- 29 Haziran 2016
- 629
- 542
- 53
Maden suyunu kalsiyum için mi önerdi ne için? Faydalıysa ben de içeyimtamda dedigin gibi anne yüregi iste naparsınBende kaşar muz yumurta yoğurda bide maden suyuna basladım Doktorum önerdi Süt yeterli sanıyordum ama yoğurt daha fazla tüketmek lazımmıs kalsiyum vs acısından. Süt yerini tutmazmis yoğurdun. Midem bulanıyor sade yerken ama Napalım kücük bey beslensin de
Ya ben doktoruma ne zaman ben ne yemeliyim yogurt süt ne kadar tüketsem yeterli olur dedim . Hep bana kafana gore takıl çok sıkma kendini vs dedi . Insan bir seyler duymak istiyor . Resmen internetten bakarak besleniyorum . Hadi bana deseki daha zamanı var şu haftalarda dikkat etmen gerekecek dese anlıyacam . Onuda demiyor . Ben artık bıktım mesela yediğim şeylerden daha 3 ay var sonuçta . Bazı kişiler yeni yeni başlıyor . Yumurta süt yoğurt kuruyemişler meyveler vs . Rabbim bebeklerimizi korusuntamda dedigin gibi anne yüregi iste naparsınBende kaşar muz yumurta yoğurda bide maden suyuna basladım Doktorum önerdi Süt yeterli sanıyordum ama yoğurt daha fazla tüketmek lazımmıs kalsiyum vs acısından. Süt yerini tutmazmis yoğurdun. Midem bulanıyor sade yerken ama Napalım kücük bey beslensin de
Valla bizim de çok zor oldu:))İsim koyma işi çok zormuş biz de geçen hafta kesinleştirdik Ayşe Hüma olacak inşallah
Ben varım ama benim uçlarının kenarları ince ince çizgiler şeklinde. 4-5 hafta önce bi sabah uyandım şok olmuştum. Ama daha sonra artmadı başka yerimde de yok şimdilik şükür. Kullandığın ürünleri değiştim düzenli kullanmaya çalışıyorum inşallah olmaz dahaKizlar göğüsleri çatlayan var mi?Birkaç gündür özellikle sağ göğsümün altı aciyodu.Sütyen sıkıyo herhalde falan diye düşündüm.Hindistan cevizi yaği sürdüm.Dikkatli baktim göğüs altlarim catlamaya başlamiş galiba.Karnımda bi şey yok.Karnıma da estikçe yine hindistan cevizi yağı sürüyorum.
Ay ne güzel irade sahibisin ben de bazı şeyleri yasakladım abur cubur konusunda katkı maddeli şeyler falan ama makrna konusuBeslenme konusunda,, kahvaltıda mutlaka yumurta, kaşar peynir, beyaz peynir tüketiyorum tabi yanında bal vs de yiyorumöğleden sonra 1 büyük bardak süt, muz ve ceviz üçlüsünü hergün yiyorum. Akşamlarıda sebze et Allah ne verdiyse makarna pilav genelde tüketmiyorum. 6 aydır hiç aburcubur yemedim, malum gazlı içecekten de bugüne kadar 1 kerecik yarım bardak içtim okadar
Tüp bebek tedavisinde zararlı pek çok şey yasaklanıyor sanırım ondan kaldı bazı şeyler
valla işitme duyusu gelişiyormuş kimin sesini duyarsa tanırmış. bı de bağırmayın dıyo mesela çocuk tekme attıysa korkmuş olabılır sakin konuşun seslenin dıyor.Ben 20.hafta başladım bi hevesle açmaya ama bu ara aklıma gelirse açıyorum :)
Dr ne dedi başka bununla ilgili?
Belki tedavi ve yaşanılan zorluklar olmasaydı bende böyle olamazdımAy ne güzel irade sahibisin ben de bazı şeyleri yasakladım abur cubur konusunda katkı maddeli şeyler falan ama makrna konusu(( haftada iki gün yediğim oluyor çeşit çeşit soslu bilmem neyli doktor bundan sonra tüketme fazla dedi aka bakalım
Aynen benimde oluyo ya son 4-5 gündür özellikle tuvaltetten çıkamaz oldum doktora gittim 2 gün önce doğum pozisyonunda dedi kafasıyla mesaneye bacaklarıyla mideye vuruyomuş fındığım:)Kızlar sizde bazen bebeğin tekmesini mesanede hissediyormusunuz idrarımıda getiriyor o an ve aynı anda üst göbeğimede vuruyor nasıl oluyor anlamadım nasıl duruyorsa bu çocuk
bende kabızlık yaptı bıraktım doktor başka bıse verdıKızlar doktorum Gynoferon depo verdi kan ilacı. Aslında kan değerlerim iyi .Bu ilaç bende acayip karın ağrısı yaptı sizden kullanan ve karın ağrısı yaşayan varmı.
ay hem de nasıl vuruyor afedersin çiş yapacakmışım gibi oluyor o anKızlar sizde bazen bebeğin tekmesini mesanede hissediyormusunuz idrarımıda getiriyor o an ve aynı anda üst göbeğimede vuruyor nasıl oluyor anlamadım nasıl duruyorsa bu çocuk
Ya benimki az önce tuhaf bir hareket yaptı döndü içimde resmen mutfakta elimde bez vardı onu yıkıyordum bezi nasıl bıraktığımı bilmedim karnımı tuttum resmen dur diye şimdi oturdum ve korkuyla bekliyorumŞuan burayı okurken yaşıyorum ben bunualttan alttan yiyorum tekme üstte de oluyor bir dalgalanma gibi, alttan üste bir değişik hareketler
Ben resmen makarna aş eriyorum ya hamileliğimde ennn çok sevdiğim şey oldu yapmamaya çalışıyorum yememek içinAy ne güzel irade sahibisin ben de bazı şeyleri yasakladım abur cubur konusunda katkı maddeli şeyler falan ama makrna konusu(( haftada iki gün yediğim oluyor çeşit çeşit soslu bilmem neyli doktor bundan sonra tüketme fazla dedi aka bakalım
Öyle döndüğü de oluyor benim miniğimin de. Korkma cnm. Benim komiğime gidiyor öyle şeyler yapıncaYa benimki az önce tuhaf bir hareket yaptı döndü içimde resmen mutfakta elimde bez vardı onu yıkıyordum bezi nasıl bıraktığımı bilmedim karnımı tuttum resmen dur diye şimdi oturdum ve korkuyla bekliyorum
Makarna can'dır yaBen resmen makarna aş eriyorum ya hamileliğimde ennn çok sevdiğim şey oldu yapmamaya çalışıyorum yememek için
Yine canım istedi ya makarnayla sınanıyoruzÖyle döndüğü de oluyor benim miniğimin de. Korkma cnm. Benim komiğime gidiyor öyle şeyler yapıncabalık gibi
Makarna can'dır yaben de ketçaba düştüm ya. Nasıl güzel geliyor bana katkısız koruyucusuz bir şey aldım ketçap sıkıp yiyorum makarna yiyince of offff
Su isim isini hic acmasakİsim koyma işi çok zormuş biz de geçen hafta kesinleştirdik Ayşe Hüma olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?