Ben ev yoğurdunu sade yiyorum ama bazen ekşi mayalı ekmek doğrayıp yiyorum bence güzel bi öğün oluyorEvet yoğurt iyi bir seçim bende sade yiyemem zaten sütun ne bizim vücudumuza ne de bebeğin gelişimine hic bir katkısı yok.
bende saf gibi E yoğurtta sütten yapılıyor Sütte yeterlidir yogurdun yerini tutar diyordum Litrelerce süt ictim Zaten cok seviyorum sütü banada bahane oldu yani bu sacma düsüncemEvet yoğurt iyi bir seçim bende sade yiyemem zaten sütun ne bizim vücudumuza ne de bebeğin gelişimine hic bir katkısı yok.
O zaman mide bulandırıcı olmuyor mu bende genelde iste cacık şeklinde falan yiyebiliyorum ama bu sekilde denenebilir sağolunBen ev yoğurdunu sade yiyorum ama bazen ekşi mayalı ekmek doğrayıp yiyorum bence güzel bi öğün oluyorEkmeği kruton yapıp da yiyebilirsinz oda iyi oluyor
Maden suyu bacak kramplarına falan da iyi geliyor vücuda magnezyum olması açısından yani sizee kalsiyum magnezyum olursa bebek dişlerden almaz bunla alakalı demiştir belkivalla kuzu Bebeğe faydalı ne yiyip icsem hocam Kilo durumuna gelisimine katkısı olsa Ne önerirsiniz diye sordum Bol yoğurt Muz Maden suyu kırmızı et vs saydı Maden suyu benimde aklımda kaldı Sanırım kemik gelisimi ile ilgili felandır mineral deposu diyorlar hakkında
Yok neden olsunO zaman mide bulandırıcı olmuyor mu bende genelde iste cacık şeklinde falan yiyebiliyorum ama bu sekilde denenebilir sağolun ☺☺
Ever canim ve o kadar süt içersen kansızlık ta oluşur yoğurt değişiyor sütten yapılıyor da fermente mi.oluyor deniyor ne deniyor iste oyle oluyor. Süt cocuga da icirmemek lazim Mesela anne sütünden kesilen 2 3 yasinda ki çocukların elinde biberon süt o kadar yanlis ki.. birde bebegin dogum kilosu da önemli degil aslinda canı yerinde olsun da isterse 2 kilo doğsun tabi bizim tepemizde ki cahil akbaba yaşlılar 40 sene once doğurmuşlar kilolu bir bebek gördü mü aaaa masallah annesi iyi bakmış diyor annesi bakmamış işte onu şişirmiş o çocuk gec yürür gec emekler ve ilerde her türlü hastalığa yatkın başta obezite. Bir de bildiğim 2.500 kg doğsa yeterli oluyormus yani premature olmuyorbende saf gibi E yoğurtta sütten yapılıyor Sütte yeterlidir yogurdun yerini tutar diyordum Litrelerce süt ictim Zaten cok seviyorum sütü banada bahane oldu yani bu sacma düsüncemmeğerse Öyle değilmiş doktorum biraz anlatınca ve üstünde durunca anladım Yoğurt canmış yiyin yedirin bebisler beslensin yeterki
Canım bazı kişilere aç karnına iyi gelmiyo olabiliyor . Çok rahatsız ederse değiştirir doktorunAç karnıma içiyorum.
