2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Serumun tamamını sağa ve sola çevirip kafasını yatırarak sık birazcık ağlıyor tabi baya boca et yani :)
Sonra hızlıca yüz üstü eline yatır ve sırtına vur boşalan mukusa inanamazsın kalanıda aparat ile çekiyorum. doktor öyle sadece görünen ile temizlenmez böyle baya sinüs temizletmeyi gösterdi bana
ben hasta olmasada gün aşırı yapıyorum rahat uyusun diye :)
Doktor her gün bile yapabilirsin dedi

Bende oyle yapıyorum ama içmiyor nedense 120 hazirladiğimda 60 iciyor 90 yapınca bitiriyor 2 gündür hep 120 yapıyorum 30/40 cc hep çop mamayi değiştirdigimden beri şukur 3 saate bir 90 yiyor rahatim şimdi yoksa ondan once 5/7 saatte 30/50/60 ile doyuyordu zorla yiyordu bakalim inşallah fazla yemeye başlar

Damlatma ile değil yikama yapman lazım çok zor oluyor ama inan rahatlıyor doktorun nasıl yapılacağını göstermedi mi enjeksiyon ile bir yap çıkan sümüğe şaşıracaksın böyle çabuk iyileşiyor korkma yıkamaktan y0apamasam ben yapamicaktim cesaret biraz

Kızlar göz rengi ne zaman belli olur ya ben karar veremiyorum bebeğimin göz rengine oyyy bak yine sevesim geldi kuzum benim Allah hiçbir anne babayı evladıyla sınamasın gerçekten Gözlerne yaş ayaklarına taş değmesin çok farklı bi duyguymuş anne olmak bazen bakıp bakıp ağlıyorum içime sokasım geliyor varlıklarına binlerce kez Elhamdulillah yine duygusala bağladım

Benimki doğduğunda yemyeşildi, hemsire bu kız yeşil gözlü olacak dedi ama ben kahverengine döneceğini düşünüyorum çünkü gözler aynı babası, ışıltısı bile aynı onun gibi bakıyor, sindi sabahları yeşil akşamları ela oluyor ama ben biliyorum o göz kahverengi olacak

Benim bebeğim arada mavi bazen yeşil bazen kahve oluyor anlam veremiyorum

Kızlar bebeğim 2 buçuk aylık bugun kontrolü vardı son iki haftadır hiç kilo almamış sadece anne sütüyle besleniyor doktor formul mama ver dedi ama mamayı almıyor ne yapmam lazım . Çık moralim bozuk memeyi emiyor doyunca burakıyor eminim yani. Düzenli iki saat aralıkla meme veriyorum. Çişli bez sayısında normal kakasınıda günde iki kere bazen bir kere yapıyor .Boyu uzamış iki hafta önce 57 buçuk cm di bugun 59cm olmuş herşey güzel görünüyor kilo almıyor yaşayan varmı bu durumu .

Canim bizde enjeksiyon ile değil de damlayi alip direkt burna sıkıyoruz sıktığımiz damla tekrar çıkıyor sümük çıkmıyor enjeksiyon ile denemedik ondan mi

Sen kendin nasıl besleniyorsun

Canim bizde enjeksiyon ile değil de damlayi alip direkt burna sıkıyoruz sıktığımiz damla tekrar çıkıyor sümük çıkmıyor enjeksiyon ile denemedik ondan mi
Kuruyemiş ye canım bol bol et ye sütünün kalitesini artırman gerek her besinden ye salatalarına avokado koy sütün yağlı olsun bebek de kilo alır

Evet öyle çıkmaz enjeksiyon ile yapın burnu temizleniyor inan rahatlıyor öksürmüyor..YouTube da doktor örnek nasıl yapıldığını gösteriyor bir bebisle izle istersen

Bende senin anladığın gibi yapıyorum ama kalanını nasıl bir aparatla çekiyorsun rica etsem fotoğrafı nı bırakır mısın buraya

Bende senin anladığın gibi yapıyorum ama kalanını nasıl bir aparatla çekiyorsun rica etsem fotoğrafı nı bırakır mısın buraya

Kalanı çekilmiyor zaten yüzüstü çevirdiğinde ağzından burnundan çıkıyor. Sadece serum 5 mllik. 2,5 bi tarafa sıkıyorsun 2,5 diğer tarafa. Osman gönülal bebek burun tıkanıklığı yaz uygulamalı gösteriyor bebek üstünde

Merhaba kızlar canım çok sıkkın şimdi doktordan geldik. Kalça usg çektirdik normal. Kilo alımı çok az. İşk ay 1700 gr almıştı bu ay 500 gr anca almış. Neden böyle oldu anlamadım. Sadece Emziriyorum sütüm de var çok şükür. Doyunca kendisi çıkıyor ve fazlasını kusuyor. Aç olmadığına eminim kilo alamama sebebi başka ne olabilir ki

Selam herkese uzun zamandir yazamadım vakit bulunca bir girip bakmak istedim mesajları biraz okudum da bebekleriniz sağ salim dogmuslar çok şükür herkesin gozuaydin olsun bebisleriniz sağlıkla buyusunler inşallah benim kızım da 2,5 aylık olmak üzere.bazi mesajlarda bebislerin kilo alımının bu ay az olduğundan bahsedilmiş benim kızım da sadece anne sütü ile besleniyor ve bu ay geçen aya nazaran daha az kilo aldı ama doktoru 500 gramın altına düşmediği surece sorun olmayacağını söyledi. Sağlikli olsunlar da en önemlisi o

Hep aynı tartida mi tartiliyor? eğer öyleyse tartı arızalı olabilir mi acaba? Hic kilo almaması pek olası gelmedi bana

Ben de sadece anne sütü ile besliyorum ve dediğiniz gibi doyunca kendisi çıkıyor. Kusması da var. Boyumuz uzun 2. Ayımız yarın doluyor 61 cm. Kilosu da iyi aslında(normal sınırlarda) sadece kilo alımı azaldı. Çişli kakalı bezimiz de çok. Günde 8-9 kez bez değiştiriyorum hepsinde de kaka oluyor

Bize de kilosunun normal değerlerde olduğunu söyledi. Kilo takibi yapalım dedi. İlk ay 1700 gr alıp ikinci ay sadece 500 gr almış olması çok çok az geliyor bana.

İki yeğenimde 6. Aya kadar renkli gözlüydü 6. Aydan sonra biri kahve biri ela oldu. Benim babam, kardeşlerim hep renkli gözlü. Oğlum şimdilik mavi Mavi bakıyor ama hiç umudum yok yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…