Kızlar doktorum Gynoferon depo verdi kan ilacı. Aslında kan değerlerim iyi .Bu ilaç bende acayip karın ağrısı yaptı sizden kullanan ve karın ağrısı yaşayan varmı.
Kızlar doktorum Gynoferon depo verdi kan ilacı. Aslında kan değerlerim iyi .Bu ilaç bende acayip karın ağrısı yaptı sizden kullanan ve karın ağrısı yaşayan varmı.
Benim doktorum da onu vermişti kullanırken bir sıkıntı yaşamadım canım sonra sağlık ocağı ebesi vegaferon vermeye başladı ücretsiz ondan devam ettim istersen değiştir sağlık ocağından al
Bizde sonunda koyabildik. Dün netleşti. Demir ve Defne diye çıktığım yolda. Ömer Taha & Ahsen Ada olarak nokta koyduk ben Defne yi çok seviyorum çok güzel bir isim.
Bizde sonunda koyabildik. Dün netleşti. Demir ve Defne diye çıktığım yolda. Ömer Taha & Ahsen Ada olarak nokta koyduk ben Defne yi çok seviyorum çok güzel bir isim.
2014 yılında patlama yapmıştı bizim şirkette herkes koyuyordu.. ismi ile yaşasın. hayırlı olsun..
herhalde eşimle en kolay isme karar verdik.. ağırlıklı olarak o karar verdi benim de hoşuma gitti. ama diyorum olursa 2. de şansın yok söz hakkı ağırlıklı olarak benim :)
Kizlar göğüsleri çatlayan var mi?Birkaç gündür özellikle sağ göğsümün altı aciyodu.Sütyen sıkıyo herhalde falan diye düşündüm.Hindistan cevizi yaği sürdüm.Dikkatli baktim göğüs altlarim catlamaya başlamiş galiba.Karnımda bi şey yok.Karnıma da estikçe yine hindistan cevizi yağı sürüyorum.
Ben genellikle kuran dinletiyorum. Yusuf yüzlü Lokman sözlü olun diye dua ediyorum. Tepki veriyorlar artık alıştılar. Sürekli dinlet alışır. Çıkış anında Mozarttan bir tını ile çıkar ben yerli hareketli de dinletiyorum arada mehter marşı falan
Ben genellikle kuran dinletiyorum. Yusuf yüzlü Lokman sözlü olun diye dua ediyorum. Tepki veriyorlar artık alıştılar. Sürekli dinlet alışır. Çıkış anında Mozarttan bir tını ile çıkar ben yerli hareketli de dinletiyorum arada mehter marşı falan
Birden geldi aklıma Ahsen i bulmuştum. ben iki isim sevmiyorum ama yapacak bir şey yok. evlendiğin kişiyle ortak nokta olmayınca iki isimde oluyormuş beş isimde neyseki iş daha kötüye gitmeden koyduk Amin canım cümlemizin inşallah
Erken davranmakla iyi etmişsiniz canım. Benimde eşim doğum haziran başı yetiştirin dedi bakalım göreceğiz
Canım bence bu hafta içi hazır olan parçalar varmı diye sorsun bence
Ne kadar erken başlamış doktorumla görüşeceğim, teşekkür ederim
Bende ama bı ara düzgün kullandım yine sonuç aynı sanırım kilolu hamile kaldığım için vücudumda esneme payı kalmamış benim direk hop yirtiliyo zaten etim aşırı serttir onunla da alakalı galiba
2014 yılında patlama yapmıştı bizim şirkette herkes koyuyordu.. ismi ile yaşasın. hayırlı olsun..
herhalde eşimle en kolay isme karar verdik.. ağırlıklı olarak o karar verdi benim de hoşuma gitti. ama diyorum olursa 2. de şansın yok söz hakkı ağırlıklı olarak benim :)
Bence ne güzel bişey ya maşallah, öyle deme At elini beline, belini öne kaktır, böylelikle hamile görüntüsü artar. Biraz hamile taklidi yapar gibi olur ama olur heralde
Son aylara girdik alırsın yine bence de sen de istediğin gibi
Hahahahaha zaten fotoları o sekilde çektim baktim ki belirgin ve büyük durmuyor elimi oyle koydum belime arkaya. Bide kocam kolumu orami burami oynatıyor şöyle dur sağa dön sola dön büyük çıksın diye hahaha insallah alırım yoksa doğum sonrası yeniden 45 e dönem ben istiyordum bari 55 kalayım ama hayaller hayatlar iste
kızlar oglusum 26+3 te 960 gram 35 cm olmuş Sizin bebisler bu haftalarda kaçtı boy kilo Doktor biraz duraklayıp iyi iyi dedi ama Bi an duraksadı kafama takıldı az mı ki ? Çok kıyaslamak istemiyorum ama geride ise bileyim Bu aralar sağlıklı beslenmeyi boşladım sanki abur cubur tüketiyorum bazen doyduğum için öğün yerine geçiyor bu atıstırmalıklar