Valla artık cok hızlı kilo alıyorlar 1400 1500 civarı olur inşallah.Bende 01.07.20 görünüyor doğum tarihi Hayırlısıyla inşallah nasip olur da Geçen hafta kontrole gittiğimde 1170 Gr di .. haftaya kontrolüm var 1500 olur mu acaba çok merak ettim Kızınıza da Maşallah , Nstye bağlamışlar ya çok şaşırdım Alttan muayene de yaptılar mı ? Bide son sorumbiz şimdi 30 hafta icindeyiz değil mi 29+3
Yok canım aynı haftadaymışız zaten seninle olağan dedi bana dönedebilirmiş zamanla doğuma kadar böyle de durabilirmiş:)Hadi ya. Kötü bişey değil dimi doğum pozisyonunda olması ☺
Ya ne güzel ben oturmuyorum bile en ideal hastası benimdir heralde ayakta soruyorum soracağımı o da tatmin etmiyor beni .canım Benim doktorum konuşmaya sohbet etmeye bayılıyor Arada video felanda izliyoruz Havuza giren ayılara bakıyoruzSorunca anlatıyor Aklımda kalanları yazayım sana Maden suyu dedi Muz ceviz fındık vs kuruyemisler koyu yesil yapraklı yesillikler yoğurt süt kemik yada ilik suyu kat corbalara dedi Keçiboynuzu pekmezi demisti bide. kırmızı et balık vs aslında bircogu bizimde bildigimiz seyler . Bunları ye hem senin vücuttaki depoların dolsun hemde bebeğine Faydası olur dedi Bulabildigimce aklıma geldikce hepsinden yiyor iciyorum Suanlık iyiyiz rahatız ogluşla
Valla artık cok hızlı kilo alıyorlar 1400 1500 civarı olur inşallah.Evet bende nst beklemiyordum ama kontrol etmek istedi nedeni bence bebek doğum pozisyonuna geçtiğini söyledi ondan olabilir. Alttan muayne yapmadı yapacağınıda sanmam çünkü sezeryan istediğimi söyledim. Ve evet 29+5 deyiz şuan 3 değil doktor bana öyle söyledi ki uygulamalar da 29+5 gösteriyor. Senin niye 29+3 ki.
Haha yaramaza bak sen ayaklarınıda kullanmayı öğrenmiş. Valla geçen hafta kaburgamda çok ağrı oldu benim büyük ihtimal yeni döndü benimkide zaten. Of benimde mesaneye çok baskı oluşmaya başladı 30 dk ya bir tuvalet yolu yani.2-3 uygulama yüklü baktım ikisi 29+3 diğeri 29+5Az kalmış Benimki en son muayene olduğum da kafası mide tarafimdaydi Kasiklarima ayakları ile baskı yapıyormus dönmek icin sanırım hala beceremedi kasiklarimda hala ağrı oluyor bakalım çok merak ediyorum önümüzdeki muayeneyi
Allah Allah bakayım bakayım ben de öyle bişeyse içerimvalla kuzu Bebeğe faydalı ne yiyip icsem hocam Kilo durumuna gelisimine katkısı olsa Ne önerirsiniz diye sordum Bol yoğurt Muz Maden suyu kırmızı et vs saydı Maden suyu benimde aklımda kaldı Sanırım kemik gelisimi ile ilgili felandır mineral deposu diyorlar hakkında
Anladım canım iyi o zaman senşn 29 hafta yazıyor takvimde amaYok canım aynı haftadaymışız zaten seninle olağan dedi bana dönedebilirmiş zamanla doğuma kadar böyle de durabilirmiş:)
Haha yaramaza bak sen ayaklarınıda kullanmayı öğrenmiş. Valla geçen hafta kaburgamda çok ağrı oldu benim büyük ihtimal yeni döndü benimkide zaten. Of benimde mesaneye çok baskı oluşmaya başladı 30 dk ya bir tuvalet yolu yani.Umarım güzel güzel kilo almıştır ki artık kilo alma ayları başladı almıştır bence. Ben gün gün gebelik diye uygulamayı ve hamilelik+ uygulamasını kullanıyorum ikiside 29+5 senin uygulama isimleri ne?
Haha yaramaza bak sen ayaklarınıda kullanmayı öğrenmiş. Valla geçen hafta kaburgamda çok ağrı oldu benim büyük ihtimal yeni döndü benimkide zaten. Of benimde mesaneye çok baskı oluşmaya başladı 30 dk ya bir tuvalet yolu yani.Umarım güzel güzel kilo almıştır ki artık kilo alma ayları başladı almıştır bence. Ben gün gün gebelik diye uygulamayı ve hamilelik+ uygulamasını kullanıyorum ikiside 29+5 senin uygulama isimleri ne?
Yeşil mercimek iyi miymiş bende yemeğini yaptım az önce yedimBol bol su içmek dengeliyormus bol sıvı almayı; yoğurt yemeyi ihmal etmemek gerekliydi Gerisi zaten dengeli beslenme.. Bı arkadaşım bebeğini kilo alımı yeterli değildi Yesil mercimek önermişti doktoru Aklımızda olsun
Ben yapmıyorum canım riske almak istemiyorum zorlayıp kendimi doktorada gidemiyoruz çünküKızlar egzersizleri düzenli yapmaya başldınız mııı ve kimi izliyorsunuz hangi hareketleri yapıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?