònceden baslasaydim keske yazmaya sizlere ama ancak yazabiliyorum. Cnki daha yeni yeni hamileligimin tadini alabiliyorum. 2 ogluşum olcak insallah hayrlisiyla. Son yazismalari okudum genelde kilodan bahsetmissiniz. Bence kilo rekoru bendedir 56 ile tüp bebek tedavisine basladim 61.5 ile hamile kaldim gecen ay'ın 18'in de kontrole gittigimde 73 idim. Şuan ki kilom nedr hic bir bilgim yok Tabi benim boy ve hamile kalirken zayif olma avantajim var Bana gore haftasi buyuk olan ve ikinci hatta ucuncu dorduncu gebeligi olan arkadaslar var. Tecrubelerinizden yararlanmak icin burdayim. Herkese saglikli günler o zmaan

Yani genelde 32.-34. Haftalar arası diye okudum ben hep bi sıkıntı yoksa
2 haftaya başlayayım o zaman

11 de benden Belki de 12 olmuşumdur
Gel sarilalim
Kızlar ben de toplam 10 kilo almışım. Daha fazla almasak belki kolay doğururuz
Benimki sezeryan olacak ama yinede cok almak istemiyorum, sonra vermesi stresli oluyo ama benim elimde degil ya az yiyorum ona ragmen aliyorum yani istemdisi
Kızlar nasıl tarif etsem yerini bikini çizgimizin olduğu yer var ya orda pıt pıt atma oluyor bu mu hıçkırık
Hickiriklar ritmik oluyor anlarsin boyle kalp atisi gibi ve cok surmez yani bikac dk sadece Benimki daha baslamadi hickirmaya
Ay yinede salma son haftalar kilo alimi artiyor, ilk gebelikte ben son haftalarda pek almadim ama bunda ne olur bilmiyorum. Genelde son haftalarda cok kilo alimi oluyo
Hosgeldin aramiza senin durumun özelmis senin kilonu saymiyoruz saglikla kucagina alirsin ins ikizleri, zaten iki oğluş demek bol hareket demek fazlasiyla verirsin sanirim sen

H.buldum cok tsk ederim. Bizim aslnda üçüzdü fakat onu aldirmak zorunda kaldik cnki 4 doktor ile gorustum hepsi de en gec 25.haftada hepsini kaybedersin demisti. Kii bende yenidogan hemsiresi olarak dogru olanin bu olduguna karar verip aldirdim. Cok sukur suan bebislerim saglikli bu bana yeter. 1 erkek evet benim de gozumu korkutuyor bakalim benim nasil gunler bekliyor. Hepimiz saglikli bir sekilde alalim insallah kucagimiza ❤

2 erkek yazcaktm sorry

ne guzel gece 3 ten beri uyanığım mesaim başladı biraz önce. benim kalçama vuran ağrılaım var, sağa yatarsam sağ sola yatarsam sanki sol kalçamı oyuyorlar.. 20dk uyuyup.21. dk da ağrı ile uyanıyorum
Yaa benden ondesin ben uyumaya devam edeyim beni bekleyen agrilar olabilir

Ben cok parcali sekilde uyuyorum esim 12 13 saat uyuyosun diyor AMA gozlerim kapali sesleri falan doyuyorum ayilamiyorum bu tarz uyumalar var gece de uyaniyorum sabah da erken uyaniyorum da Boyle bi gozlerini acamama halleri oluyor:))
Geçen hafta bende gözlerimi hiç açamıyordum bu haftalırın sıkıntısıymış hormonlar . ama ben 10 saat uyuyunca uykumu almış oluyorum tam . Gün içinde hiç uyuyamam

Hamiş anneler sizler her gün kaç saat uyuyorsunuz ? Benim 10
Gece 11 12de yatiyorum 3de uyaniyorum 4e kadar uyku yok cunku bebis oynuyo rahat birakmiyo
Sonra 5bucukda tekrar kalkiyorum sabah namazina bide esimi gonderiyorum 7de yatiyorum 10dan asagi kalkmiyorum
Yani kesik kesik Uykuyla 8saat ediyo sanirim

Gece 11 12de yatiyorum 3de uyaniyorum 4e kadar uyku yok cunku bebis oynuyo rahat birakmiyo
Sonra 5bucukda tekrar kalkiyorum sabah namazina bide esimi gonderiyorum 7de yatiyorum 10dan asagi kalkmiyorum
Yani kesik kesik Uykuyla 8saat ediyo sanirim
Benim şuan kesik kesik değil sadece gece uyurken sağa sola dönerken uyanıyorum bi bakıyorum sırt üstü dönmüşüm benim bebeğimde ben hareket edip oturayım o zaman oynuyor gece oynamıyor çok azcık oynuyor onada dikkatimi verince hissediyorum

Biraz zorlu bir surec gecirmissin ama umarim bundan sonrasi rahat ve saglikla gecer Aramiza bir de yenidogan hemsiresi katildiysa artik senden bolca bilgi aliriz bebisler dogunca benim 2. Gebeligim ama yine de acemi sayilirim hepimiz saglikla aliriz insallah bebislerimizi kucagimiza

Ayy insallah bundan sonrası güzel gecer. Yani daha kanamalarim oldu sag bobregim buyume yapiyor. Felan derken birsuru birsey iste. Onlar saglikli olsun da daha ne isterim. Yani yardimci olabilecegim birsey olursa tabiki her zaman Aynen bebisler saglikli dogsun yeter ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…