- 14 Haziran 2010
- 1.271
- 398
- 363
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #21.421
Benim de oğlum olucakBizde daha karar veremedikerkek isim önerileriniz var mı kızlar? Ben mert veya yağız düşünüyorum ama bilemedim babamız hiçbir ismi beğenmiyor. Siz ne bekliyorsunuz kız erkek?
Iki isim takin bi onun da gonlu olsun bi de sizin...zaten genelde 2 isim kimlikte olur normalde tek isimle de cagrilirBenim de oğlum olucakeşim ilk başlarda kendi dedesinin ismini istedi ben kabul etmeyince büyük abisinin ismini koymak istedi yine kabul etmedim..şimdi de söylediğim hiçbir ismi kabul etmiyor ☹ demir ismini beğeniyorum ben de ..ne yapsak ki acaba
Miucollection bizim sitenin altında dikim atölyesi.bazen diyorum direk ordan satın alabilir miyim acaba karho beklemekle ugraşmiim diye çok hoş ve güzel ürünleri var çok beğeniyorum.Ben de ordan 3lü puset set aldım pazartesi elime ulaşacak bakalım. İletişim kuran kişiler kibar ve ilgiliydi
Erkek bebeğim olsaydı çağan koyacaktık canım ya da cihangirBizde daha karar veremedikerkek isim önerileriniz var mı kızlar? Ben mert veya yağız düşünüyorum ama bilemedim babamız hiçbir ismi beğenmiyor. Siz ne bekliyorsunuz kız erkek?
Benim kizim olacak ama erkek olsaydi Eymen.Aybars,Ayas bu 3 isimde takili kalmistimBizde daha karar veremedikerkek isim önerileriniz var mı kızlar? Ben mert veya yağız düşünüyorum ama bilemedim babamız hiçbir ismi beğenmiyor. Siz ne bekliyorsunuz kız erkek?
Oğlumuz olsaydı Barlas koyacaktık. Kızımız olacak Deniz koyduk adını. Sağlıkla gelsinler inşallahBizde daha karar veremedikerkek isim önerileriniz var mı kızlar? Ben mert veya yağız düşünüyorum ama bilemedim babamız hiçbir ismi beğenmiyor. Siz ne bekliyorsunuz kız erkek?
Doğumdan sonra Kabız olmamak için öneriyorlar geneldeBunu ne için götürüyorsunuz kızlar lohusa şerbeti yerine mi yoksa süt olsun diye mi
Biz de anlaşamadık canımKızlar bebişine isim koyamayan var mı bizim gibieşimle anlaşamadık biz hâlâ
Benim bebeğimin ayakları asagidayken idrar torbasına ya da karın kaslarina tekme attığında canim aciyordu, ama şimdi kafa asagi dönmüş, döndüğünde beri acıtan tekme ben de pek hissetmedim, sadece bazen kendini geriyor hatta göbegimin bir tarafı şişiyor öyle yapınca, o zaman biraz acı hissediyorum. Sizin de pozisyonuyla alakalı olabilir.Sert tekme hissedenler tarif edebilir mi? Ben hiç sert-acıtacak şekilde hareket hissetmedim endişeleniyorum bir problem mi var diye. Normal kıpırtı şeklinde hissediyorum. Hatta ultrasonda rastladık o kıpırtıya hıçkırıkmış. Bazen devinim hissediyorum o kadar.
Biz de bizim kıza tam karar veremedik. Aklımızda bi isim var ama emin olup karar veremiyorum. İsmi net olsa ne süsler yapıcam. İsme karar veremeyince her şey bekliyo. Beybi diye seviyoruz şu anKızlar bebişine isim koyamayan var mı bizim gibieşimle anlaşamadık biz hâlâ
bende de aynı dert var mehmet efe istiyor kayınpederimin adı mehmet. Ama ben hiç şu zamana kadar büyüklerden adını verelim istemedim direnç gösteriyorum ama en sonunda sana bırakıyorum dicem galiba.. Efe ismini de hiç düşünmüyordum ama sevgiliyken daha söylemişti eşim mehmet efe diye onun gönlü kırılsında istemiyorum. Sadece istediğin olursa nasip olur da 2. Çocuğumuz olursa bana karışmıcaksın diyebildimBenim de oğlum olucakeşim ilk başlarda kendi dedesinin ismini istedi ben kabul etmeyince büyük abisinin ismini koymak istedi yine kabul etmedim..şimdi de söylediğim hiçbir ismi kabul etmiyor ☹ demir ismini beğeniyorum ben de ..ne yapsak ki acaba
Çağan da güzel isimmiş bi eşime öneri olarak sunayım belki çağan a ısınırErkek bebeğim olsaydı çağan koyacaktık canım ya da cihangir
Aybars adını arkadaşım bebişine verdi. Diğer 2 isimde aile de var canımBenim kizim olacak ama erkek olsaydi Eymen.Aybars,Ayas bu 3 isimde takili kalmistim
Amin canım sağlıkla gelsin deniz kızımız daOğlumuz olsaydı Barlas koyacaktık. Kızımız olacak Deniz koyduk adını. Sağlıkla gelsinler inşallah
Öykü, miray , beste benim favorilerimdi canım. Belki fikir olurBiz de bizim kıza tam karar veremedik. Aklımızda bi isim var ama emin olup karar veremiyorum. İsmi net olsa ne süsler yapıcam. İsme karar veremeyince her şey bekliyo. Beybi diye seviyoruz şu an
Var biz. Daha öncede yazmıştım eşim erkmen diye tutturdu (nereden aklına geldi ise) Ben de deha istiyorum bakalımKızlar bebişine isim koyamayan var mı bizim gibieşimle anlaşamadık biz hâlâ
Bizde karar veremedikKızlar bebişine isim koyamayan var mı bizim gibieşimle anlaşamadık biz hâlâ
Biz de karar veremedik İlk başta eşim Aras dedi ben yok dedim şimdide ben Aras diyorum o yok diyorKızlar bebişine isim koyamayan var mı bizim gibieşimle anlaşamadık biz hâlâ
Biz de karar veremedik İlk başta eşim Aras dedi ben yok dedim şimdide ben Aras diyorum o yok diyorşimdi de Anıl diyor
Oğlumun adi Poyraz Ali bence Aras daha güzel sizce?
Yanlış değilsem o smear testi oluyor rahim ağzından bir küçük fırçayla supruntu alıyor ilk hamileliğimde alınmıştı benimdeMerhaba kızlar dün dr randevum vardı. Herşey normal görünüyor dedi. Rahimde kanama varmış kendimi fazla zorlamamamı söyledi yavaş yürü ağrın olduğunda otur gibi zaten yaptığım şeyler. Birde 2 hafta sonraya randevu verdi rahimde bakteri varmı yokmu diye test yapacakmış. Doğum da sıkıntı yaşamamak için. Böyle bir test yaptıran varmı?
Bence de Aras güzelAras çok güzel canım. Anıllar çok yaramaz diyorlar. Bu arada ben hala isim bulamadım. Güzel anlamlı ve sade olsun istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?