2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Evet yoğurt iyi bir seçim bende sade yiyemem zaten sütun ne bizim vücudumuza ne de bebeğin gelişimine hic bir katkısı yok.
Ben ev yoğurdunu sade yiyorum ama bazen ekşi mayalı ekmek doğrayıp yiyorum bence güzel bi öğün oluyor Ekmeği kruton yapıp da yiyebilirsinz oda iyi oluyor

Evet yoğurt iyi bir seçim bende sade yiyemem zaten sütun ne bizim vücudumuza ne de bebeğin gelişimine hic bir katkısı yok.
bende saf gibi E yoğurtta sütten yapılıyor Sütte yeterlidir yogurdun yerini tutar diyordum Litrelerce süt ictim Zaten cok seviyorum sütü banada bahane oldu yani bu sacma düsüncem meğerse Öyle değilmiş doktorum biraz anlatınca ve üstünde durunca anladım Yoğurt canmış yiyin yedirin bebisler beslensin yeterki

Ben ev yoğurdunu sade yiyorum ama bazen ekşi mayalı ekmek doğrayıp yiyorum bence güzel bi öğün oluyor Ekmeği kruton yapıp da yiyebilirsinz oda iyi oluyor
O zaman mide bulandırıcı olmuyor mu bende genelde iste cacık şeklinde falan yiyebiliyorum ama bu sekilde denenebilir sağolun

Maden suyu bacak kramplarına falan da iyi geliyor vücuda magnezyum olması açısından yani sizee kalsiyum magnezyum olursa bebek dişlerden almaz bunla alakalı demiştir belki

Ever canim ve o kadar süt içersen kansızlık ta oluşur yoğurt değişiyor sütten yapılıyor da fermente mi.oluyor deniyor ne deniyor iste oyle oluyor. Süt cocuga da icirmemek lazim Mesela anne sütünden kesilen 2 3 yasinda ki çocukların elinde biberon süt o kadar yanlis ki.. birde bebegin dogum kilosu da önemli degil aslinda canı yerinde olsun da isterse 2 kilo doğsun tabi bizim tepemizde ki cahil akbaba yaşlılar 40 sene once doğurmuşlar kilolu bir bebek gördü mü aaaa masallah annesi iyi bakmış diyor annesi bakmamış işte onu şişirmiş o çocuk gec yürür gec emekler ve ilerde her türlü hastalığa yatkın başta obezite. Bir de bildiğim 2.500 kg doğsa yeterli oluyormus yani premature olmuyor

Valla artık cok hızlı kilo alıyorlar 1400 1500 civarı olur inşallah. Evet bende nst beklemiyordum ama kontrol etmek istedi nedeni bence bebek doğum pozisyonuna geçtiğini söyledi ondan olabilir. Alttan muayne yapmadı yapacağınıda sanmam çünkü sezeryan istediğimi söyledim. Ve evet 29+5 deyiz şuan 3 değil doktor bana öyle söyledi ki uygulamalar da 29+5 gösteriyor. Senin niye 29+3 ki.

Ya ne güzel ben oturmuyorum bile en ideal hastası benimdir heralde ayakta soruyorum soracağımı o da tatmin etmiyor beni . gidiyorum hemen bebeğe bakıyoruz orda bebekle ilgili konuşuyor sonra içeri geçiyoruz ilaç varsa yazıyor yoksa ben gidecemmi diye yüzüme bakıyor hemen gitmeliymişim gibi hemen sorularımı soruyorum o da dediğim gibi relax cevap veriyor . Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için

2-3 uygulama yüklü baktım ikisi 29+3 diğeri 29+5 Az kalmış Benimki en son muayene olduğum da kafası mide tarafimdaydi Kasiklarima ayakları ile baskı yapıyormus dönmek icin sanırım hala beceremedi kasiklarimda hala ağrı oluyor bakalım çok merak ediyorum önümüzdeki muayeneyi

Haha yaramaza bak sen ayaklarınıda kullanmayı öğrenmiş. Valla geçen hafta kaburgamda çok ağrı oldu benim büyük ihtimal yeni döndü benimkide zaten. Of benimde mesaneye çok baskı oluşmaya başladı 30 dk ya bir tuvalet yolu yani. Umarım güzel güzel kilo almıştır ki artık kilo alma ayları başladı almıştır bence. Ben gün gün gebelik diye uygulamayı ve hamilelik+ uygulamasını kullanıyorum ikiside 29+5 senin uygulama isimleri ne?

Allah Allah bakayım bakayım ben de öyle bişeyse içerim

Yattigim yerden yukarıya doğru kalkmaya çalışırken midemin orada büyük bir kavis oluşuyor Kafası diye yoruyorum mesaneye baskı da enfeksiyon oldum sandim doktor soyleyince çok rahatladım bugün belli bı yerde uzunca aynı ritimde hissettim vuruyordu meğer hickirikmis uzun sürdü biraz ; uzun zaman sonra tekrar oldu aynı sekilde.. Ciğerleri hava dolunca amiyotik sıvıyla alakaliymis Nefes almaya başlıyorlar galiba çok teknik tarif edemedim ama hamilelik+ (philips uygulaması) 29+5
Gün gün gebelik 29+3
Hamilelik takibi 29+3

Son regl tarihinin ilk günü 27 Eylül 2019 (206 gün önce ) ; 206/7 = 29,5 yani 29+5 yapar buda 30 hafta bitiyor demek sanırım. Ne dersiniz hocam

Bol bol su içmek dengeliyormus bol sıvı almayı; yoğurt yemeyi ihmal etmemek gerekliydi Gerisi zaten dengeli beslenme.. Bı arkadaşım bebeğini kilo alımı yeterli değildi Yesil mercimek önermişti doktoru Aklımızda olsun

Kızlar egzersizleri düzenli yapmaya başldınız mııı ve kimi izliyorsunuz hangi hareketleri yapıyorsunuz

Yeşil mercimek iyi miymiş bende yemeğini yaptım az önce yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…