2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Sadece geceleri göğsümün dolu dolu olduğunu hissediyorum ben gündüzleri hep uyanık ne kadar oyalamaya çalışsam da hep memede olunca süt yokmuş gibi hissediyorum.Kendine yüklenme bence
Doğduğu ilk hafta hariç hep stresle geçti iki ayım sütüm az diye yedim içtim takviyeler aldım elimden geldikçe sağım yaptım çok şükür dün kontrolde 1 ayda 1 kilo almış dedi doktor ama siz gelin de bana sorun dedim vazgeçsem mümkün değildi ama hala o psikolojiden kurtulamıyorum göğsüm bazen dolu dolu oluyor akıyor sütüm ama sadece 1 ya da 2 gün sürüyor sonra yine bomboş hissediyorum istiyorum ki o doluluk hep devam etsin bir göğsümle doysun ama ben iki göğüsle bile gıdı gıdına yetiriyorum yoruldum gerçekten ya

Benimki gece 200 içiyor, gündüz 120-150 arası, sanırım gece daha çok acıklıyor doyma hissi vardır annesi olmaz mı, zaten fazla gelse kusar.
Birtek benim kizim az yiyor galiba 2 aylik 6 gunluk 60cc max 90cc iciyor bazen 30/40 ile doyuyor. 3 saate bir formul mama iciyor (sutum yok)
Doktora goturdum gecen kilo alimi yi 13/15 gunde 290gr almis gayet iyi dedi ama ben hala cok uzuluyorum az yedigi icin

Anladigim kadar emzik vermiyorsunuz bence gogsunuzu emzik yerine kulaniyor

Arkadaşlar regl durumlarınız nasıl? Ben doğumdan sonra hiç olmadım henüz. Bu yüzden inanılmaz ödemliyim ve bu aralar iyice şiştiğimi hissediyorum. Emzirirken regl olan var mı?
Dogumdan tam 2 ay sonra oldum sutum hala damla damla var fazlasi yok. Sutum bitiyor diye geldigini dusunuyorum

Anladigim kadar emzik vermiyorsunuz bence gogsunuzu emzik yerine kulaniyor
Aynen benim bebeğim de beni emzik yerine kullanıyor ama emziği almıyor. Her çeşit emzik aldım ama bir türlü tutmadı emziği. Alıyor ağzına bakıyor birşey gelmiyor geri atıyor. Elimle tutturamaya çalışsam da kusacak gibi oluyor

Bende hala olmadım ara ara olacak gibi kasık ağrısı oluyor çok hafif ama hala olmadım

Ben oldum canım bugün 3. günüm ve çok yoğun bir şekilde oluyor..

Dogumdan tam 2 ay sonra oldum sutum hala damla damla var fazlasi yok. Sutum bitiyor diye geldigini dusunuyorum

Ay inşallah ben de olurum vallahi şiştim 1 yıldan fazladır regl olmamak şişirdi beni. Sütüm hala var galiba ondan olmuyorum

Ayy inşallah darısı başıma

Bende kizimda 2/3 çesit denedim markasina dikat ettmedigim şoyle olan emzigi tutabildi

Eklentiler

• image.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 46
Sevgili anneler 1.aydan 2. Aya bebekleriniz kaç kg almış? Benimle paylaşırsanız sevinirim düşünmekten yoruldum artık alerji konusunu hala netliğr kavuşmado

Kızlar merhaba, Nurse Harvey's Colex kullananlar vardı galiba, günde kaç ölçek nasıl kullanıyorsunuz? Doktor söylemişti ama unuttum, sub simplex kullaniyordum işe yaramıyor artık. Günde 4-6 defa 1 ölçek demiş eczacı, 1 ölçek yani 5 ml çok değil mi? Kafam karıştı

Birde bizim doğduğundan beri gözlerinde çapaklanma oluyor, gözyaşı kanalları kapalı büyük bir ihtimal sürekli masaj yapıyorum ama hâlâ aynı, 3-4 gündür de çok sulanmaya başladı gözleri, yaşarması da kanalları kapalı olduğu için mi acaba? Var mı bu durumla ilgili bilgisi olan?

Benim kızım da öyle. Hiçbir emziği almadı en son şunu denedik. Aldı çok şükür. Emzik gerçekten hayat kurtarıyor bazen

Maşallah güzel kilo almış bende de aynı düşünce var bebekle tartıya çıkıp ara ara kilo alımına bakıyorum göğüslerim gündüzleri hep bomboş gibi doktoruma güvendim kilo alımı yeterli deyince düşünmüyorum elimden geleni yapıyorum sütüm olsun bebeğim doysun diye olmazsa da içim rahat düşündükçe insan daha bir stres oluyor.. İnşallah sütümüz hep yeter miniklere

Bi ara bizim vardı öyle bir problemimiz anne sütüyle sildim uzun süre geçmedi sonra çayla sildim ve her gün gözüne masaj yaptım internette yazıyı masaj şekli o şekilde çok şükür kurtulduk artık ağlıcak duruma gelmiştim bir türlü geçmiyodu üzülüyordum çocuğumun haline . Ama çay hakkaten iyi geldi

Reactions: Hyl
Sevgili anneler 1.aydan 2. Aya bebekleriniz kaç kg almış? Benimle paylaşırsanız sevinirim düşünmekten yoruldum artık alerji konusunu hala netliğr kavuşmado
Tam 1 kg almıştı, ilk ay daha çok almıştı ama 2.ay için 1 kg normalmiş doktor çok iyi dedi.
Benim oğlumun doğduğu günden beri sağ gözünde anne karnında sanırım olmuş enfeksiyon, hafif morluk leke gibi,şişlik ve çapaklanma var. Gözyaşı kanalı tıkalı durumu yok kontrol ettirdim ama hep sulanıyor ve çapaklaniyor. Anne sütü ile silmeyin bu arada, gözdeki bakteri anne sütünü severmiş daha çok artırır doktor kesinlike sütünle silme dedi. Göz damlasi kullandık biraz fayda etti ve bende sabahları akşam ki çayla siliyorum ve kaynamis suyla.Ama hala tam geçmedi zamanla geçer diyorlar ama bakalım ilerde hala geçmezse göz doktoruna götüreceğim.

Reactions: Hyl

Ayni seyi biz de yasiyirduk.doktor dedi memede yatirmayin.memede yatinca ac yatiyirlar ve hliyle erken uyanirlar dedi

Yok canim ondan değil, normal yattığı beşiğin sallananı, koyacaksın ona, telefondan da piş piş açacaksın, o uyurken işine bakacaksın ohh mis ben ayakta sallamadim hiç, hep besiginde sallanarak uyudu, alışkın o yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…