2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Hanımlar bebeklerinizin cildini nemlendirmek için ne kullanıyorsunuz ve hangi marka? Bizim doktorumuz bebe yağını kesinlikle önermiyor mustelanin losyonunu kullandık ama yeterli gelmiyor vücudu yüzü çok kuru ne sürsem bilemedim.. Bugün 3 ay kontrolümüz vardı ama bunu sormayı unuttum..

Mustela’nın çok kuru ciltler için ürünleri var, yüzü çok kuru olduğu için bize Mustela Stelatopia yüz kremi kullanmamızı söylemişti doktorumuz. Stelatopia serisi rahatlatabilir, doktorunuza sorma imkanınız varsa mutlaka sormanızı tavsiye ederim. Losyon dışında tavsiyeleri de olabiliyor kuruluğun derecesine göre. Bizimki geçmeyince başka bir krem yazdı. Odayı nemlendirmek çok işe yarıyor, banyodan sonra vücudunu müslinle pat pat dokunarak nazikçe kurulayıp, hafif nemliyken losyon ya da balm sürmeniz de rahatlatır. Umarım en kısa sürede kuruluğu geçer bebeğinizin

ben weleda’nın ürünlerini kullanıyorum çok memnunum, Alman markası. Banyo sonrası kullanıyorum yeterli geliyor.
Bunun dışında saf zeytinyağı da kullanabilirsiniz.

Merhaba, bebeği ishal olan var mı acaba? Benimki hep 4 5 günde bir kaka yapardı. Bir anda günde 4 4 kakaya döndü. Ve sanki sulu gibi. Az önce altı açıkken yaptı baya sıvı geldi bana. Öncekiler çok yoğun ve yapışık oluyordu bunlar sulu kalıyor ona göre. Ve sanki içinde beyaz pütürümsü şeyler var gibi ( normal olabilir mi?
Bir de sürekli ıslağımsı kaka yaptığı için kaçırdım heralde hemen pişik olmuş. Altı açık da durmuyor çığlık çığlığa oluyor. Pişik kremi de sürdüm ama etkisi olmadı .

kaka da mukus var mı? kaka sayısı çok olunca alerjisi olabiliyor

Aynısını yaşıyorum canım ilk ay beklenenin üzerinde kilo aldı ikinci ay 460 gram almış doktor iki hafta sonra gel takip edelim dedi dün gittim hiç almamış emmesi iy sütüm var ama çok kısa emiyor bes on dakika arası sonra zorlasamda almıyor memeyi ağzındaki fazlalıgıda atıyor anladım gitti neden kilo almadı

Vucuduna mustela kullaniyoruz ama yuzundeki kuruluklar icin doktor linola’nin yuz kremini tavsiye etti. gercekten cok ise yaradi. tavsiye ederim.

Kızlar merhaba bebeğinizin altını günde kaç kez değiştiriyorsunuz? Çişli bez olarak yani. Benim günde 3-4e düştü ve göğüslerim öğleden sonra yumuş yumuş oluyor. Sıkınca süt geliyor ama ince bir hat halinde. gece değiştirmiyorum altını da en son 11 gibi bağlıyorum sabah 9a kadar doluyor bayaa ama taşmıyor. Normal midir acaba sizlerde durum nedir? Doymuyor mu, sütüm mü az bıktım bunları düşünmekten yine 1.5 saate bir meme istyor çünkü yeni doğmuş gibi. Bazen uyuyo memede bazen gülüyo bazen çekmiyo yalandan duruyo ama evhamlı ana ben doymuyor mu diye diye kendimi bitirdim internette yumuşsk göğüste de yeterli süt olur yaziyor ama işte.. gece şişkinliğini bilince memede süt yokmuş gibi hissediyorum

Linola face ve body bizim bebişinde cildi pul puldu hergün kullandık şuan cildi bayağı düzeldi hala da kullanıyorum.

Ben Siberian Wellness in bebek kremini kullanıyorum atopik ciltlere çok etkili bebegimin cildi kurulduğunda cok iyi geliyor hatta kendi ellerim catladiginda da kullanıyorum hemen geçiriyor ve fiyatı da cok uygun üstelik temiz içerik

Gunaydin kızlar ay iki çocuklu hayat zor tek bebeli olanlar kiymetini bilin

İzni bitip başlayan var mı ben su an raporla idare ediyorum ama Kasım ortasında başlayacağım

Biz de iyiyiz canım iznim bitti rapor aldım ama devamını bulamıyorum maalesef ücretsize ayrılıp ayrılmama konusunda kararsızım.. Bir taraftan yarım gün okul diye kendimi teselli ediyorum bir taraftan hastalık var bebek çok küçük baslamamak en iyisi diye gel gitler yaşıyorum.. Yazın doğum yapmanın dezavantajı izinlerin boşa gitmesi oldu.. Sen ne yapacaksın başlayacak mısın?

Gunaydin kızlar ay iki çocuklu hayat zor tek bebeli olanlar kiymetini bilin

İzni bitip başlayan var mı ben su an raporla idare ediyorum ama Kasım ortasında başlayacağım
Bende de durum aynı maalesef ara tatil sonrası başlasam mi ücretsize mi ayrılsam çok kararsızım iki çocuklu hayat gerçekten zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…