2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
kızlar bizim uyku problemimiz vardı yazmıştım daha önce tam düzene girdi gece 10-11 gibi yatıp sabah 8-9 da kalkıyordu son 2-3 haftadır uykular mahvoldu. gece yatıyor 2 gibi uyanıp sabahlıyoruz. 5-6 gibi yatıp 11 de kalkıyor geceden yorgun olunca 2 saat sonra tekrar uyuyor. Ama gece mutlaka ayaktayız.
Dişler beyazladı kabardı çok kaşınıyor hatta arada ateşte yapıyor. Ama bu uykusuzluk acaba dişten mi kaynaklıdır yoksa geceleri edindiği alışkanlı mı? gündüzleri daha güzel uyuyor.

Bebeğim uyumaya çalıştığında ağlarken kafasını çok hızlı sağa sola çeviriyor. Deli gibi hızla yapıyor ama.Ona sarılmaya çalışıyordum o kadar sert çarptı ki ben bile ağlayacaktım. Bu nedir yani normal bi davranış mı bu?

Kızlar burun akıntısı var ilerlemeden hap içsem diyorum emziren anneler hangi hapı içebilir. Doktorum seminerde mesaj atmak istemedim

Sadece parol, vitamin takviyesi almıştım ben nezle olunca. Doktor bu şekilde kullandırdı. Kullandığım vitaminin ismine bakarım isterseniz unuttum şimdi

Bence engellemeye çalışmayın bi izleyin uzun sürüyor mu bebeklerin kendilerine uykuya hazırlama yani hazırlarken stres atma şekilleri farklı olabiliyor kimi ağlıyor kimi bağırıyor kimi çığlık atıyor vs bizim ki bi ara baya kafasına vuruyordu kafasına da değil aslında yüzüne böyle gözlerine burnuna gibi sonra bıraktı etrafı güvenli olsun gözlemleyin derim ben engellemek sinirlendirir aksine sakinleşemez
Bide sallıyor musunuz normalde kendini sallamak içinde yapıyor olabilir

Canım gece gündüz karışmış toplam uyku süresini gündüz tamamladğı için gece ye uyuyamaz uyku kalmıyor
Çözümü güne erken başlamak ne kadar az uyumuş olursa olsun en geç 8 de güne başlatıp
Gün içine yeterki miktarlarda uyanıklık süresine göre hareket ederek gündüz uykusu koymak yani toplam 3 uyku 3,5- 4 saati geçmemeli sonra akşam uykusuna yatırmalısınız ki saatler düzenlensin tekrar uyku ihtiyacını gece tamamlayabilsin
Böyle devam etmesi ciddi alışkanlık yaratacaktır sonra toparlaması cok daha zor olur daha çok direnç gösterir

Sadece parol, vitamin takviyesi almıştım ben nezle olunca. Doktor bu şekilde kullandırdı. Kullandığım vitaminin ismine bakarım isterseniz unuttum şimdi
Sana zahmet olacak ama bakarmisin canım eşime söyleyim gelirken alsın yarında cumaertesi bugünden alsak iyi olur

Evet canim bebeği kontrole götürdüğümde ben de muayene olayım ayni hastanede zaten

Teşekkür ederim canım bende dun geceden beri böyleyim bebiş durmadi sacimi tam kurutamadim hemen hastalandim
Ben de yatarak emzirirken göğsüm açık uyuyakalmışım yatağı dün ayırdım artık yanımda bitişik yatmıyor

Benim kız da bu ara sürekli tükürük saçıyor bır bır diye gece emmeye kalkınca bile yapıyor yeni güncelleme geldi herhalde bizim bebişlere hepsi kendine has bir tuhaf

Youplus, inşallah geç kalmamışımdır, şifa olsun. Bol su tüketin.
Teşekkür ederim canım. Çok zormuş ya uzun zamandır grip olmuyordum burun tikanikligi çok kötü. Bebeğimde hep kucak istiyor kucağa alınca maskeme ellemek istiyor. Keşke annelerin hasta olmama özelliği olsa

Osman Gonulal bi videosunda söylemişti, bebeklerin diş çıkartma döneminde ağlayarak uyanabileceklerini belki ondandır, uyku gerilemesine yakın davranışlar da sergiler dedi, özellikle gece oluşturmuş ağrılar, gündüz vücutta stres hormonu salgıladığı için ağrı daha hafif olurmuş.

Kizlar bugün bebeğimin kakasinda toprak gibi siyah siyah biseyler vardı ama bir sürü, ne ki o ya, başına gelen oldu mu?

Canım Demir ilacı yapıyor diye biliyorum tabi doktoruna danışırsın sen

Ya tam olarak oyle gercekten uyku gerilemesinden de beter. Uyku gerilemesi sirasinda bu kadar zorlanmamistim gercekten. Su an her uyku dongusunde uyaniyor ve hicbir zaman boyle olmamisti, emzirerek sallayarak uyuttugum zamanlarda bile 2 3 saat uyurdu en az. O videoyu rica etsem buraya ekleyebilir misiniz, ben de izlesem

Kizlar bugün bebeğimin kakasinda toprak gibi siyah siyah biseyler vardı ama bir sürü, ne ki o ya, başına gelen oldu mu?
Gecenlerde benim bebegimde de oldu, siyah siyah kuru çay taneleri gibi. 2 kakasinda oldu sonra gecti birdaha olmadi. Doktora gonderdim normal endiselenecek bisey yok dedi. Neden oldugunu da soylemedi ama. Ben de o an kizimla ugrasmaktan soramadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…