2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Çok sağol canım bende bi bakayım bu akşam araştırayım, 28e bişey kalmadı benim çünkü. Ultrason baz alınırsa haftaya 28e girmiş oluyorum.

Çok sağol canım bende bi bakayım bu akşam araştırayım, 28e bişey kalmadı benim çünkü. Ultrason baz alınırsa haftaya 28e girmiş oluyorum.
aynen canım sende bi bak.ben baya baktım kafama yattı gibi tabi gidip görmekte lazım.yani tek kişilik oda olması çok cazip geldi.zübeydede odalar 6 kişilik hep.zübeyde konusunda beni düşündüren bir tek bu konuydu.ben hatta şeker yüklemesi için bu sami ulusa randevu alayım dedim ama hiç sabah erken saate yok.bende ayın dokuzuna öğleden sonraya normal muayene için randevu aldım.şekerede demet tıp merkezine gidip yaptırcam artık

Bende şehir hastanesine sırf odaların tek kişilik olması ve temizliği için gitmeyi düşünüyorum. Ama dediğin yeride gidip görmek lazım. İmkanlarıda öğrenmek lazım tabi, şehir hastanesinde epidural varmış mesela, sezeryan olmazsa isteyen hastaya epidural yapılıyormuş. Her odada ayrı tuvalet ve banyo varmış. Bunlar çok cazip geliyor insana. Benimde gatayı istememe sebebim odaları. 3 4 kişilik odalar var, o odalarda kalmak istemiyorum.

Evet canım tabi bu da rahat olabilir dediğin gibi. Ama reflü de yanımıza yatırıyorduk biz mesela salon da oturuyorsak bebeği de salon Koltuğuna reflü de yatırdık hep Bende o şekilde kullanacağım ama bu da rahat gözüküyor :) İlla ki ikisi de gelir tekrar BİM’e

aynen bi görmekte fayda var.burdada her odada tuvalet banyo varmış.normalde kadın ve çocuk üzerine iyi bir hastane diye biliyorum burayı bende.zübeyde çok kalabalık oluyor.özel oda eskiden vardı orda mesela ama baş hemşire tanıdık olmasına rağmen ablamda ayarlanamamıştı.şimdide kalktı diye biliyorum.düşünsene odalar 6 kişilk bide onların yakınları girip çıksa odaya.insan tedirgin olur.o zamana kadar ortamın ne olacağıda belli değil üstelik

bende işte buna nasıl olsa boş yatmaz sırtına başının altına bi destek bişey serilir o eğimi olur diyorum.aynen Bim e bebekle ilgili çok şey geliyor.tekrar muhakkak gelir gelmese internetten de alınırda sen çift çift alacağın için uygun fiyatlı olmasida iyi olur işte ilk çocuklar olunca hepimizde bir acemilik var.bazen ne alacağımı şaşırıyorum.biberonun en iyisini alırım diyorum ablam gerek yok cam olsun yeter diyo ama ben gene iyisi olsun diyorum

Aynen canım herşey x2 olunca zorluyor ama olsun tek ki onların sağlığı yerinde olsun. Evet geliyor devamlı takip ederiz
Biberon ve emzik çok önemli bence ben avent Philips cam diyorum çünkü anne memesine en yakın uç onda ve bebeğe biberon hava girişini önlediği için daha az gazı oluyor illa ki oluyor ama hava yutmuyor en azından avent de şöyle bir bilgi var mesela canım ;

*Süt sadece bebeğinizin belirlediği hızda akar ve böylelikle aşırı yeme ve kusmayı en aza indirir. *

emzik de de aynı şekilde avent ama emmezse de alternatif olarak chicco bakıyorum

bende avent,chicco ve nuk a baktım.şu an nuk'la avent arasındayım bende.emziktede iyi birşey alacağım alırsa alır,almazsa zorlamayacağım.bizim ailede hiç bir bebek emzik kullanmadı.almadılar yani emziği.bakalım benim ki ne yapacak. bide instagramda bi süt sağma pompasına denk geldim.baya araştırdım yorumlara baktım herkes memmun.elektirikliden daha iyi diyorlar.markası Mochi. belki sende görmüşsündür

Emzik de bende almalarını çok istiyorum çünkü rahat ederim ama almazlarsa da farklı markaları deneyeceğim. Benim görümcem lansinoh’un elektrikli pompasını almıştı geçen yıl onu verdi bana pompa almayacağım ama Tavsiye ederim kendisi çok memnundu bende şimdi onunkini kullanacağım tabi fiyat olarak normal pompalardan biraz yüksek olabilir elektrikli olduğundan dolayı

aynen seninkiler emzik alırsa seni baya rahatlatır.en azından zaman kazandırır ya aslında benim abimde ablamda medikalciler. tanıdıkları çevreleri çok.o yönden şanslı sayılırım.onlar ayarlar uygun fiyata süt sağma makinası ama onlar bana para verdirtmez bende onlara kıyamam o yüzden bunu bi alıp deneyeceğim fiyatı da uygun hem.belki hiç ihtiyaç bile duymayacağım.ama sana güzel denk gelmiş çünkü senin ihtiyacın olur.sağar saklarsın en azından ikisini aynı anda beslemek zorunda kaldığında zorlanmazsıninşallah bol bol da sütümüz olsun hepimizin,hatta senin daha fazla olsun

Evet inşallah emziğe hemen alışırlar canım bence işini görür ben baktım sen söyledikten sonra gayet kullanışlı eğer görümcem vermemiş olsaydı bende böyle manuel birşey alacaktım zaten. Ah canım benim inşallah ne güzel söyledin hepimizin bol bol sütleri olsun inşallah meleklerimize yarasın Her türlü hazırlıklı olmak gerek ama benim ki biraz yetmeyebilir

sağlıkla gelsinler de bir şekilde doyururuz biz onları

Benim kedi napacak salon onun bölgesi koltuklar da onun bir de tüyleri var... tüylerini ve tırnaklarını bir şekilde öncesinde veterinerde halledelim dedi eşim.

Emzirme danışmanlığı diye bir şey var Instagram da karşıma çıkıyor online eğitim filan oluyor acaba onlara katılmak iyi olur mu. Emzirme işi benim en çok merak ettiğim şey. Mesela sezeryan olunca hemen süt gelmiyormus. Bebek emmek zorunda olduğu için süt gelene kadar yenindogan mama veriliyormus.

Evet canım sezeryan da hemen gelmiyormuş telaş etmeden sağmak gerekiyor devamlı bence yenidoğan sütü var aptamilin benim doğum yapacağım hastane onu veriyor ama her hastanenin farklıdır yanında götürmek te de fayda olabilir

Benim kedi napacak salon onun bölgesi koltuklar da onun bir de tüyleri var... tüylerini ve tırnaklarını bir şekilde öncesinde veterinerde halledelim dedi eşim.
O zaman sen odasında bakacaksın bebişe :) ama zamanla alışıyor kedi de benim bir arkadaşım var onun evinde de vardı kedi şuan bebeğe alışmış durumda

O zaman sen odasında bakacaksın bebişe :) ama zamanla alışıyor kedi de benim bir arkadaşım var onun evinde de vardı kedi şuan bebeğe alışmış durumda
benim papağanım var bebek sesi,ağlaması duyunca ortalığı yıkıyor bebiş gelince ne yapacaksak.bebek ağladıkça oda bağırır durur artık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…