2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Maşallah canım. Yarın bende duyabilirim inşallah.

Ben bugun keseyi gordugum icin tup bebek doktoruma hem bilgi verdim hemde alerji yaptigini soyledim kizardi kasiniyordu oda jelle devam edebilirsin dedi zaten ayni zamanda jelde kullaniyordum
Oh sen kurtulmussun darısı bana ben jel kullanmıyorum canım ben istemedim yapamam onu

Yok canim uyeligimi kapatirmistim.. suan degil ama ilerde zatem kapaticam insaallah

Kızlar baş ağrınız oluyormu benim bugün inanılmaz başım ağrıdı tek taraflı daha keseyide görmedim haftaya salı gidicem korkular sarmaya başladı inşallah ters giden birşeyler olmaz

Canım ayakta ütü yaparken kanamam basladi ya o yüzden gözüm çok korktu. O yüzden sordum
anladım canım.ya o ütüden değildir bence.ayakta fazla durup kendini yorduysan ondan olmuştur belki.öyle denk geldiği içinde tedirgin olmana hak veriyorum

Proluton depot canım. Kanamam olduğu akşam yaptılar bugün yapıldı cuma tekrar yapılacak. Kahverengi lekeyi önemsemiyor ama doktorlar o eski kan diyorlar

Bende cuma günü yaptırdım canım o iğneyi. Yarın bana tekrar yapılacak . Ben bir türlü anlamadım bu kahverengi lekeyi

anladım canım.ya o ütüden değildir bence.ayakta fazla durup kendini yorduysan ondan olmuştur belki.öyle denk geldiği içinde tedirgin olmana hak veriyorum

Aslında hiç iş yapmıyorum canım bari diyorum en azından ütümü yapayım. Teşekkür ederim arkadaşım cevabın için

Bende cuma günü yaptırdım canım o iğneyi. Yarın bana tekrar yapılacak . Ben bir türlü anlamadım bu kahverengi lekeyi
Korkma canım kahverengi leke için hemşire de doktorlar da korkmayın diyor hatta o gece hastaneye gittiğimizde iğneyi vurdular sabahına randevum vardı zaten tekrar gittik geçti mi dedi doktor kanaman var mı dedi yok ama peçeteye sildikçe kahverengi geliyor dedim o eski kan onun önemi yok kırmızı kan olmasın dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…