- 15 Nisan 2019
- 1.527
- 1.573
- 63
- 34
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #7.421
7 haftalık da benim doktor karından çok net duyarız dedi cnm tabi ama bilmiyorum cuma günü ne olur ne biter belki göremeyip alttan bakar yine çok tedirginim ben ya heyecan mı korku mu nedir tam olarak bilemediğim bi duygu sizde böylemisiniz yoksa benim paranoyaklığı mı7 haftalık da duyuluyor değilmi karından canım aslında benim minikler 7 hafta oldular ama ultrason da küçük çıktıkları için şuan 6+2 ve 5+4 ler pazartesi gideceğim o zamana kadar inşallah ikisi de büyür duyarım karnımdan bende
Geçmiş olsun canım biraz çubuk kraker falan ye bi de doktorundan bulantı için hap iste sen baya kötüsün çünkü burda pek kusan yok daha bünyenden kaynaklı olabilir ama olsun annesi demek ki orada ki kusuyorsunKizlar bayadir sizi takip edemiyorum. Yarin kontrolum.. bugun perisanim cok kotu kusuyorum..
Benim de öyle bazen korkuyorum ya birşey olduysa diyorum sonra olmaz onlar benimle diyorum aman ne düşüneceğimi şaşırdım7 haftalık da benim doktor karından çok net duyarız dedi cnm tabi ama bilmiyorum cuma günü ne olur ne biter belki göremeyip alttan bakar yine çok tedirginim ben ya heyecan mı korku mu nedir tam olarak bilemediğim bi duygu sizde böylemisiniz yoksa benim paranoyaklığı mı
Ya benim bugün fazlasıyla bel ağrım var ve beni çok rahatsız ediyorAy İnşallah inşallah canım benim. Ne güzel söyledin Benim belim gene ağrıyor ya yatmaktan galiba artık korkmak istemiyorum senin ne durumda canım
Çok şükür canım rabbim hayırlısı ile kalp atışını görmeyi de nasip etsinKizlar gunaydin keseyi gorduk cok sukur 4 haftalik dedi doktor 10 gun sonra tekrar gelecegim
Ya aslında nasipten öte köy yok da duygu karmaşası içinde bi öyle bi böyle düşünmektende vazgeçemiyor insanBenim de öyle bazen korkuyorum ya birşey olduysa diyorum sonra olmaz onlar benimle diyorum aman ne düşüneceğimi şaşırdım
Tabi ki rabbim nasip ettiyse her türlü olur. Dağdan da atlasak düşsek olacağı varsa olur. Annem bana hamileyken merdivenden yuvarlanmış ama sağlıklıyım işteYa aslında nasipten öte köy yok da duygu karmaşası içinde bi öyle bi böyle düşünmektende vazgeçemiyor insan
Canım bende 20. Günde sadece keseyi gördüm ve kafayı yedim her yere yazıyordum sonra kanama olunca 26. Günde hem bebeği hem de kalp atıŞını gördüm. Kuruntu yapma kendine gönlünü ferah tut gebeliğin tadını çıkarBenim 21.gun bugun keseyi gordum bebek gorunuyor mu dedim daha cok erken 4 haftalik gorunuyor 10 gun sonra gel hem bebek hem kalp atisi icin dedi de ondan sordum 27 ocak transferim bu arada 5gun embriyosu
Benim de cuma gunu transferim oldu 3.gun embriyosu transfer edildi.transfer aksami ve ertesi gunu cok terledim yuzum saclarim ozellikle.dun birsey olmadi sizin mesajinizi gorunce sormak istedim.Teşekkür ederim1 hafta falan sürdü işte şimdi yine ara ara oluyor
Canim normalde 5hafta 6 günlük gelisimine göre 7 hafta 2 günlük dedi.ki ultrason çok kötüydü bana hiç güven vermedi zaten cuma günü gidicem ozaman da 6hafta 3 günlük olacak.duyariz insallahDevlet hastanesi ultrasonları biraz eski oluyor cnm ondan çok iyi görüntü alınmıyor kendi doktoruna gitsen 7 haftalıksa karından bile görebilir bence benim doktor cuma çağırdı idrara sıkışık gel karından bakıcaz kalp atımını da duyucaz dedi benim de cuma 7+2 olmuş olcak yani eğer dediği gibiyse 7 haftalıksa senin doktorun çok net görür sende duyarsın kalp atışını
Benim transfer sonrası 6 ya da 7. Gün falandı galiba başladığında ve pozitif aldıktan sonra da devam etti o kadar terliodum ki gece resmen su gibi oluodum sonra bide üşüme girioduBenim de cuma gunu transferim oldu 3.gun embriyosu transfer edildi.transfer aksami ve ertesi gunu cok terledim yuzum saclarim ozellikle.dun birsey olmadi sizin mesajinizi gorunce sormak istedim.
Demek ki tek ben degilim cok sukur bunada 10 gun sonra her halde bende gorurum bebegi kalp atisiniCanım bende 20. Günde sadece keseyi gördüm ve kafayı yedim her yere yazıyordum sonra kanama olunca 26. Günde hem bebeği hem de kalp atıŞını gördüm. Kuruntu yapma kendine gönlünü ferah tut gebeliğin tadını çıkar
Yan bu ultrason resiminde mi yazıyor canım tam olarak hangisi bir sürü şey varKizlar az once hesapladim ultrasyon kagidinda ki mm ile gercekten dogru cikti 4 bucuk haftalik cikti
Sol altta yaziyor bende GS diye 3mm hatta benimkiYan bu ultrason resiminde mi yazıyor canım tam olarak hangisi bir sürü şey var
Sanırım alttab bakıldığı için mi bende yok öyle birşeySol altta yaziyor bende GS diye 3mm hatta benimki
Yok kiz alttan bakilmadi bana karindan bakti doktorSanırım alttab bakıldığı için mi bende yok öyle birşey
Bana kesenin boyunu solemedi. Embriyonun boyumu soyledi. Kesenin boyuda mi hesaplaniyo ?Yok kiz alttan bakilmadi bana karindan bakti doktorAcaba olcmedi mi senin mm
Yok kız benimki alttanYok kiz alttan bakilmadi bana karindan bakti doktorAcaba olcmedi mi senin mm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?