2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben dahil bir kaç arkadaşımızın daha kahve lekelenmeleri hala devam ediyor cnm endişelenme mutlaka yerleşmeyle ilgilidir ama dinlen yorma kendini sen temkinli ol

Bakalım bi de böyle deneyeyim yiyorum şimdi çünkü birşeyler yemem lazım vicdanım rahat etmiyor çok iştahsızım 2 kilo vermişim
Vallah ben sabahlwri berbat oluyorum. Uzun uzun kusmalardan sonra.. tostta ekmek kurutup onu yiyorum. Sonra midem duzeliyor herseydrn yiyorum.

Vallah ben sabahlwri berbat oluyorum. Uzun uzun kusmalardan sonra.. tostta ekmek kurutup onu yiyorum. Sonra midem duzeliyor herseydrn yiyorum.
Sabahları çok hafif oluyor benim ama iki gündür akşamları fenayım bugün öğlen uediğim çorbayı akşam da yemeye kalkınca yediklerimin hepsi çıktı

Ben bi yedigimi bidaha yiyemiyorum canim. Bence sende bi yedigini bidaha yeme. Degisik ye hep
Evet canım bugün anlamış oldum bende yiyemiyorum genel olarak benim canım birşey yemek istemiyor aslında annem ve eşim her gün birşeyler yapmaya razılar ama bir gram canım istemiyor

Evet canım bugün anlamış oldum bende yiyemiyorum genel olarak benim canım birşey yemek istemiyor aslında annem ve eşim her gün birşeyler yapmaya razılar ama bir gram canım istemiyor
Bende aynı durumdayım ya aşırı iştahsızlık var. Hiç bir şey yiyesim yok. Mecburiyet den yiyorum sadece

Ayy jelin gozunu seviyim canim igne beni mahvetti ustune yatamaz oldum inan ki ne yaparsam yapayim alerji oldum morardi igne artik dagilmiyordu kurtuldum cok sukur
Benim kalçamı görsen korkarsın canım artık iyilesmiyor da hergun olunca bakalım artık inşallah keseyi görünce biraktirirda kurtulurum bende

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…