2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oldu ama iş işten geçti canım gerçekten beni bu hale getirdiğine ben bile inanamadım çok merhametli biriydim ben böyle Oluyormus demek

İnsanın zoruna gidiyor çünkü canım. O zaman da bizdeki vicdan duygusu onlara karşı kayboluyor. Çünkü düşünüyoruz biz bunları haketmedik o kadar yaptıklarımıza o zaman da kendilerine karşı olan merhamet duygusu gidiyor. Onlar bize bu halde iken merhamet duymuyorlar sa bizden de beklemesin bence kimse hiç canını da sıkma boşver biz yavrularımızı düşünelim kim ne yaparsa yapsın

aynen öyle insan değişiyormuş zamanla yeter deyince herşey farklı olabiliyormuş içimde ki bütün iyiliği herşeyi aldı götürdü.
Tabi ki yavrularım herşeyden herkesten değerli şu saatten sonra ağzıyla kuş değil sinek tutsa bitti maalesef benim için

Çok iyi fikir...hatta yakınlar hariç herkese farklı tarihler vermek lazım. sonuçta bu olay mahrem bir olay ne kadar az insan o kadar iyi... Doğum sonrası da telefon trafiği olmasın... Sakinliğe ve huzura ihtiyacımız varken bu kayınvalideler neden böyle yapıyor anlamak mümkün değil... Ben kaçtım valla burda deniz kenarı ortamında iyiyim şimdilik. Benimki bir şeye karışmaz hayatta zaten ama bence mesafe iyidir ne olursa olsun mesafeli olmakta fayda var...

Ben kimseye birşey söylemiyorum zaten doğumla ilgili erken doğum tehlikem var bilemiyorum diyorum kimseyi ilgilendiren bir durum değil dediğin gibi
valla bende anlamıyorum kv Yaşananlar gözünün önünde oluyor tedavi süreci var hamilelik dönemi derken bunaldık ama anlayan kim. Hala herkes kendini düşünüp küsme derdin de mesafe em güzeli dediğin gibi canım mesafe mesafe mesafe bundan sonra böyle zaten

Ayy cok gecmis olsun canim yaa. Iyimisin simdi. ?
Allahtan vurundun tetanosu bide ona korkardin simdi

Ayy cok gecmis olsun canim yaa. Iyimisin simdi. ?
Allahtan vurundun tetanosu bide ona korkardin simdi
çok sağol canım.iyiyim çok şükür.şimdilik ağrım yok.bebekte iyi ben korksaymışım hareket etmezmiş falan dediler de ben öyle korkmadım.minik dikiş atılırken bile hareket ediyordu

6 Dikiş miii... kızııııım delirdim şu anda yaaa nasıl sen kesersin karpuzuuu zaten sakarız dengemiz bile yok yarım akıl gibi bir şeyiz ... off çok geçmiş olsun yaa çok üzüldüm.

Çok geçmiş olsun canım

6 Dikiş miii... kızııııım delirdim şu anda yaaa nasıl sen kesersin karpuzuuu zaten sakarız dengemiz bile yok yarım akıl gibi bir şeyiz ... off çok geçmiş olsun yaa çok üzüldüm.
ayy canım benim çok sağol ❤ valla yaptım bi sakarlık işte.ilk kez başıma geldi.eşimde işten gelmişti duştaydı.nasıl çıkacağını bilemedi.o benden daha çok korktu.olacağı varmış işte
Çok geçmiş olsun canım
çok teşekkür ederim canım çok sağol ❤

Ah canım çok geçmiş olsun ya tüh çok üzüldüm Rabbim seni de evladını da korusun inşallah Bazen oluyor öyle Ama senin baya derin olmuş demek kuzum

Ah canım çok geçmiş olsun ya tüh çok üzüldüm Rabbim seni de evladını da korusun inşallah Bazen oluyor öyle Ama senin baya derin olmuş demek kuzum
çok sağol canım benim❤ aminn hepimizi evlatlarımızla birlikte korusun inşallah Allahım aynen baya derin kestim maalesef

Bizim gördüğümüz tedavilerin birazını bile görmemiş insanlar işte böyle boş boş konuşuyorlar. Valla ağzımızı bir açsak konuşacak tek kelime lafları olmaz bizi çok zorlamasınlar bence stresimiz bşze yeter bu arada benim karaciğer yine tavan yaptı

Ya kendisi 13 tansiyonu yüksek tansiyon sanan bir insan hayatında hastalık görmemiş ki tedavi görsün benim annem de yüksek tansiyon hastası çıktığında 22 falan oluyor Allah korusun.
tekrar kan verdin mi kaç çıktı canım sonuçların doktorun birşey dedi mi
zaten eşim sana bişey kesmek yok bundan sonra,senin canın yandı benimki daha çok yandı dedi
Kesme kesme bence de Gelmiş geçmiş olsun canım.

Çok geçmiş olsun canım, derin kesmişsin epey. Valla bende çok sakarımdır çok dikkat ediyorum bi iş açmamak için başıma.

Çok geçmiş olsun canım, derin kesmişsin epey. Valla bende çok sakarımdır çok dikkat ediyorum bi iş açmamak için başıma.
sağol canım benim sorma valla durduk yere başıma iş getirdim.eşim hep kızardı bıçağı çok sakar kullanıyorsun korkuyorum diye,sonunda kestim aman canım çok çok dikkat et hemde Allah korusun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…