- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #35.701
Pek kolay olmadı ve zor cesaret ettim ama 3 gün. 3 günde bitti olay.Memeyi nasıl kestiniz acaba? 2 gündür hiçbir şekilde uyutamıyorum benim yatağımda yatırarak memede anca o da saatler sürüyor dalması. Bugün 7.30da başladım uyutmaya daha yeni uyudu ve benim yatacak yerim yok yatağın ortasında yatıyorelleyip yerini değiştirmeye hiç cesaretim yok
Tedaviyle hamile kalıp çok uğraşan kim varsa sürpriz bir şekilde hemen ikinciye beklemeksizin hamile kaldılarValla ben sizi yürekten tebrik ediyorum benim için 2. Çocuk şuan ki kafamla imkansızzzzz
Tüp bebekle 6 yılda sahip oldum bebişime ama korkuma sipral taktıracağım bu ay
Kesinlikle bunu bildiğim için spiral candırTedaviyle hamile kalıp çok uğraşan kim varsa sürpriz bir şekilde hemen ikinciye beklemeksizin hamile kaldılar
Kendinizde bu cesareti ve gücü görüyor olmanız ne güzelKızlar önümüzdeki ay korunmayi bırakmayı düşünüyorum ama bir yandan da bebeğim çok küçük ona haksızlık etmek de istemiyorum, kucak isteyecek oyun isteyecek hamileliğin sonlarına doğru bunları yapamayacağım fakat ona da bir arkadaş olacak, aksama kadar beraber oyun oynayacaklar sıkılmayacaklar, bir yandan kendime de kıyamıyorum mahvolcam 2 bebekle ama 2 yıl dayansam sonra rahat edeceğim, beraber büyüyecekler, benim kardeşimle aramda 1,5 yaş var çocukluğumuz çok güzel geçti kızım da öyle olsun istiyorum, aranızda 1-2 yıl arayla doğum yapan var mı, tecrubelerinize ihtiyacım var, gerçi kızım 3 yıl dan sonra geldi, şimdi korunmayı bıraksam bile ne zaman olur onu da bilmiyorum
gerçekten öyle bitmiyorUyku gerilemesi dönemi bitti 7. Aya kadar rahatız ama evet atak haftası şimdi 23-27. Hafta arası en büyük belirtisi sürekli anneyi istemesi anne yoksa bi huzursuzluk falan tabi dişte var
Biri bitiyor biri başlıyor yolumuz uzun
Aynı demir ilacını kullanmıyoruz sanırım ama bize doktorumuz yemekten 1 saat önce ya da 1 saat sonra dedi.Demir ilacı için soru sormuştum ama cevap alamadım kullanan yok mu kızlar emzirmeden önce mi sonra mı veriyorsunuz
Ay valla ben de korkuyorum aslında ama diyorum kizimin bir kardeşi olmasın mı, sonradan tekrar aynı şeyleri yaşayacağıma ikisni birden atlatayım diyorumValla ben sizi yürekten tebrik ediyorum benim için 2. Çocuk şuan ki kafamla imkansızzzzz
Tüp bebekle 6 yılda sahip oldum bebişime ama korkuma sipral taktıracağım bu ay
Cahilin gözü pektir derler, sonradan kafamı duvarlara vurmayım daKendinizde bu cesareti ve gücü görüyor olmanız ne güzel
Hayali bile güzel bence . Şimdi çocuklar arkadaşsız büyüyor kardeş mükemmel olurCahilin gözü pektir derler, sonradan kafamı duvarlara vurmayım daya aslında ikisi bir arada büyümüş bitmiş olur diye düşündüğümden, biraz büyünce sürekli oynayalım isteyecek ama kardeşi olursa beraber oynarlar biz de rahata ederiz diye düşünüyorum. Tabi bi 2-3 yıl çok zor olacak
Evet çok yalnızlar gerçekten, televizyon izlemesine de kızıyoruz, tablette yok diyoruz ama napsin o cocuk sıkıyor işte, ben de oyun arkadaşı olsun birlikte oyun kurup oynasınlar hayal güçleri gelişsin en azından faydalı oyunlar oynarlar diye düşünüyorum ama bakalım olacak mı, sıpa bizi 3 yıl bekletti, birkaç ay olmazsa arayı çok açmamak için tüp bebek bile düşündüm yaniHayali bile güzel bence . Şimdi çocuklar arkadaşsız büyüyor kardeş mükemmel olurYaşadığım zorlukları biraz unutayım bende başlarım 2. Çocuk hayallerine
Deri altı implantlar yapılıyor şimdi ben ondan istiyorum Türkiye’ye dönünce yaptırcam nasipse spiralden korkuyorum biliyorum kötü bir şey ama smear korkuma hala kontrole bile gidemedim aylar olduKesinlikle bunu bildiğim için spiral candır
