- 19 Ağustos 2016
- 1.358
- 1.008
- 83
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #7.481
Korkma canım kahverengi leke için hemşire de doktorlar da korkmayın diyor hatta o gece hastaneye gittiğimizde iğneyi vurdular sabahına randevum vardı zaten tekrar gittik geçti mi dedi doktor kanaman var mı dedi yok ama peçeteye sildikçe kahverengi geliyor dedim o eski kan onun önemi yok kırmızı kan olmasın dedi
Az az cnm iki gündür baya azaldı ara ara geliyor rengide açıldı sen durumdasınYağmur kahverengi lekelenmen devam ediyor mu ?
Ayy ne güzel darısı benim başımaTeşekkür ederim canım karından baktı. Bebişi ve kalp atışını net gördük
benim ilk tedaviye başladığım zamanlar ilaçlardan dolayı çok baş ağrım olmuştu.bide bende migrende var.çok şükür bayadır olmuyor.bende haftaya salı gideceğim kese için.içini ferah tut hiç bişey olmaz inşallahKızlar baş ağrınız oluyormu benim bugün inanılmaz başım ağrıdı tek taraflı daha keseyide görmedim haftaya salı gidicem korkular sarmaya başladı inşallah ters giden birşeyler olmaz
Ah inşallah canım ne güzel olur hakkatenAnladım canım . Hayırlısı ile şu günlerimizi atlatıpta ne alıcaz diye onu konuşsaydık
Amin canım yaa hep panik haldeyim inşallah görürüz duyarız kalp atışınıbenim ilk tedaviye başladığım zamanlar ilaçlardan dolayı çok baş ağrım olmuştu.bide bende migrende var.çok şükür bayadır olmuyor.bende haftaya salı gideceğim kese için.içini ferah tut hiç bişey olmaz inşallah
Yaptırdım cnm ben de hatta tsh yüksek çıktı biraz onun dışında diğerleri temiz çıkmıştı. Bende sağlık ocağın da yapılan testleri soruyorsun sandımBakalım inşallah yarın bizede kısmet olur.
Tsh, B12, d vitamini gibi testler canım.
Bırak kalsın sohbet ediyoruz işte.Yok canim uyeligimi kapatirmistim.. suan degil ama ilerde zatem kapaticam insaallah
aminnn inşallah canımAmin canım yaa hep panik haldeyim inşallah görürüz duyarız kalp atışını
Yok canım. Onlar yapalım dedide gitmedim.Yaptırdım cnm ben de hatta tsh yüksek çıktı biraz onun dışında diğerleri temiz çıkmıştı. Bende sağlık ocağın da yapılan testleri soruyorsun sandım
Bende nerdeyse her gün turşu yiyorum. Çok canım istiyorBen her gün turşu yiyorum. Dr um turşu suyu iç dedi hatta. Acı da yiyorum her gün.
Az az cnm iki gündür baya azaldı ara ara geliyor rengide açıldı sen durumdasın
Şalgam suyu istiyorum ya zararli mi acabaBende nerdeyse her gün turşu yiyorum. Çok canım istiyor
Bende öyle valla cnm ama neyseki bak ikimizin de azalmış bitçek demek ki inşallahBenim de ara ara geliyor canım yine. Ama dediğin gibi rengi açık . Ayıptır söylemesi bir islaklikta ödüm kopuyor
Kiz bagimlilik yapiyorBırak kalsın sohbet ediyoruz işte.
Onları da yaptırdım ben ama ne baktı ne etti hiç bilmiyorum sormadım da çıktıları verdi cuma günü doktoruma gösteririm artıkYok canım. Onlar yapalım dedide gitmedim.
Ayy jelin gozunu seviyim canim igne beni mahvetti ustune yatamaz oldum inan ki ne yaparsam yapayim alerji oldum morardi igne artik dagilmiyordu kurtuldum cok sukurOh sen kurtulmussun darısı bana ben jel kullanmıyorum canım ben istemedim yapamam onu
Bende öyle valla cnm ama neyseki bak ikimizin de azalmış bitçek demek ki inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?