- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Ac karninami iciyorsun tok mu ? Illa kan ilacı kullanman gerekiyorsa başka bir kan ilacı yazabilir bunu doktoruna soylersin . Ben aç karnına her sabah iciyorum .Kızlar doktorum Gynoferon depo verdi kan ilacı. Aslında kan değerlerim iyi .Bu ilaç bende acayip karın ağrısı yaptı sizden kullanan ve karın ağrısı yaşayan varmı.
Ultrasona göre haftası kaç çıktı peki.bende 25+4 te 834 Gramdi onu taktim biraz doktor gelişimi iyi demişti ama bilmiyorum.kızlar oglusum 26+3 te 960 gram 35 cm olmuş Sizin bebisler bu haftalarda kaçtı boy kilo Doktor biraz duraklayıp iyi iyi dedi ama Bi an duraksadı kafama takıldı az mı ki ?Çok kıyaslamak istemiyorum ama geride ise bileyim Bu aralar sağlıklı beslenmeyi boşladım sanki abur cubur tüketiyorum bazen doyduğum için öğün yerine geçiyor bu atıstırmalıklar
Şuan burayı okurken yaşıyorum ben bunuKızlar sizde bazen bebeğin tekmesini mesanede hissediyormusunuz idrarımıda getiriyor o an ve aynı anda üst göbeğimede vuruyor nasıl oluyor anlamadım nasıl duruyorsa bu çocuk
Hah aynen hem mesaneye vuruyor hem üste büyğk başarı anlamadım dik mi duruyorlar acabaŞuan burayı okurken yaşıyorum ben bunualttan alttan yiyorum tekme üstte de oluyor bir dalgalanma gibi, alttan üste bir değişik hareketler
Canım ben bu siteye girip böyle bir ekran görüntüsü almıştım burda tarihli gösteriyor hafta hafta bir bak sende istersenkızlar oglusum 26+3 te 960 gram 35 cm olmuş Sizin bebisler bu haftalarda kaçtı boy kilo Doktor biraz duraklayıp iyi iyi dedi ama Bi an duraksadı kafama takıldı az mı ki ?Çok kıyaslamak istemiyorum ama geride ise bileyim Bu aralar sağlıklı beslenmeyi boşladım sanki abur cubur tüketiyorum bazen doyduğum için öğün yerine geçiyor bu atıstırmalıklar
Tamam ozaman canim bi sorun yok takma kafanaEvet bebeğin gelişimi iyi kilosu da iyi en son öyleydi yani mayıs ayında tekrar gidicem iste kontrole
bu tabloya göre ideal oluyor kilosuCanım ben bu siteye girip böyle bir ekran görüntüsü almıştım burda tarihli gösteriyor hafta hafta bir bak sende istersen
kuzum ultrasona göre 26+3 tü Ama sata göre 26+6 olması lazım yalnız ilk kontrolden buyana doktorum adet tarihi bende bise ifade etmiyor Bendeki 6 haftalıktan beri ultrasonalra bakarak Satı 11 ekim olarak degistirdim bebegin gelisimine göre ayarlıyor sanırım ve Geç döllenme dedi. yani ultrasona göre 26+3 Günlükken 960 gramdı. Benimki ideal sanırım az önce bi arkadas tablo atmıstı ona bakarak tam kilosunda diyebiliriz senin bebiste Benimkine oranla hesaplarsak gayet ideal ozaman cünkü 6 gün var Ölcümlerimiz arasında. Saglıkla büyüsünler kilo cokta dert degil Ama ben bosladım biraz ondan kafama taktımUltrasona göre haftası kaç çıktı peki.bende 25+4 te 834 Gramdi onu taktim biraz doktor gelişimi iyi demişti ama bilmiyorum.
Doktor bana normal dedi ama işte anne yüreği yinede takiyo biraz.bende daha dikkatli beslenmeye başladım günde 2 yumurta süt yoğurt kaşar muz tuketiyorumkuzum ultrasona göre 26+3 tü Ama sata göre 26+6 olması lazım yalnız ilk kontrolden buyana doktorum adet tarihi bende bise ifade etmiyor Bendeki 6 haftalıktan beri ultrasonalra bakarak Satı 11 ekim olarak degistirdim bebegin gelisimine göre ayarlıyor sanırım ve Geç döllenme dedi. yani ultrasona göre 26+3 Günlükken 960 gramdı.
tamda dedigin gibi anne yüregi iste naparsınDoktor bana normal dedi ama işte anne yüreği yinede takiyo biraz.bende daha dikkatli beslenmeye başladım günde 2 yumurta süt yoğurt kaşar muz tuketiyorum
bence normal bizim 28+3 te boyu 38 cm çıktı uzun boylu dedikızlar oglusum 26+3 te 960 gram 35 cm olmuş Sizin bebisler bu haftalarda kaçtı boy kilo Doktor biraz duraklayıp iyi iyi dedi ama Bi an duraksadı kafama takıldı az mı ki ?Çok kıyaslamak istemiyorum ama geride ise bileyim Bu aralar sağlıklı beslenmeyi boşladım sanki abur cubur tüketiyorum bazen doyduğum için öğün yerine geçiyor bu atıstırmalıklar
boyunu benden alırsa Zaten uzun olur Annesinin paşasıbence normal bizim 28+3 te boyu 38 cm çıktı uzun boylu dedi
Ben bu kadar çok olduğunu bilmiyodum isterken. Bi sürü Defne olmuş olcak o büyüyene kadar ama olsun
Neydi senin isim?
İnşaallah öyledir ya kalsiyum birikmesi falan demedi ama kalpte beyaz parlak nokta dedi sadece senin de geçmiştir inşaallah rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinKalpteki lele dediği şey kalsiyum birikmesiyse banada aynı şeyi söylediler hatta kendi doktorum gerek duymadı ama detaylıyı çeken doktor eşimi korkuttu kan testi verdik yurt dışına gönderdik daum sendromlumu değilmi öğrenmek için tertemiz çıktı. Hatta birkaç hafta sonra kaybolabilir demişti doktorum şimdi salı günü gittiğimde baktırcam bakalım korkma endişenecek birşey yok
Kendi doktorumla 2 ay once görüşmüştüm o zman tehmini 8-12 temmuz arası diyordu. Yurtdisindayim suan bi kac haftaya donebilcem sanirim Turkiyeye bide 2 hafta karantina var insallah ondan sonra doktorumu gorursem net birsey soyleyebilir diye dusunuyorum. Sana da kolaylik versin insallah❤Ay Allah kolaylik versin ben bir taneyle yuvarlanip gidiyorumseninki daha zordur.
Dogum nezaman gerceklesecek simdiden bi bilgin varmi
Oyy masallaahh isimleriyle yaşasınlar insallahhBizde sonunda koyabildik. Dün netleşti. Demir ve Defne diye çıktığım yolda. Ömer Taha & Ahsen Adaolarak nokta koyduk ben Defne yi çok seviyorum çok güzel bir isim.
Amin canım inşallahOyy masallaahh isimleriyle yaşasınlar insallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?