- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #7.441
Yok canim benim sadece kese gorundu embriyo demedi daha kucuk 4 haftalik haftaya gel gorunur dedi hattaŞimdi baktım da 0.29 cm yazıyor birisinde diğeri de 0.27 sanırım benim de 3 mm denk geliyor bebişler küçük benimama bunlar embriyonun boyu kese değil senin ki kese mi canım ? B Birumutbekleyen
Benim embriyonun boyu bunlar canım crl olarak yazıyor gs kese demek sanırımYok canim benim sadece kese gorundu embriyo demedi daha kucuk 4 haftalik haftaya gel gorunur dedi hatta
Ben bugun keseyi gordugum icin tup bebek doktoruma hem bilgi verdim hemde alerji yaptigini soyledim kizardi kasiniyordu oda jelle devam edebilirsin dedi zaten ayni zamanda jelde kullaniyordumProgestan iğne vurunan kızlar oluşan bezelere iki gün önce hemşirenin bir tanesi badem yağı ile ov demişti iki gündür yapıyorum o bezeler dağıldı ve daha az ağrıyor artık iki gündür dua ediyorum bezesi olanlar kesinlikle denesin
Hahh aynen canim hatta ben ozellikle internetten baktim bu terimlere sende bakabilirsin GS kese mm si crl embriyoBenim embriyonun boyu bunlar canım crl olarak yazıyor gs kese demek sanırım
Evlatlarım 3 mmHahh aynen canim hatta ben ozellikle internetten baktim bu terimlere sende bakabilirsin GS kese mm si crl embriyo
Evlatlarım 3 mm
Evet evet maşallah hepimizin evladını rabbim esirgesinCook cookk masallah onlara minicikler annesi buyuyecekler seni yoracaklar
Bakalım inşallah yarın bizede kısmet olur.Evet yokmuş zararı zaten benim doktorum tüm hastalarına bu şekilde bakıyor kalp atımını böyle duyuruyor hatta ben instagram da da ünlü doktorları takip ediyorum onlar da hep ilk vajinal bakıyor hiç bir zararı yok bebeğe
Tsh, B12, d vitamini gibi testler canım.Hangi testler cnm dediğin
İnşallah canımBakalım inşallah yarın bizede kısmet olur.
Tsh, B12, d vitamini gibi testler canım.
Ben canım 6+3 de kalp atışını gördüm ama dinlemedim.Kızlar merhaba fırsat buldukça aranıza katılmaya çalışıyorum 5 hafta 5 günlük geceyim cuma günü kalp atışı için gidecez 6 hafta 3 gunluk olcak sizce duyabilir miyim kalp atısı
Bütün testleri yaptırdım canım 6 tüp kan bide idrar verdim. 5 haftalıkken devlet hastanesinde yaptırdımBakalım inşallah yarın bizede kısmet olur.
Tsh, B12, d vitamini gibi testler canım.
Bende sana yazacaktım, yine mi milletin canını bişey istetip ban mı yedin diyecektim.Kizlar bayadir sizi takip edemiyorum. Yarin kontrolum.. bugun perisanim cok kotu kusuyorum..
Devlet hastanesine gidiyorum ben, ultrasonları Allah'a emanet.7 haftalık da benim doktor karından çok net duyarız dedi cnm tabi ama bilmiyorum cuma günü ne olur ne biter belki göremeyip alttan bakar yine çok tedirginim ben ya heyecan mı korku mu nedir tam olarak bilemediğim bi duygu sizde böylemisiniz yoksa benim paranoyaklığı mı
Bende yarın doktoruma söyliycem.Bütün testleri yaptırdım canım 6 tüp kan bide idrar verdim. 5 haftalıkken devlet hastanesinde yaptırdım
Korkma canım benim belim kasıklarım hala ağrıyor yat dinlenBugün arkadaşım geldi. Hamile o da maşallah onunda tüp bebek. Oturduk sohbet muhabbet gayet iyiydi. Şimdi uzandım, belim ağrımaya başladı, kasığım hafif ağrıyo gibi. Korku başladı şu an.
Uzandım valla. Rabbim hepimize yardım etsin..Korkma canım benim belim kasıklarım hala ağrıyor yat dinlen
Amin canımUzandım valla. Rabbim hepimize yardım etsin..
Ya aslında nasipten öte köy yok da duygu karmaşası içinde bi öyle bi böyle düşünmektende vazgeçemiyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?