2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Balık mı camış mı bilemedim pek nazik değildi

Benim kayınpeder im karar verdi isme kendi ismini koydu yanına da efe ismi.... Eltimin kızının ismi de kayınvalidem in ismi yanında 2. İsmi var. Bende kayınvalidem ile kayınpeder imi ayirmayalim eltimin oğlu olursa o koysun dedim eşime o da ben bunu babama diyemem dedi

Su isim isini hic acmasak
Cinsiyeti ogrendigimizde kararlastirdik ama esim tutturdu anneannemin adini koyalim
Oyle isim takintim yok aslinda ama o isme alismistik telefon uygumasinda bile o ismi kullaniyorum
Simdi baska isim koyulmasina isinamiyorum
Geçen bir arkadaş yanlış hatırlamıyorsam öğrtmn hanım yazmıştı. Dedemin ismini koyacağım demiş eşi çok istiyorsan ismini değiştir kendine koy demişti bayıldım cevabına benimde kayınvalidem Defne ye güldü beğenmedi o gece sinirden uyumadım hayır Defne dedikçe aklıma geliyor ben zor unutuyorum bana müdahale edilmesini falan en iyisi başka bir şey bul dedim. İnada koymakta vardu da dedikçe tepkisi aklıma geliyor. Tepkisine etki de bulundum daha soramıyor. Küçük kaynıma sorduruyor zeki ile zekiye diyorum daha bir sinir oluyorlar

Bendim o, çocuğumun adını Ökkeş koyacak dedesinin adıymış carladım tabii tövbe estağfurullah Şimdiki karar verdiğimiz isme benim annemle, kayınpeder de binbir şey söyledi ismi ben bulmuştum vazgeçtim senin gibi sinir ettiler beni ama eşim vazgeçmedi biz de onda karar kıldık kimseye bakma ya ne hoşuna gidiyorsa onu koy beğenmeyen kendi ismine baksın

Yani bebek iyi de bize yaramıyor karbonhidratlar en çok neyi özledin merak ettim

Kizlar 26+5 oldum bugun
Hareket ederken, otururken, ayakta, yatarken cok zor pozisyon buluyorum
Her sekilde zorlaniyorum sizde durumlar ne
Geceleri yatarken ben de pozisyon bulmakta zorlaniyorum ve nedense saga yatmak daha rahat geliyor bana tersmiyim neyim
Kızlar doktorum Gynoferon depo verdi kan ilacı. Aslında kan değerlerim iyi .Bu ilaç bende acayip karın ağrısı yaptı sizden kullanan ve karın ağrısı yaşayan varmı.
Ben ilk gebeligimde de, simdi de gynoferon kullaniyorum. Bir sorun yasamadim canimm ama her bunyede farklinetki olabilir. Doktoruna danisip degistirebilirsin.
Bizde sonunda koyabildik. Dün netleşti. Demir ve Defne diye çıktığım yolda. Ömer Taha & Ahsen Ada olarak nokta koyduk ben Defne yi çok seviyorum çok güzel bir isim.
İkizlere isim bulabildiginiz icin simdisen tebrikler Biz hala oglumuza isim koyamadik, ben buluyorum ama
Babasi kabul etmiyor O buluyo ben begenmiyorum oyle yuvarlanip gidiyoruz
Bence gayet guzel kilosu, zaten usg ler tam olcum veremezler. Kiloya takilmamak gerek
Kızlar sizde bazen bebeğin tekmesini mesanede hissediyormusunuz idrarımıda getiriyor o an ve aynı anda üst göbeğimede vuruyor nasıl oluyor anlamadım nasıl duruyorsa bu çocuk
Hissetmezmiyiz gecen hafta benimkinin ayaklari mesanedeymis usg de dedi doktorum. 3-4 gun vajinayi tekmeledi. Sanirim
pozisyon degisti cok şükür artik tekmeler yukaridan
İsim koyma işi çok zormuş biz de geçen hafta kesinleştirdik Ayşe Hüma olacak inşallah
Hüma ismini cok severim 2. Kizim olsa koyardim ismiyle yaşasin

Ya ne bileyim biz kendi babamızında adını koyalım o zaman dimi diyorum ya aslında kötü biiey değil ama insana garip geliyor ben kayınpederin yanında onun ismiyle oğluma seslenmek

Yok Ahsen Ada da hoşuna gitmeyecek bana annenin adını koy yeterki normal isim olsun ona göre bunlar normal değil Ayşe annemin adı bizde aile büyüklerinin ismi verilmiyor dedim Ökkeş te tam Ökkeş yani :)) çok şükür eşimle kazasız belasız koyduk gerisi önemli değil. Oğlanı eşim kızı ben koymuş oldum

Koydukta nasıl koyduk gel birde bana sor darısı size

Wuuu maşallah iyi istikrar Son gidişinde nasıldı bebeğin kilosu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…