2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım ben gece 1 buçukta sezeryanla doğum yaptım bir kere mama verdiler sonra geldi sütüm kendinizi sütüm var diye sartlandirin asla yok demeyin süt gerçekten acayip bir şey birden kesiliveriyor . Verdikleri mama da çok az zaten siringayla yavaş yavaş veriyorlar benim kızım hastanedekinden başka mama hiç yemedi aklınızda bulunsun lactamilin anneler için olanı var ben çok içtim ondan çokta fayda etti artırdı sütumu

Aynen öyle canım. Birde ben eşim kalsın istiyorum yanımda. Gatada zübeyde hanımda mümkün değil. Zaten öyle bi riske atamam bebeğide kendimide. Odalar kalabalık refakatçiler bi yandan. Bende gidip görücem dediğin hastaneyi, güzelse oraya devam ederim.

haftanı geçirmeden mhrs den bi randevu zamanlarına bak canım o zaman.çünkü randevu saatleri hep dolu.talepte vardır haliyle böyle bir hastaneye.bende yanımda biri olsun isterim.eşim olmasa bile ablam kız kardeşim olsun isterim yada.en azından bana yardımcı olurlar. hem kendine ait bir oda olunca insan daha rahat eder.herkesin bir arada kaldığı odaya eşlerde rahat girip çıkamazki.sonuçta bebeğini emziren olur,kıyafeti müsait olmayan olur.inşallah gönlümüze göre olur şu hastane işi

eşim arada açıyor direk bas bas bağırıyor zamanla alışırlar birbirlerine başka çareleri yok,birbirlerini mecbur sevecekler
E tabiki de aynı evde yaşayacaklar olsun sen arada gene aç ancak alışır bence Ama bir bebeğin herhangi bir hayvan dostunun olması çok iyi bizde eşimle kedi alacağız şu büyümeyen küçük cins kedilerden ama bi iki çocuk halledebilecek miyiz onu görelim istiyoruz

bencede evde hayvan olması çok güzel birşey.tabiki aynı çocukla ilgilenir gibi onunlada ilgilenmek gerekiyor.hamile kalınca herkes artık bunuda evden yollarsınız dediler.eşimde bende kesinlikle hayır dedik.çünkü biz onun yumurtadan ilk çıkıp ilk tüylendiği hallerini gördük 40 günlük olduğunda kendisi yem yemeyi öğrendiğinde bize geldi bebekti daha.şimdi 2 yaşında.sabah bizi görünce napıyon aşkım diyen bir sıpa erkek bide.artık bir oğlum bir kızım olacak diyorum

Aynen ben de zaten oğlum var bir de kızım olacak diyorum... Benim kedi daha beş haftalıktı annesi ölmüştü o kadar bebekti ki geldiğinde. Şimdi 5 yaşında. O kadar alıştık ki birbirimize.. Bana da öyle diyorlar bebek olunca ondan vazgeçersin vs vs valla hiç sanmıyorum o da benim bir çocuğum vazgeçemem. Önlem neyse alırız o ayrı tabii.

yok ya nasıl vazgeçilsin. dediğin gibi onlarda evlat gibi oluyor.emeğin geçiyor.her yerde tüyü var çok kızıyorum ev temizlerken falan ama sonra gene seviyorum,çocuğun gibi işte.aynen önlemini aldıktan sonra gayet güzel hep birlikte yaşanır

Ayın sekizine randevu aldım, gider bi konuşurum hem, doğum nasıl oluyor, tüp bebek olunca farklı mı davranılıyor, refakatçi olayı, odaların durumu nedir öğrenmiş olurum.

Ayın sekizine randevu aldım, gider bi konuşurum hem, doğum nasıl oluyor, tüp bebek olunca farklı mı davranılıyor, refakatçi olayı, odaların durumu nedir öğrenmiş olurum.
iyi bari gün bulmuşsun canım randevu için.sevindim. bende 9 unda gitcem.sen bi git bakalım sana ne diyecekler.inşallah olumlu düşüncelerle dönersinde banada umut olur.çünkü artık şu hastane işi kafamdan gitsin istiyorum.neresi olacak nasıl olacak düşüncesinden bi kurtulalım

