- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #12.861
Kızlar akıntılarınız oluyormu benim iki gündür sulu akıntım oluyor korkmaya başladım rabbim korusun suyum felanmı geliyor diye allahtan yarın doktoruma gidicem inşallah bir sorun yoktur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim afedersiniz tuvaletten çıkınca geliyor birden idrar kaçırmışım gibi akıntı ama su gibi bende korkuyorum salı günü kontrolüm var soracağımKızlar akıntılarınız oluyormu benim iki gündür sulu akıntım oluyor korkmaya başladım rabbim korusun suyum felanmı geliyor diye allahtan yarın doktoruma gidicem inşallah bir sorun yoktur
Tayin yokmuş ama evde tayin helvası varmışÇok beter bir şey. Neyin iyi geleceği de belli olmuyor. Evet tahin öneriler arasında canım hem de faydalı bir dene bakalım...
Tayin yokmuş ama evde tayin helvası varmışonu yedim iyi geldi gerçekten geçirdi
Banada 6lı bi fitil verdi bide enfexia diye bi antibiyotik bi hafta kullanacam inş. Fayda eder neden tekrarlıyor acaba ya çok sinir bozucu bendede sarı akıntı oldu iki kere bende çok kafaya taktım hemen doktora gittim idrar da çıktı leu 75 ilaçları verdi sonra idrar kültürü yapmadı ama senin yapılmışmıydı
Kahkaha attımmmTayin değildir o çıksa duramazdıntahin helvası da olur ama tayin helvası yersen tayinin çıkar
![]()
Bende yarın sorucam bakalım inşallah bir sıkıntı yokturBenim afedersiniz tuvaletten çıkınca geliyor birden idrar kaçırmışım gibi akıntı ama su gibi bende korkuyorum salı günü kontrolüm var soracağım
Benim çok oturup aşağı sallarsam ayaklarım şişiyor ama bileklerimde yok tansiyonuna bakıyormusun yinede doktoruna söyle istersenkızlar sizinde ayaklarınızda,ayak bileklerinizde şişmeler oluyormu.bende 1 haftadır oluyor.ayaklarım bildiğiniz tombik tombik oldu.tuz zaten çok az tüketirdim yemeklerde şimdi kullanmıyorum,su içiyorum 2-2,5 litre.akşamları ayağımın altına yastıklar koyup uzanıyorum falan yok hiç gitmiyorda.ve sadece ayaklarımda ve ayak bileklerimde oluyor.ellerimde falan yok çünkü alyansım hala normal oluyor
evde zaten sürekli uzanarak oturuyorum ama çalıştığım için sürekli ayakta yada normal oturuyor oluyorum.bide akşama kadar ayakkabı içinde oluyor haliyle.tansiyonuma hiç bakmadım.genelde düşer,düştüğü zamanda ben anlıyorum zaten.ama tansiyonumla ilgili bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum.perşembe günü gitcem doktora.o zaman söyleyeceğimBenim çok oturup aşağı sallarsam ayaklarım şişiyor ama bileklerimde yok tansiyonuna bakıyormusun yinede doktoruna söyle istersen
Benim de şişti canım tuzlu da yemiyorum neden bilmiyorum benim ellerim de şişti ve sabahları ellerimde çok ağrı oluyor parmaklarımı bükemiyorum resmen çıtlıyor gbi oluyor eklem yerleri çok ağrı yapıyorkızlar sizinde ayaklarınızda,ayak bileklerinizde şişmeler oluyormu.bende 1 haftadır oluyor.ayaklarım bildiğiniz tombik tombik oldu.tuz zaten çok az tüketirdim yemeklerde şimdi kullanmıyorum,su içiyorum 2-2,5 litre.akşamları ayağımın altına yastıklar koyup uzanıyorum falan yok hiç gitmiyorda.ve sadece ayaklarımda ve ayak bileklerimde oluyor.ellerimde falan yok çünkü alyansım hala normal oluyor
dünden beri internette bakıyorum hamilelikte normalmiş ve yapacak hiç bişey yok deniliyor.yani su içmek,tuzu azaltmak ve ayakları dinlendirmekten başkaBenim de şişti canım tuzlu da yemiyorum neden bilmiyorum benim ellerim de şişti ve sabahları ellerimde çok ağrı oluyor parmaklarımı bükemiyorum resmen çıtlıyor gbi oluyor eklem yerleri çok ağrı yapıyor![]()
canım evde sütyen kullanıyor musun ?havalarda sıcak ya acaba isilik gibi bişey mı olduki.malum göğüslerimizde büyüdü.Kızlar göğüslerim kızarmıs bugün Yani baya böyle alerji olmuş da kızarmıs gibi acaba birsey mi dokundu doktora iğneden olur mu diye sordum hayır yapmaz geçmezse ciddiyeye git yazmış ama çok tedirgin oldum kaşıntı sıcaklık yok sadece kızarıklık var göğüslerimde
Ben de baktım netten karpan tünel sendromu gbi bir şey varmış sanırım bnmki ondan çünkü ellerimi kullanamıyorum sabahları yumruk yapamıyorumdünden beri internette bakıyorum hamilelikte normalmiş ve yapacak hiç bişey yok deniliyor.yani su içmek,tuzu azaltmak ve ayakları dinlendirmekten başkabenim henüz ellerimde yok birşey ama ilerleyen zamanlarda ne olur bilmem
Evde kullanmıyorum canım ama dediğim gibi kaşıntı acı yok bugün dışarıdan gelince sütyeni çıkarırken farkettim sadece göğüslerim kırmızı baya kırmızı ama aklıma ilk gelen iğne oldu tabi dün akşam iğne vurulunca doktor da olmaz dedi ama anlam veremedim tuhaf bir şekilde kıpkırmızılarcanım evde sütyen kullanıyor musun ?havalarda sıcak ya acaba isilik gibi bişey mı olduki.malum göğüslerimizde büyüdü.
belki sıcaktan olmuştur canım.yarına geçer belki.iğneden olsa vücudunun her yerinde olurdu benceEvde kullanmıyorum canım ama dediğim gibi kaşıntı acı yok bugün dışarıdan gelince sütyeni çıkarırken farkettim sadece göğüslerim kırmızı baya kırmızı ama aklıma ilk gelen iğne oldu tabi dün akşam iğne vurulunca doktor da olmaz dedi ama anlam veremedim tuhaf bir şekilde kıpkırmızılar![]()
sende bi doktoruna danış canım.hamilelik boyunca böyle devam ederse hiç iyi değil.Ben de baktım netten karpan tünel sendromu gbi bir şey varmış sanırım bnmki ondan çünkü ellerimi kullanamıyorum sabahları yumruk yapamıyorum![]()
Belki de canım evet doğru diyorsun neyse bebişlerr iyi olsun da Ben önemli değilimbelki sıcaktan olmuştur canım.yarına geçer belki.iğneden olsa vücudunun her yerinde olurdu bence![]()
Valla canım bayramdan sonra ben evime geçeceğim kayınvalidemde kalıyorum Şuanda bakıyor bana. Sonra annem de gelecek ağustoss basında temizlikçiKızlar hazırlıklara ne zaman başlıcaksınız alışveriş, kıyafetleri yıkayıp ütülemek. Kimseden yardım almadan yapmak istiyorum ben ama bi yandan erken diyorum bi yandan ağırlaşmadan yap yavaş yavaş bitsin diyorum kararsız kaldım