Aynen bizimde biraz zorluklarla dolu 3 yıl içinde 2 düşükten sonra oldu Sizi anlıyorum . İnşallah yakın zamanda bir kardeş gelirEvet çok yalnızlar gerçekten, televizyon izlemesine de kızıyoruz, tablette yok diyoruz ama napsin o cocuk sıkıyor işte, ben de oyun arkadaşı olsun birlikte oyun kurup oynasınlar hayal güçleri gelişsin en azından faydalı oyunlar oynarlar diye düşünüyorum ama bakalım olacak mı, sıpa bizi 3 yıl bekletti, birkaç ay olmazsa arayı çok açmamak için tüp bebek bile düşündüm yani
Tatlım versek yerler ama henüz yeni tanışıyorlar ve yavaş yavaş alışmaları daha sağlıklı az az ilerlemek en doğrusu şimdilik. Ben 50 cc koyuyorum ne kadar içerse su tamamen bebeğin ne kadar içmesine bağlı. Mesela bugün kabak verdim fazla su istemedi, ama patates verdiğim zamanlar çok su içti sonra bir kısmını geri çıkardı suyunHaklısın canım benim doktor tadım değil yiyecek dedii de insan evladını tanır yani hiç bilmedikleri yiyecekleri farklı bir şekilde yedirmeye calisiyoruz biz zorlanmaz miydik sankiBen de cok zorlamadan yavaşça artırarak gideceğim bakalım. Suyu ne kadar veriyorsun? Günde kaç kere kaç cc gibi
Bizimk doktor muhallebi ver dedi bu gün denedim çocuk neye uğradığı şaşırdı bögk bögk azcık yutmuştur üzerine su verdim hele sudan nefret ettiAy kizlar ben dayanamadim elma emdirdim kizima, daha once babam da vermisti cok sevmisti bugun de verdim az bisi bayiliyo resmen onayarin da patates tadimiyla baslicaz ama almaz diye endiseliyim elmadan sonra var mi patates deneyimi olan
İnşallah isteyen herkese bekletmeden nasip etsin AllahAynen bizimde biraz zorluklarla dolu 3 yıl içinde 2 düşükten sonra oldu Sizi anlıyorum . İnşallah yakın zamanda bir kardeş gelir
Ben de deneyeceğim artık bu akşam çıldıracak haldeydim. Bütün gün zaten uyutamadım. Bugün babası erken geldi de o uyuttu. Kucağına alınca uyuyor hemen. Şimdi 10 gün evde kardan dolayı onunla dediğiniz gibi yapmaya çalışayım. Annem bana 2 aylıkken ağlamaya bırakarak öğretmiş. Benim bebeğe yapmaya çalıştık kabus gibiydi 15 dakika dayanamadık öyle bağırıyor boğazlar gibi. İnşallah susturabilirim dediğiniz şekillerde.Pek kolay olmadı ve zor cesaret ettim ama 3 gün. 3 günde bitti olay.
Memeyi başka odada vermek iyi fikir ama ben gece uğraşamadım başka odayla. Ama gündüzleri hep salonda emzirdim, uykuları da hep odada uyuttuk (gündüz salonda ayakta sallardık)
Daha çok babası yaptı vallahi, çünkü ben kucağıma alınca memeye saldırıyordu, üstümü parçalayacaktı neredeyse. Çok yoruluyor hırçınlaşıyor o zaman daha çok meme istiyor. Bir de esas meme uyku bağını kesmek gerekiyor. Memede sızdı diyelim yatağına koyarken uyanmasın demeyin, uyansın azıcık gözünü açsın orda pışpışla uyutmaya çalışın, yatağındayken sarılın. Biliyorum öyle uyumaz diceksiniz, bebeğinize şans verin bir süre sonra alışıyor. Çok ağlarsa, koparsa yani( bizimki öyle kopmaları her gece yaşıyor) o zaman baba alıyor kucağa. Onda meme yok istemiyor. 5 6 gün sonra alıştı her seferinde meme olmayacağına. Çok ağlayabilir ama karnının tok olduğundan eminseniz meme vermeyip çocuğun sakinleştirme yöntemlerini genişletmeye çalışın. En son 7-8 saat aralıksız mememde uyuyunca bende de bi kopma yaşandı çünkü. Çocuğu kucağımda tutamıyordum beni dev bi meme sanıyordu bence.
Korkutmak gibi olmasın annemde spiral varken ben olmuşum. Ve bir arkadaşım da aynı şekilde hamile kaldı şimdi kızı 6 yaşındaKesinlikle bunu bildiğim için spiral candır
Bu işin %100 ü yok sanırımKorkutmak gibi olmasın annemde spiral varken ben olmuşum. Ve bir arkadaşım da aynı şekilde hamile kaldı şimdi kızı 6 yaşındailaçlılar daha garantidir belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?