2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet canım bugün anlamış oldum bende yiyemiyorum genel olarak benim canım birşey yemek istemiyor aslında annem ve eşim her gün birşeyler yapmaya razılar ama bir gram canım istemiyor
Ben normal zamandada yemeyi seven biriyim. Hic durmadan canim birseyler cekiyor yemek programlarina bakamaz oldum. Ne gorduysem kalkip yapmak zorunda kaliyorum.

Ben normal zamandada yemeyi seven biriyim. Hic durmadan canim birseyler cekiyor yemek programlarina bakamaz oldum. Ne gorduysem kalkip yapmak zorunda kaliyorum.
Ya bende öyle olsam keşke bende bakamaz oldum ama mide bulantısından insanın canı hiç mi birşey çekmez hiç birşey çekmiyor hiç yemek yemesem neden yemiyorum Demicem

Benim de tam tersi iştahım açıldı bende mi sorun var acaba sürekli karnımdan sesler gelio sürekli bir şeyler yeme hissi bi sabahları midem bulanıyor yiyince geçiyor

Kizlar dun kese heyecaniyla demeyi unuttum bu doktor bana 4 hafta dedi ama galiba yanlis soyledi zaten cok bilgili ve tercih edilen biri degildi hatirlarsaniz gecen hafta salı beta hcg 1000 cikmisti aradan 1 hafta gecti nasil 4 hafta dedi ki gecen hafta 4 haftaydim adet tarihine gore de hesapladim transfer tarihime gore de hesapladim 5 haftalik cikiyor ayrica netten de arastirdim 4 haftada kese ancak vajinal yolla gorunur diyor benimkini direk karindan gordu beta zaten 1000 olunca 4 haftalik oluyor oda gecen sali gunuydu

Canım günaydın. Bazı doktorların ultrasonları da bilgisi de maalesef kötü oluyor ondan da olabilir korkma Allah’ın izniyle bebeğin iyi ama belki de benimki gibidir mesela benim de adet tarihime göre 7+3haftalık olması lazım ama 6+3 ve 5+5 ama doktorlar adet tarihiyle ultrason uyumu arasında ki 10-14 günlük farkı normal kabul ediyorlar belki bizim bebişler ilk gün değilde 3. Gün tutundu gibi düşün canım sorun etme kendine

İştahsızlık hepimizde var galiba canım ama mecbur yiyeceğimiz kadarını yemeye çalışıyoruz. Leblebi falan ye bulantin için bir de çubuk kraker .
Evet canım öyle yapıyorum leblebiyle kraker baş ucumda duruyor Annemde kızıyor bana yiyebildiğin kadarını ye bu ara kendini zorlama diyor ama ben Sağlıklı besleneyim diye yemek istiyorum sonra da çıkarıyorum

Kızlar günaydın. Bugün kalp atışı için gidicez. Heyecandan bütün gece döndüm durdum. İnşallah duyarız kalp atışını ve inşallah herşey yolundadır. 11de randevum var. Dua edin bana.
Günaydın canım. Hayırlı haberlerle gel inşallah gümgüm diye derinlerden harika bir ses duyacaksın bu gün ve hayatının unutulmaz anı olacak

ayy insallah canim benim diger hafta belli olur insallah istedigim doktora gidince aklima takildi betadan dolayi tesekkur ederim

Yaaa cok heyecanli hadi insallah

İnşallah canım inşallah.
Güzel haberlerle gel :) ben cok ugrayamiyorum isler yogun. söyle bir bakındım ki hep bulantilariniz baslamis, cok sukur bende bir sey yok. Tatliya karsi bir hosnutsuzluk olustu sadece, tatli yiyemiyorum çayı şekerli icerdim simdi onu da icemiyorum. Onun disinda hic bir seyim yok :) unutuyorum gunduzleri hamile oldugumu

ayy insallah canim benim diger hafta belli olur insallah istedigim doktora gidince aklima takildi betadan dolayi tesekkur ederim
Yok canım takılmasın benimde öyle. geçen yıl görümcem doğum yaptı mesela gelişimi hep 1 hafta geriden geldi ama maşallah şuan sağlıklı onu normal kabul ediyor doktorlar zaten

Oh maşallah maşallah biz unutamadık daha her anımız bulantı kusma inşallah rahat geçer senin canım

Günaydın. Yavrun seninledir annesi insalllahhh . kalbi de aticak goruceksin de

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…