2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Tedaviyle hamile kalıp çok uğraşan kim varsa sürpriz bir şekilde hemen ikinciye beklemeksizin hamile kaldılar
Bu sebeple bekaret kemeri falan takmayı düşünüyorum Doktorum doğumdan sonraki ilk kontrolde tüp müp diye düşünme yumurtan var kocaman demişti.O yumurtalar olsun diye bir önceki sene kaç tane iğne vurulmuştum.

Birebir aynısını yaşıyoruz biz de.3-4 gibi başlıyor mıkırdanmaya sabah kadar huysuz dedeler gibi söyleniyor.Umarım diştendir ve kalıcı değildir!

Ay kizlar ben dayanamadim elma emdirdim kizima, daha once babam da vermisti cok sevmisti bugun de verdim az bisi bayiliyo resmen ona yarin da patates tadimiyla baslicaz ama almaz diye endiseliyim elmadan sonra var mi patates deneyimi olan
Bizim yoğurttan sonra ilk tadımımız patatesti pek sevmedi, suratı çok komikti ama yine de baktı tadına, 3. gün daha iyiydi. Ben bi sebzeyi ısrarla 2-3 gün tek tattırıyorum ki tadını alsın alışsın diye. Meyve daha vermedim önce bulabildiğim bütün sebzelerden vercem, bugün de tatlı patates aldım, bide ona baksın bakalım

Canım korunmayi birakmadan önce doktor kontrolüne gidecekmisin. Yeni doğum yaptığımız için rahim hazirmi bende bebegim 10 aylık olduktan sonra korunmayi bırakmayi düşünüyorum şimdide korunmayi birakirim ama emzirdiğim için 10 aylık olsun istiyorum. Bende 2.5 yıl sonra hamile kaldım

Bana doktorum doğumdan sonraki kontrolde anne sağlığı için 2 yıl hamilelik önermiyoruz korunmanızı tavsiye ederim demişti siz de bence doktorunuza danışın

Bana doktorum doğumdan sonraki kontrolde anne sağlığı için 2 yıl hamilelik önermiyoruz korunmanızı tavsiye ederim demişti siz de bence doktorunuza danışın
Evet aslında 2 doğum arası 2 yıl istiyorlar, sezaryen doğumda özellikle en az 6 ay korunmak gerekiyor diye biliyorum ama doktora da danışmak lazım haklısınız.

Hiç düşünmemiştim bunu ama gitsem iyi olacak sanırım, bebeğin 6. Ay kontrolünde ben de görüneyim o zaman, doktorum da aynı hastanede zaten, benim rahmimde bisey varmış doğum esnasında gördü sanırım, o yüzden geç hamilelik olmuştur dedi ama dediği şeyi hatırlamıyorum doğum heyecanıyla dikkat etmedim onu da bi sormuş olurum, tedavisi falan var mı diye, inşallah çok bekletmez bu sefer bebisler

Evet aslında 2 doğum arası 2 yıl istiyorlar, sezaryen doğumda özellikle en az 6 ay korunmak gerekiyor diye biliyorum ama doktora da danışmak lazım haklısınız.
Canim doktoruna danis bence, ben henuz dusunmuyorum ama dogum sonrasi kontrolde sormustum. Benim de sezaryen cunku. Doktorum hic bisey olmaz, 1yil arayla sezaryen dogum yapan takiplilerim oldu gayet de sagliklilar dedi. Belki de takip edilmediginde ya da rahim hazirlanmadiginda mi istenmiyor bilmiyorum ama o genel kanı bende de vardi. Hemen hamile kalinmamali diye duyuyodum zaten doktoruma da o yuzden sormustum.

Bizimk doktor muhallebi ver dedi bu gün denedim çocuk neye uğradığı şaşırdı bögk bögk azcık yutmuştur üzerine su verdim hele sudan nefret etti
Yarın meyve var hayırlsı onu sevse bari
Ya benimki de suyu sevmedi napcaz bugun patates denicem bakalim napcak

Birebir aynısını yaşıyoruz biz de.3-4 gibi başlıyor mıkırdanmaya sabah kadar huysuz dedeler gibi söyleniyor.Umarım diştendir ve kalıcı değildir!
Ya ben bu geceyi cok zor gecirdim resmen her uyku dongusunde uyandi. Nesi var anlamiyorum saglik problemi mi var dicem ama ne ates ne baska bisi. Gun icinde de gayet neseli ama gece surekli aglayarak uyaniyor gunlerdir uyumuyorum bu gece de saat basi uyandi

Ben de bugun baslayip 3gun patates vericem bakalim napcak

Kızlar burun akıntısı var ilerlemeden hap içsem diyorum emziren anneler hangi hapı içebilir. Doktorum seminerde mesaj atmak istemedim

Benimki de ilk yatırdığımda 3-5 saat arası uyuyor ondan sonra saat başı kalkıyor ben de hastayım biraz sağolsun eşim baktı ama ben de uyandım her seferinde
Kızlar burun akıntısı var ilerlemeden hap içsem diyorum emziren anneler hangi hapı içebilir. Doktorum seminerde mesaj atmak istemedim
Bende de var burun tıkanıklığı ve burun akıntısı C vitamini alıp Deniz suyu ile yıkıyorum dün gece dolu sinüsler ağrı yaptı yüzümde parol içtim bir tane her gün bir diş sarımsak yutuyorum bir de limon bal ılık su karışımı dünden beri maske ile geziyorum bebişe geçmesin diye

Teşekkür ederim canım bende dun geceden beri böyleyim bebiş durmadi sacimi tam kurutamadim hemen hastalandim

Grupta hamile olan arkadaş vardı acaba korunurken mi hamile kaldı. Emzirirken regl olmuyor kimi. Öyle mi hamile kaldı acaba. Ve nasıl anladı. Bende çok korkuyorum da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…