Bence de herkes kilo alsın olmaz mıBen akşama yapacağım ev yapımı biber salçalı burgu makarna hep beraber kilo alılım yok öyle ayrı gayrı
Kesinlikle yaramıyor inşaallah emzirme döneminde kilo verenlerden oluruzYani bebek iyi de bize yaramıyor karbonhidratlaren çok neyi özledin merak ettim
TeşekkürlerWuuu maşallah iyi istikrarSon gidişinde nasıldı bebeğin kilosu?
Torunum diye seslensin o da madem hatta torunlarımYok Ahsen Ada da hoşuna gitmeyecek bana annenin adını koy yeterki normal isim olsun ona göre bunlar normal değilAyşe annemin adı bizde aile büyüklerinin ismi verilmiyor dedim Ökkeş te tam Ökkeş yani :)) çok şükür eşimle kazasız belasız koyduk gerisi önemli değil. Oğlanı eşim kızı ben koymuş oldum
Maşallah yediklerin yemediklerin hepsi bebeğe yaramışBence de herkes kilo alsın olmaz mıahh karantina ve çalışamamak bitirdi bizi
Kesinlikle yaramıyor inşaallah emzirme döneminde kilo verenlerden oluruzcips, boğazımı yakana kadar kola, ve nescafe 3ü bir arada :))) saydıkça yenileri geliyor yalnız
Teşekkürler24 haftalıkken 1100 gr dı
Ben geçen şeker yüklemesine gitmişken ister diye düşündüm ama istemedi hatırlatmak da aklıma gelmedi. Aynı ilaçlara devam ediyorumSelamlar kızlar
Bugünlerde doktorunuz kan testi istedi mi sizden? Kan sayımı ve d vitamini istedi. Ve iki takviyeyi de 5.aydan itibaren almama rağmen değerlerim hiç artmamış düşüklük var. Hemoglobin 11, D ise 16. Neden acaba böyle oldu..henüz doktorumla konuşmadım. aynı durumu yaşayan var mı? Ve demir ilacı olarak ne kullanıyorsunuz acaba? Sanırım benim ilacımı değiştirmem gerekiyor.
Çok şükürMaşallah yediklerin yemediklerin hepsi bebeğe yaramış
Aç karnıma içiyorum.Ac karninami iciyorsun tok mu ? Illa kan ilacı kullanman gerekiyorsa başka bir kan ilacı yazabilir bunu doktoruna soylersin . Ben aç karnına her sabah iciyorum .
Hadi ya. Kötü bişey değil dimi doğum pozisyonunda olmasıAynen benimde oluyo ya son 4-5 gündür özellikle tuvaltetten çıkamaz oldum doktora gittim 2 gün önce doğum pozisyonunda dedi kafasıyla mesaneye bacaklarıyla mideye vuruyomuş fındığım:)
Aynen aynen valla baya zor olcak galiba son aylaray hem de nasıl vuruyor afedersin çiş yapacakmışım gibi oluyor o anama normalmiş doktora sormustum
Hadi ya işte benimde sürekli değişiyor bazen alttan bazen üstten vuruyoGeceleri yatarken ben de pozisyon bulmakta zorlaniyorum ve nedense saga yatmak daha rahat geliyor banatersmiyim neyim
Ben ilk gebeligimde de, simdi de gynoferon kullaniyorum. Bir sorun yasamadim canimm ama her bunyede farklinetki olabilir. Doktoruna danisip degistirebilirsin.
İkizlere isim bulabildiginiz icin simdisen tebriklerBiz hala oglumuza isim koyamadik, ben buluyorum ama
Babasi kabul etmiyorO buluyo ben begenmiyorum oyle yuvarlanip gidiyoruz
Bence gayet guzel kilosu, zaten usg ler tam olcum veremezler. Kiloya takilmamak gerek☺
Hissetmezmiyizgecen hafta benimkinin ayaklari mesanedeymis usg de dedi doktorum. 3-4 gun vajinayi tekmeledi. Sanirim
pozisyon degisti cok şükür artik tekmeler yukaridan
Hüma ismini cok severim2. Kizim olsa koyardim ismiyle yaşasin❤
Ben demir maltofer kulanıyorum ama hiç kan vermedim benSelamlar kızlar
Bugünlerde doktorunuz kan testi istedi mi sizden? Kan sayımı ve d vitamini istedi. Ve iki takviyeyi de 5.aydan itibaren almama rağmen değerlerim hiç artmamış düşüklük var. Hemoglobin 11, D ise 16. Neden acaba böyle oldu..henüz doktorumla konuşmadım. aynı durumu yaşayan var mı? Ve demir ilacı olarak ne kullanıyorsunuz acaba? Sanırım benim ilacımı değiştirmem gerekiyor.
