2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ben akşama yapacağım ev yapımı biber salçalı burgu makarna hep beraber kilo alılım yok öyle ayrı gayrı
Bence de herkes kilo alsın olmaz mı ahh karantina ve çalışamamak bitirdi bizi

Yani bebek iyi de bize yaramıyor karbonhidratlar en çok neyi özledin merak ettim
Kesinlikle yaramıyor inşaallah emzirme döneminde kilo verenlerden oluruz cips, boğazımı yakana kadar kola, ve nescafe 3ü bir arada :))) saydıkça yenileri geliyor yalnız

Wuuu maşallah iyi istikrar Son gidişinde nasıldı bebeğin kilosu?
Teşekkürler 24 haftalıkken 1100 gr dı

Torunum diye seslensin o da madem hatta torunlarım En iyisini yapmışsınız

Selamlar kızlar
Bugünlerde doktorunuz kan testi istedi mi sizden? Kan sayımı ve d vitamini istedi. Ve iki takviyeyi de 5.aydan itibaren almama rağmen değerlerim hiç artmamış düşüklük var. Hemoglobin 11, D ise 16. Neden acaba böyle oldu..henüz doktorumla konuşmadım. aynı durumu yaşayan var mı? Ve demir ilacı olarak ne kullanıyorsunuz acaba? Sanırım benim ilacımı değiştirmem gerekiyor.

Maşallah yediklerin yemediklerin hepsi bebeğe yaramış

Ben geçen şeker yüklemesine gitmişken ister diye düşündüm ama istemedi hatırlatmak da aklıma gelmedi. Aynı ilaçlara devam ediyorum

Aynen benimde oluyo ya son 4-5 gündür özellikle tuvaltetten çıkamaz oldum doktora gittim 2 gün önce doğum pozisyonunda dedi kafasıyla mesaneye bacaklarıyla mideye vuruyomuş fındığım:)
Hadi ya. Kötü bişey değil dimi doğum pozisyonunda olması

Hadi ya işte benimde sürekli değişiyor bazen alttan bazen üstten vuruyo

Ben demir maltofer kulanıyorum ama hiç kan vermedim ben

Ayy ben de bzn cok korkuyorum, gülerler bana diye kimseye diyemiyorum nolur dur diye kuzuma yalvariyorum

Benim kayınvalidem erkek olacağına %100 garanti veriyorduu İsim bile seçti ikinci ismi de eşim koydu hatta Emir Ata hiç sesimi cikarmadim Tamam madem öyle kız olursa benim hakkım dedim ki bütün kalbimle hissettim kızım olacağını ... ki çocukluğumdan beri oğlum olsun isteyen ben.. 13 haftada kayinvalidem cinsiyet öğrenmeye gideceğimiz zaman Sabah aradı ruyamda gördüm oğlun olacak doktor şimdi söyler sana dedi sonuç gül gibi de kızım olacak Canım kuzum biricik kızım benim bu sefer benim koyduğum ismi beğenmeyip biseyler mirildanirken eşim dediki hayır anne annesi koyacak ismini öyle de anlaştık dedi kimse sesini çıkaramıyor şimdi Aslan kocam Zeki ile Zekiye de iyiymiş yalnız

Bende 01.07.20 görünüyor doğum tarihi Hayırlısıyla inşallah nasip olur da Geçen hafta kontrole gittiğimde 1170 Gr di .. haftaya kontrolüm var 1500 olur mu acaba çok merak ettim Kızınıza da Maşallah , Nstye bağlamışlar ya çok şaşırdım Alttan muayene de yaptılar mı ? Bide son sorum biz şimdi 30 hafta icindeyiz değil mi 29+3

Maden suyunu kalsiyum için mi önerdi ne için? Faydalıysa ben de içeyim
valla kuzu Bebeğe faydalı ne yiyip icsem hocam Kilo durumuna gelisimine katkısı olsa Ne önerirsiniz diye sordum Bol yoğurt Muz Maden suyu kırmızı et vs saydı Maden suyu benimde aklımda kaldı Sanırım kemik gelisimi ile ilgili felandır mineral deposu diyorlar hakkında

Neyse ağzımızı sulandırmayalım

Doktor bana normal dedi ama işte anne yüreği yinede takiyo biraz.bende daha dikkatli beslenmeye başladım günde 2 yumurta süt yoğurt kaşar muz tuketiyorum
Zaten ultroson ölçümleri yanlis çıkıyor hic doğru çıkanı görmedim doktor fazla da söylese o kilodan düşük doğuyor Cocuk

canım Benim doktorum konuşmaya sohbet etmeye bayılıyor Arada video felanda izliyoruz Havuza giren ayılara bakıyoruz Sorunca anlatıyor Aklımda kalanları yazayım sana Maden suyu dedi Muz ceviz fındık vs kuruyemisler koyu yesil yapraklı yesillikler yoğurt süt kemik yada ilik suyu kat corbalara dedi Keçiboynuzu pekmezi demisti bide. kırmızı et balık vs aslında bircogu bizimde bildigimiz seyler . Bunları ye hem senin vücuttaki depoların dolsun hemde bebeğine Faydası olur dedi Bulabildigimce aklıma geldikce hepsinden yiyor iciyorum Suanlık iyiyiz rahatız ogluşla

Evet yoğurt iyi bir seçim bende sade yiyemem zaten sütun ne bizim vücudumuza ne de bebeğin gelişimine hic bir katkısı yok.

Ben geçen hafta verdim kan testi hemoglabin 10du sanırım kötü değil dedi. Demir ilacı olarak gynferon kullanıyorum her gün içmiyorum aslında bikaç günde bir ama ilacı içerken portakal suyu içmek çok iyi etki etmesini sağlıyormuş onu duydum. Bir de demir ilacı içince onu nötrlicek şeyler yememek lazım en azından ilacı içtikten hemen sonrasında falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…