2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Bende senin anladığın gibi yapıyorum ama kalanını nasıl bir aparatla çekiyorsun rica etsem fotoğrafı nı bırakır mısın buraya
Otribebenin hüüp diye çekilen yedek uçları var ve tabi filtreli ağıza bir sey kaçmıyor

Eklentiler

• 3CA20803-A123-49B3-8603-85EDCB5EEAAA.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 31
KıZlar hemoroid durumlarınız nasıl? Benim kanamalarım başladı. Az önce wc den çıktım çok fazla kanadı. Genel cerraha görünsem mi acaba evde tedavi için ne yapmam gerekiyor. Gece yatmadan önce zeytinyağlı pamuk koyuyorum yumuşuyor ama yeterli değil demekki

Merhaba arkadaslar..dogumdan kaynakli basuru olan ve devam eden var mi?yani dun gece agridna ne yapacagimj bilemedim...geciyor mu yoksa miras mi kaliyor...bi nohut buyyklugunde et tasmis cok afedersiniz ordan

Yani acikcasi ben doldurmasina izin vermiyorum bezin rutin 2saatte degistiriyorum veya kaka yaptigini gordugum an...8-9kere degistirmis oluyirum yani...dolmasini bekliyirsaniz normal

Benim şu an çok dökülmem yok ama inanilmaz güçsüzleşti saçlarim çalı süpürgesi gibi oldu. Vitamin kullaniyor musunuz düzenli? Biraz toparlayabilir vitamin kullanmak belki
Kan ilaci kullaniyorum ama pek bir faydasi yok galiba.. emzirirken takviye vitamin kullanılabiliyor mu acaba

Kizlar sac dökülmesi yaşayan var mı.
Saclarim avuç avuç dökülüyor

Benim şu an çok dökülmem yok ama inanilmaz güçsüzleşti saçlarim çalı süpürgesi gibi oldu. Vitamin kullaniyor musunuz düzenli? Biraz toparlayabilir vitamin kullanmak belki
Benim başlamadı henüz, doktora vitamin yandırmıştım 2. Ay kontrolünde emziren anneler içinmiş, içinde epey vitamin var.

Otribebenin hüüp diye çekilen yedek uçları var ve tabi filtreli ağıza bir sey kaçmıyor
Tamam hemen alicam bende çok teşekkürler

İyi olmanıza sevindim maşallah size Ben de raporlarla ilk dönemi kapatcam canım 2.dönem başlıcam benim ders saatim az. Bu arada krem sormuşsun mustela stelatopia veya linola kullanabilirsin ben ikisini de aldım linola daha çok hoşuma gitti. Linola face ve body

Merhaba arkadaşlar.
Ağustos ayında doğum yaptım
Hala regl olmadım kanamam durduktan sonra gelen sarı alıntı hala devam ediyor bende.
Hatta arada daha yoğun şekilde krem katılığında daha sarı renkte oluyor.
Aranızda benim gibi olan varmı.

Doğumdan sonra kontrole gitmediniz mi? Doktor smear alıp kontrol edip bilgi veriyor.

Hamilelikte gürleşir doğumla dökülmeye başlarmış benim de dökülüyor, baya kısalttım ben rahatladım. Hatta yine kestireceğim çok terliyorum duş kolaylaştı
Yani acikcasi ben doldurmasina izin vermiyorum bezin rutin 2saatte degistiriyorum veya kaka yaptigini gordugum an...8-9kere degistirmis oluyirum yani...dolmasini bekliyirsaniz normal
Kakada tabi ben de hemen temizliyorum çişte dolmayı bekliyorum canım

hangi marka bezi kullanıyorsunuz kızlar? Premium care ile başladık değiştirirsem poposu zarar görür korkusuna başka bez denemedim bile. Kaka yaparsa hemen değiştiriyorum çiş yaparsa da fazla dolmadan alıyorum. Cildi çok hassas bembeyaz

Sık sık altını degistiriyorsan bence bezin markasinin bir onemi yok

Bende de durum aynı maalesef ara tatil sonrası başlasam mi ücretsize mi ayrılsam çok kararsızım iki çocuklu hayat gerçekten zor
Ev kredimiz olduğu için mecbur başlayacağım
Sezaryen sonrası çok kötü yaşadım hemoroid doktorum bi krem verdi sürekli ondan sürdüm geçti şükür umarım sizin de geçer çok zooor
Beeeen ptsi doktora gidince vitamin soracağım
Merhaba arkadaslar..dogumdan kaynakli basuru olan ve devam eden var mi?yani dun gece agridna ne yapacagimj bilemedim...geciyor mu yoksa miras mi kaliyor...bi nohut buyyklugunde et tasmis cok afedersiniz ordan
Benim geçti çok kötüydü ama nohut küçük kalırdı benim baya olmuştu
Kan ilaci kullaniyorum ama pek bir faydasi yok galiba.. emzirirken takviye vitamin kullanılabiliyor mu acaba
Bana demişti doktorum omega 3 fln kullanabilirsin diye ama simdi ozellikle saçlarım icin soracağım

Benim oldu ama çok ağrılı ve büyük olmadı.

Premium care ben bir kere kullandım çok iyi bez ama çok pahalı ben doğduğundan beri sleepy natural kullaniyorum memnunum pişik sorunu hiç yaşamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…