2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Maden suyunu kalsiyum için mi önerdi ne için? Faydalıysa ben de içeyim

Ya ben doktoruma ne zaman ben ne yemeliyim yogurt süt ne kadar tüketsem yeterli olur dedim . Hep bana kafana gore takıl çok sıkma kendini vs dedi . Insan bir seyler duymak istiyor . Resmen internetten bakarak besleniyorum . Hadi bana deseki daha zamanı var şu haftalarda dikkat etmen gerekecek dese anlıyacam . Onuda demiyor . Ben artık bıktım mesela yediğim şeylerden daha 3 ay var sonuçta . Bazı kişiler yeni yeni başlıyor . Yumurta süt yoğurt kuruyemişler meyveler vs . Rabbim bebeklerimizi korusun

Ben varım ama benim uçlarının kenarları ince ince çizgiler şeklinde. 4-5 hafta önce bi sabah uyandım şok olmuştum. Ama daha sonra artmadı başka yerimde de yok şimdilik şükür. Kullandığın ürünleri değiştim düzenli kullanmaya çalışıyorum inşallah olmaz daha

Beslenme konusunda,, kahvaltıda mutlaka yumurta, kaşar peynir, beyaz peynir tüketiyorum tabi yanında bal vs de yiyorum öğleden sonra 1 büyük bardak süt, muz ve ceviz üçlüsünü hergün yiyorum. Akşamlarıda sebze et Allah ne verdiyse makarna pilav genelde tüketmiyorum. 6 aydır hiç aburcubur yemedim, malum gazlı içecekten de bugüne kadar 1 kerecik yarım bardak içtim okadar
Tüp bebek tedavisinde zararlı pek çok şey yasaklanıyor sanırım ondan kaldı bazı şeyler

kızlar biz oğlanın ismine hala karar veremedik ya eşim bi ara kayınpederin ismini koymak istedi iki isimli olsun diye ben sırf inadımdan istemedim adı da Mustafa kötü değil ama inat işte geçen gün mustafa koymasak mı acaba dedi.. çocuk bebek olarak kaldı böyle

Ay ne güzel irade sahibisin ben de bazı şeyleri yasakladım abur cubur konusunda katkı maddeli şeyler falan ama makrna konusu(( haftada iki gün yediğim oluyor çeşit çeşit soslu bilmem neyli doktor bundan sonra tüketme fazla dedi aka bakalım

Ben 20.hafta başladım bi hevesle açmaya ama bu ara aklıma gelirse açıyorum :)
Dr ne dedi başka bununla ilgili?
valla işitme duyusu gelişiyormuş kimin sesini duyarsa tanırmış. bı de bağırmayın dıyo mesela çocuk tekme attıysa korkmuş olabılır sakin konuşun seslenin dıyor.

Belki tedavi ve yaşanılan zorluklar olmasaydı bende böyle olamazdım çay bile günde sadece 1 bardak demişlerdi canım istemiyor desem yalan olur doğumdan sonra hepsine saldırıcamm nasipse
Bebeğin sağlığı yerindeyse dert etmesin kimse

Kızlar sizde bazen bebeğin tekmesini mesanede hissediyormusunuz idrarımıda getiriyor o an ve aynı anda üst göbeğimede vuruyor nasıl oluyor anlamadım nasıl duruyorsa bu çocuk
Aynen benimde oluyo ya son 4-5 gündür özellikle tuvaltetten çıkamaz oldum doktora gittim 2 gün önce doğum pozisyonunda dedi kafasıyla mesaneye bacaklarıyla mideye vuruyomuş fındığım:)

Şuan burayı okurken yaşıyorum ben bunu alttan alttan yiyorum tekme üstte de oluyor bir dalgalanma gibi, alttan üste bir değişik hareketler
Ya benimki az önce tuhaf bir hareket yaptı döndü içimde resmen mutfakta elimde bez vardı onu yıkıyordum bezi nasıl bıraktığımı bilmedim karnımı tuttum resmen dur diye şimdi oturdum ve korkuyla bekliyorum

Ben resmen makarna aş eriyorum ya hamileliğimde ennn çok sevdiğim şey oldu yapmamaya çalışıyorum yememek için

Öyle döndüğü de oluyor benim miniğimin de. Korkma cnm. Benim komiğime gidiyor öyle şeyler yapınca balık gibi
Ben resmen makarna aş eriyorum ya hamileliğimde ennn çok sevdiğim şey oldu yapmamaya çalışıyorum yememek için
Makarna can'dır ya ben de ketçaba düştüm ya. Nasıl güzel geliyor bana katkısız koruyucusuz bir şey aldım ketçap sıkıp yiyorum makarna yiyince of offff

Yine canım istedi ya makarnayla sınanıyoruz

İsim koyma işi çok zormuş biz de geçen hafta kesinleştirdik Ayşe Hüma olacak inşallah
Su isim isini hic acmasak
Cinsiyeti ogrendigimizde kararlastirdik ama esim tutturdu anneannemin adini koyalim
Oyle isim takintim yok aslinda ama o isme alismistik telefon uygumasinda bile o ismi kullaniyorum
Simdi baska isim koyulmasina isinamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…