Ayy ben de bzn cok korkuyorum, gülerler bana diye kimseye diyemiyorum nolur dur diye kuzuma yalvariyorumYa benimki az önce tuhaf bir hareket yaptı döndü içimde resmen mutfakta elimde bez vardı onu yıkıyordum bezi nasıl bıraktığımı bilmedim karnımı tuttum resmen dur diye şimdi oturdum ve korkuyla bekliyorum
Geçen bir arkadaş yanlış hatırlamıyorsam öğrtmn hanım yazmıştı. Dedemin ismini koyacağım demiş eşi çok istiyorsan ismini değiştir kendine koy demişti bayıldım cevabınabenimde kayınvalidem Defne ye güldü beğenmedi o gece sinirden uyumadım hayır Defne dedikçe aklıma geliyor ben zor unutuyorum bana müdahale edilmesini falan en iyisi başka bir şey bul dedim. İnada koymakta vardu da dedikçe tepkisi aklıma geliyor. Tepkisine etki de bulundum daha soramıyor. Küçük kaynıma sorduruyor zeki ile zekiye diyorum daha bir sinir oluyorlar
Merhaba herkese. ❤
Bugün doktor a gittim kızçem 1500 gram olmuş. Gayet iyimiş suyu da herşeyi nst ye bağladılar sancı belirtiside yoktu. 2 haftaya bir kontrol olacak artık.Ve bir ayda sadece yarım kilo almışım bebeğe oda
Ayy ben de bzn cok korkuyorum, gülerler bana diye kimseye diyemiyorum nolur dur diye kuzuma yalvariyorum
valla kuzu Bebeğe faydalı ne yiyip icsem hocam Kilo durumuna gelisimine katkısı olsa Ne önerirsiniz diye sordum Bol yoğurt Muz Maden suyu kırmızı et vs saydı Maden suyu benimde aklımda kaldı Sanırım kemik gelisimi ile ilgili felandır mineral deposu diyorlar hakkındaMaden suyunu kalsiyum için mi önerdi ne için? Faydalıysa ben de içeyim
Neyse ağzımızı sulandırmayalımBence de herkes kilo alsın olmaz mıahh karantina ve çalışamamak bitirdi bizi
Kesinlikle yaramıyor inşaallah emzirme döneminde kilo verenlerden oluruzcips, boğazımı yakana kadar kola, ve nescafe 3ü bir arada :))) saydıkça yenileri geliyor yalnız
Teşekkürler24 haftalıkken 1100 gr dı
Zaten ultroson ölçümleri yanlis çıkıyor hic doğru çıkanı görmedim doktor fazla da söylese o kilodan düşük doğuyor CocukDoktor bana normal dedi ama işte anne yüreği yinede takiyo biraz.bende daha dikkatli beslenmeye başladım günde 2 yumurta süt yoğurt kaşar muz tuketiyorum
canım Benim doktorum konuşmaya sohbet etmeye bayılıyor Arada video felanda izliyoruz Havuza giren ayılara bakıyoruzYa ben doktoruma ne zaman ben ne yemeliyim yogurt süt ne kadar tüketsem yeterli olur dedim . Hep bana kafana gore takıl çok sıkma kendini vs dedi . Insan bir seyler duymak istiyor . Resmen internetten bakarak besleniyorum . Hadi bana deseki daha zamanı var şu haftalarda dikkat etmen gerekecek dese anlıyacam . Onuda demiyor . Ben artık bıktım mesela yediğim şeylerden daha 3 ay var sonuçta . Bazı kişiler yeni yeni başlıyor . Yumurta süt yoğurt kuruyemişler meyveler vs . Rabbim bebeklerimizi korusun
Evet yoğurt iyi bir seçim bende sade yiyemem zaten sütun ne bizim vücudumuza ne de bebeğin gelişimine hic bir katkısı yok.tamda dedigin gibi anne yüregi iste naparsınBende kaşar muz yumurta yoğurda bide maden suyuna basladım Doktorum önerdi Süt yeterli sanıyordum ama yoğurt daha fazla tüketmek lazımmıs kalsiyum vs acısından. Süt yerini tutmazmis yoğurdun. Midem bulanıyor sade yerken ama Napalım kücük bey beslensin de
Ben geçen hafta verdim kan testi hemoglabin 10du sanırım kötü değil dedi. Demir ilacı olarak gynferon kullanıyorum her gün içmiyorum aslında bikaç günde bir ama ilacı içerken portakal suyu içmek çok iyi etki etmesini sağlıyormuş onu duydum. Bir de demir ilacı içince onu nötrlicek şeyler yememek lazım en azından ilacı içtikten hemen sonrasında falanSelamlar kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?