Balık mı camış mı bilemedim pek nazik değildiÖyle döndüğü de oluyor benim miniğimin de. Korkma cnm. Benim komiğime gidiyor öyle şeyler yapıncabalık gibi
Makarna can'dır yaben de ketçaba düştüm ya. Nasıl güzel geliyor bana katkısız koruyucusuz bir şey aldım ketçap sıkıp yiyorum makarna yiyince of offff
Yine canım istedi ya makarnayla sınanıyoruz
AhahahBalık mı camış mı bilemedim pek nazik değildi
Benim kayınpeder im karar verdi isme kendi ismini koydu yanına da efe ismi.... Eltimin kızının ismi de kayınvalidem in ismi yanında 2. İsmi var. Bende kayınvalidem ile kayınpeder imi ayirmayalim eltimin oğlu olursa o koysun dedim eşime o da ben bunu babama diyemem dedikızlar biz oğlanın ismine hala karar veremedik yaeşim bi ara kayınpederin ismini koymak istedi iki isimli olsun diye ben sırf inadımdan istemedim adı da Mustafa kötü değil ama inat işte geçen gün mustafa koymasak mı acaba dedi.. çocuk bebek olarak kaldı böyle
Geçen bir arkadaş yanlış hatırlamıyorsam öğrtmn hanım yazmıştı. Dedemin ismini koyacağım demiş eşi çok istiyorsan ismini değiştir kendine koy demişti bayıldım cevabınaSu isim isini hic acmasak
Cinsiyeti ogrendigimizde kararlastirdik ama esim tutturdu anneannemin adini koyalim
Oyle isim takintim yok aslinda ama o isme alismistik telefon uygumasinda bile o ismi kullaniyorum
Simdi baska isim koyulmasina isinamiyorum
Ben akşama yapacağım ev yapımı biber salçalı burgu makarna hep beraber kilo alılım yok öyle ayrı gayrıO kadar çok makarna dediniz ki şimdi herkes birer tabak daha yiyecek
Daha büyük sanırım 2 hafta önce nerdeyse o kadardiAhahahbenimki seninkinden küçük ya seninki epey büyümüş yaklaşık 1400 yazıyo baksana
Bendim o, çocuğumun adını Ökkeş koyacak dedesinin adıymış carladım tabii tövbe estağfurullahGeçen bir arkadaş yanlış hatırlamıyorsam öğrtmn hanım yazmıştı. Dedemin ismini koyacağım demiş eşi çok istiyorsan ismini değiştir kendine koy demişti bayıldım cevabınabenimde kayınvalidem Defne ye güldü beğenmedi o gece sinirden uyumadım hayır Defne dedikçe aklıma geliyor ben zor unutuyorum bana müdahale edilmesini falan en iyisi başka bir şey bul dedim. İnada koymakta vardu da dedikçe tepkisi aklıma geliyor. Tepkisine etki de bulundum daha soramıyor. Küçük kaynıma sorduruyor zeki ile zekiye diyorum daha bir sinir oluyorlar
Yani bebek iyi de bize yaramıyor karbonhidratlarBelki tedavi ve yaşanılan zorluklar olmasaydı bende böyle olamazdımçay bile günde sadece 1 bardak demişlerdi canım istemiyor desem yalan olur doğumdan sonra hepsine saldırıcamm nasipse
Bebeğin sağlığı yerindeyse dert etmesin kimse
Ben de normalde de severdim ama böyle yoğurtlusu salçalısı ne bileyim kremalısı gözümde tütüyorBen resmen makarna aş eriyorum ya hamileliğimde ennn çok sevdiğim şey oldu yapmamaya çalışıyorum yememek için
Geceleri yatarken ben de pozisyon bulmakta zorlaniyorum ve nedense saga yatmak daha rahat geliyor banaKizlar 26+5 oldum bugun
Hareket ederken, otururken, ayakta, yatarken cok zor pozisyon buluyorum
Her sekilde zorlaniyorum sizde durumlar ne
Ben ilk gebeligimde de, simdi de gynoferon kullaniyorum. Bir sorun yasamadim canimm ama her bunyede farklinetki olabilir. Doktoruna danisip degistirebilirsin.Kızlar doktorum Gynoferon depo verdi kan ilacı. Aslında kan değerlerim iyi .Bu ilaç bende acayip karın ağrısı yaptı sizden kullanan ve karın ağrısı yaşayan varmı.