Dün bi kaç alışveriş için Kızılaya indim, eşiminde bi arkadaşı var o da geldi aylardır görmüyorduk, konuşurken dediki bi arkadaşımın eşide hamile sıkıntılı geçiyormuş Sami ulusta, eskiden özeldi şimdi devlete geçmiş çok memnunmuş. Tesadüf duyunca onuda hemen aldık randevuyu haftamız geçmeden. Bakıcaz bi memnun kalırsak oraya devam edicez, memnun kalmazsak şehir hastanesine gidip şansımızı deniycez.

aa ne güzel denk gelmiş.inşallah bizde memmun kalırız orda devam ederiz.valla iple çekiyorum gideceğim günü.hayırlısı bakalım

aa ne güzel denk gelmiş.inşallah bizde memmun kalırız orda devam ederiz.valla iple çekiyorum gideceğim günü.hayırlısı bakalım

Bakalım ne diyecekler. Beni tüp bebeğe olan yaklaşımları ilgilendiriyor açıkçası. Genelde tüp bebekler 40 haftaya kadar bekletilmiyor. Orada son anda mı karar veriliyor, tüp bebeklere planlı doğum mu yapılıyor onu öğrenmek istiyorum.

Yok canımm neden yollayasın ki beraber yaşamaya alışırlar birşey olmaz :) çevrem de var biliyorum bir sıkıntı olmuyor bende alacağım ama güvenemiyorum daha önce iki çocukla yaşama alışıp sonra o döneme geçmem gerekiyor

bence de kuzum sizin hayatınız zaten bir anda iki kat fazla değişecek iki melekle evinizde bir cümbüş telaş olacak.öncelikle onlarla yeni yaşamınıza bi alışın sonra evinize yeni bir üye almayı düşünürsünüz

hilallll hastanenin yorumlarına baktım biraz googledan. Pek iç açıcı gelmedi, iyice kararsız kaldım. Önce şehir hastanesinemi baksam acaba diye..
canım her yer için kötü yorumlarda var iyi yorumlarda.sonuçta herkes farkı şeyler yaşıyor,farklı değerlendiriyor.birde ben şöyle düşünüyorum sen ne kadar saygılı,anlayışlı düzgün davranırsan karşıdanda öyle etki alıyorsun.ama tabi ki her yerde ters kıl kuyruk insanlar çıkıyor mesela zübeyde hanım içinde hep kötü yorumlar yapılır ama tam tersi ben çok memmundum.gene sen bilirsin canım.nasıl içine sinecekse önceliği oraya ver ilk oraya git

Aynen öyle valla canım bir Okadar da sabırsızız ama yaşanacakları görmek istiyoruz hemen tek sağlıklı olsunlar biz bugünleri çok bekledik şükürler olsun rabbime Aslında niyetimizde buralarda hobi bahçeleri var öyle bir yer alıp ya da kiralayıp çocukları bahçesinde büyütmek var ama kedi köpek o zaman da alırız diyoruz hem hafta sonları avm gezdirmekteN iyidir Ama tabi maddi durum ne der bu işe ona sormak lazım

bence çok süper düşünmüşsünüz.bizimde eşimle hep dilimizde keşke şehirden uzak bi hobi bahçemiz olsa ne güzel olur diye.çok hevesleniyorum.doğaya sessizliğe bayılıyorum resmen huzur ❤ inşallah ilerde yapabiliriz bu düşüncemizi

bende sürekli hayal ediyorum bebiş gelince nasıl olacağız diye.bugün yasaktan dolayı işe gitmedim evdeydim.sabah 8 de uyandım eşimi yolladim.8 den beri ve şu an hala o kadar hareketliki hiç durmadı maşallah resmen karnımı sallıyor eskiden buralar hep tarlaydı diyerek dolaşıyor galiba içerde bi tanenin etkisi böyleyse seninkiler aynı anda hareket edince nasıl oluyor acaba

Evet bende çok seviyorum canım inşallah gerçek olur hafta sonu çocuklarımızı alır gideriz mis gibi bide bahçe yapacaksın çocuklara salıncak bir de köpek ya da kedi bakacaksın orda :)
Ay maşallah minik meleğe Valla aynı anda ettiklerinde baya baya farkediliyoe dışarıdan ama benim kız geride olduğundan çok net hissedilmiyor erkek onun önünde o daha net oluyor tekmeleri falan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…