2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sağol canım benim sorma valla durduk yere başıma iş getirdim.eşim hep kızardı bıçağı çok sakar kullanıyorsun korkuyorum diye,sonunda kestim aman canım çok çok dikkat et hemde Allah korusun
Kan sulandırıcı kullanıyor muydun canım sen kanın durmamıştır kullanıyorsan daha dikkatli ol

Bugün çıkan sonucum 232

Kan sulandırıcı kullanıyor muydun canım sen kanın durmamıştır kullanıyorsan daha dikkatli ol ❤
aynen canım coraspin kullanıyorum.zaten derin kestiğim için çok kanadı hemen kağıt havluları bastım hastaneye gidene kadar durdurdu ama doktor açar açmaz geri başladı dikiş atılırkende durmadı.ama şükür şimdi bişey yok.bi 10 gün duracak dikişli

Bugün çıkan sonucum 232
Canım yükselmiş ya tüh ne yapıyor ki ilaçlara geri başladınmıydı onlar mı tetikledi acaba bırak iyisi mi kullanma canım doktor ne dedi
Evet ondan işte kanamıştır baya olsun bu kadarla kalsın canım ne yapalım olacağı varmış diyelim başka zarar gelmesin sana da bebeğine de inşallah

Aminn canım.aynen bununla geçmiş olsun artık.akşamda üzerine kayınvalidem aradı.dedi şimdi bebekte hareket etmez korktun ya etkilenir dedi.yooo ben korkmadım hiç bebekte dikiş atılırken bile kıpır kıpırdı dedim

Çok geçmiş olsun canım baya kötü olmuş neyse rabbim daha büyük kazalardan korusun

kızlar göğüs kalkanı aldınız mı yada alacak mısınız.ben uygun fiyatlı gümüşlerden alayım diyorum.yara olmasını engelliyormuş olsa bile onu kullanınca tedavi ediyormuş.yorumlardada hep iyi şeyler yazıyor ama silikon olanlarda kafamı karıştırıyor

Kızlar ben hastaneden geliyorum.
Sabah saat 11 gibi tuvalete gittim jöle kıvamlı akıntım oldu bir damla kadar ama korktum doktoru aradım gel hemen dedi nişan da olabilir akıntı da dedi.
Gittim önce nst girdim 60-70 arası sancım çıktı ve hiç düşmedi. Doktorum bu sancıların normal olmadığını söyledi hap verdi ciğer geliştirici vurdu yarım saat dinlen tekrar nst gir dedi rahim ağzı boyum 28 mm düşmüş. Açılma yok ama o gelen mukus gibi şey işte sancı yaparmış nişan değil tam olarak ama rahim ağzının açılmasına sebep olur dedi kanlı olursa nişan olur dedi kan yoktu kızlar dikkat edin haftamız ilerledi akıntı deyip umursamamazlılık yapmayın Sakın sonra tekrar nst girdim bu sefer sancım çıkmadı şükür ama hapı 4 e çıkarttı ve salı tekrar kontrol

canım benim çok geçmiş olsun.en azından henüz açılmanda olmamış çok şükür.öyle böyle 32.haftaya geldin kuzum.en azından bi 2-3 hafta falan daha geçirirsin inşallah.hiç yoktan 35.haftaya kadar beklerlerse oda çok iyi olacak.bak sende sakın hiç bir şeye stres yapıp sinirlenip kendini üzme.dün karnım semsert oldu demiştin.hiç gerek yok.herkes işine baksın senden de uzak dursunlar

Evet dünden dolayı oldu beni kimse düşünmüyor yarın bir gün torunum diye sevmeye gelir ama. Sağol canım açılmam yok ama rahim ağzı yumuşamasına sebep Oluyormuş o akıntı mukus gibi Birşeydi resmen nişana benziyordu çok korktum ve karnım çok Aşağı indi. Doktorum korkma haftaları artık çok güzel küvöz de evet kalırlar ama sorun olmaz sağlıkla alır götürürsün dedi ağlamaya başladım odasında öyle kolay değil eve eli boş dönmek beni gerekiyorsa yatırıN Birşeyler yapın ne olur dedim Şuan yatış yapmıyorum ama böyle devam ederse yapacağım dedi özel hastane olmasa burası sen bana devlette gelmiş olsan çoktan yatırmıştım dedi

Bu arada eşimi aramış telefonu uzattı araba da eşim tam bindik annem seni istiyor dedi Birşey de diyemedim eşime yüzüne baktım konuş dedi kafasını yana salladı böyle aldım artık hala görüntülü ara beni diyo arayamam şuan dedim Ya ne görüntülüsü çok merak ediyorsun madem görüntülü aramak ne ya senin eserin şuan yaşadığım

kıyamam sana.ne hissettiğini o kadar iyi anlıyorum ki.hatta hepimiz çok iyi anlıyoruz.işte kimse seni düşünmediği için sende kimseyi düşünmeyip sadece kendini ve çocuklarını düşüneceksin.tabiki erkenden gelsin istemeyiz ama gelirlersede yavrularının iyi olacağını düşün ve rahatla.kimse istemez küvezde bırakıp eve gelmeyi.benim yeğenim doğduğunda bekardım.ablam taburcu olunca bize gelmişti.akşam işten nasıl geliyorum yeğenimi görcem diye.bi geldim yok.sarılık başlamış küvöze almışlar 2gün yatacakmış dediler.oturdum nasıl ağladım o gün.teyzeyken bu kadar etkileniyorsam insan kendi çocuğunda nasıl olur.inşallah hiç böyle bir şey yaşamazsın doğumdan sonra iki yavrunuda yanına alıp sağlıkla evinize gidersiniz

Son düzenleme:
olaylar bu kadar sıcakken hiç üzerine gelip üstelemese keşke biraz uzak durup zamana bıraksa ne güzel olur.her aramasında sen geriliyorsun.eşinede şöyle tamam onun annesi oda arada kalıyor ama annesini en azında bir süre senden uzak tutsun.ararsada bişey uydursun vermesin telefonu sana.

çok zor onları orda bırakıp eve gelme düşüncesi bile öyle korkutucuki anlatamam ben toparlanamam zaten öyle olursa annem sabahtan beri laf anlatıyor bana korkma iyiler küvöz e girseler bile onlar orda sağlıklı olurlar vs vs istediğini anlatsın duymuyorum bile Çünkü benim aklım onlarsız eve gelmekte Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın benim bu Halime sebep olanlarnda yanına kalmasın
Evet o anda birşey diyemedim ama akşam gelsin işten söyleyeceğim istemiyorum görüşmek konuşmak sesini duymak onun var olduğunu bilmek benim sinirlerimi zıplatıyor

sen şu an o düşünceye saplanıp kaldığın için ne desek boş ama iyi düşünelim iyi olsun demi.bence hiç öyle bişey olmayacak,erkende gelmeyecekler ve sen yavrularını hiç küvöze bırakmak zorunda kalmadan birlikte evinize geleceksiniz

İnşallah canım Allah razı olsun güzel düşüncelerin için inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…