İkizlere isim bulabildiginiz icin simdisen tebriklerBizde sonunda koyabildik. Dün netleşti. Demir ve Defne diye çıktığım yolda. Ömer Taha & Ahsen Adaolarak nokta koyduk ben Defne yi çok seviyorum çok güzel bir isim.
Bence gayet guzel kilosu, zaten usg ler tam olcum veremezler. Kiloya takilmamak gerekkızlar oglusum 26+3 te 960 gram 35 cm olmuş Sizin bebisler bu haftalarda kaçtı boy kilo Doktor biraz duraklayıp iyi iyi dedi ama Bi an duraksadı kafama takıldı az mı ki ?Çok kıyaslamak istemiyorum ama geride ise bileyim Bu aralar sağlıklı beslenmeyi boşladım sanki abur cubur tüketiyorum bazen doyduğum için öğün yerine geçiyor bu atıstırmalıklar
HissetmezmiyizKızlar sizde bazen bebeğin tekmesini mesanede hissediyormusunuz idrarımıda getiriyor o an ve aynı anda üst göbeğimede vuruyor nasıl oluyor anlamadım nasıl duruyorsa bu çocuk
Hüma ismini cok severimİsim koyma işi çok zormuş biz de geçen hafta kesinleştirdik Ayşe Hüma olacak inşallah
Ya ne bileyim biz kendi babamızında adını koyalım o zaman dimiBenim kayınpeder im karar verdi isme kendi ismini koydu yanına da efe ismi.... Eltimin kızının ismi de kayınvalidem in ismi yanında 2. İsmi var. Bende kayınvalidem ile kayınpeder imi ayirmayalim eltimin oğlu olursa o koysun dedim eşime o da ben bunu babama diyemem dedi
Yok Ahsen Ada da hoşuna gitmeyecek bana annenin adını koy yeterki normal isim olsun ona göre bunlar normal değilBendim o, çocuğumun adını Ökkeş koyacak dedesinin adıymış carladım tabii tövbe estağfurullahŞimdiki karar verdiğimiz isme benim annemle, kayınpeder de binbir şey söyledi ismi ben bulmuştum vazgeçtim senin gibi sinir ettiler beni ama eşim vazgeçmedi biz de onda karar kıldık kimseye bakma ya ne hoşuna gidiyorsa onu koy beğenmeyen kendi ismine baksın
Koydukta nasıl koyduk gel birde bana sorGeceleri yatarken ben de pozisyon bulmakta zorlaniyorum ve nedense saga yatmak daha rahat geliyor banatersmiyim neyim
Ben ilk gebeligimde de, simdi de gynoferon kullaniyorum. Bir sorun yasamadim canimm ama her bunyede farklinetki olabilir. Doktoruna danisip degistirebilirsin.
İkizlere isim bulabildiginiz icin simdisen tebriklerBiz hala oglumuza isim koyamadik, ben buluyorum ama
Babasi kabul etmiyorO buluyo ben begenmiyorum oyle yuvarlanip gidiyoruz
Bence gayet guzel kilosu, zaten usg ler tam olcum veremezler. Kiloya takilmamak gerek☺
Hissetmezmiyizgecen hafta benimkinin ayaklari mesanedeymis usg de dedi doktorum. 3-4 gun vajinayi tekmeledi. Sanirim
pozisyon degisti cok şükür artik tekmeler yukaridan
Hüma ismini cok severim2. Kizim olsa koyardim ismiyle yaşasin❤
Wuuu maşallah iyi istikrarBeslenme konusunda,, kahvaltıda mutlaka yumurta, kaşar peynir, beyaz peynir tüketiyorum tabi yanında bal vs de yiyorumöğleden sonra 1 büyük bardak süt, muz ve ceviz üçlüsünü hergün yiyorum. Akşamlarıda sebze et Allah ne verdiyse makarna pilav genelde tüketmiyorum. 6 aydır hiç aburcubur yemedim, malum gazlı içecekten de bugüne kadar 1 kerecik yarım bardak içtim okadar
Tüp bebek tedavisinde zararlı pek çok şey yasaklanıyor sanırım ondan kaldı bazı şeyler
Aynen ben de dedim kayinpederimin ismini kullanmam efe diye çağırırım hepYa ne bileyim biz kendi babamızında adını koyalım o zaman dimidiyorum ya aslında kötü biiey değil ama insana garip geliyor ben kayınpederin yanında onun ismiyle oğluma seslenmek
Ay deme deme valla kilo alımımız hızlandı zatenBen de normalde de severdim ama böyle yoğurtlusu salçalısı ne bileyim kremalısı gözümde tütüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?