2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kızlar hasta oldugum icin ben yatak odasına geldim eşim bebekle ilgileniyordu baktım ki ikiside uyumuş aglasammi gülsem mi bilemedim. Uyuması evet iyi ama şimdi uyuyacak gece uyumayacak

Benim bebeğimde bu durumu yaşadı gece ağlayarak uyaniyordu kötü rüyamı görüyor acaba dedik peşine burnu tıkandı hasta öldü hırıltı gelmeye başladı ama ateş yoktu
Demir ilacına başlamadık biz, 6. Ay kontrolünde kan değerine bakıp ona göre verecekmiş doktor, ek gıdaya başladık ondan mı oldu ki.
Bize sağlık ocağı demir vitamini verdi bende doktorumuza sordum şart değil 6.ay bitiminde bir tatlı kaşığı üzüm pekmezi ve arada birde kırmızı et ile telafi ederiz dedi

Kızlar bebeğim akşamdan beri uyumuyor emzikle 40dk bir uyanıyor emziksiz hiç uyumuyor dün gece başladı acaba Demir ilacından olma ihtimali var mıdır dünden beri veriyorum çünkü yanıma alsam uyuyacak sanki ama ben de hastayım maskeyle uyuyorum hatta ona geçmesin diye

Canım Demir ilacında böyle bir etki yok tamamen uyku döngüsü ile ilgili uyurken emzik dışında bir destek varsa onu arıyordur

Grupta hamile olan arkadaş vardı acaba korunurken mi hamile kaldı. Emzirirken regl olmuyor kimi. Öyle mi hamile kaldı acaba. Ve nasıl anladı. Bende çok korkuyorum da.
Canım düzenli doğumdan itibaren regl oluyordum ben spiral için randevu almıştım ama adet olmadım bu ay 6 gün gecikti test yaptım ve hamileyim

Benim kizim da dun gece 40dk.da bir uyandi, diş cikarma doneminde diye dusunuyorum. Biz demir ilacina baslamadik henuz, dr 6.ayi bekletti. MadammS canim destekli uyumadan demissin ama diste de ayni sey oluyor. Daha onceden sallayarak, kucagimda ya da emzirerek uyudugunda bile gece 2 3 saat uyurdu uyanmazdi, gunduz 2saat uyurdu su an 40dk uyuyup aglayarak uyaniyor. Dis agrisi diye dusunuyorum.

Canım dişte olabilir diş özellikle gece sakinliğinde daha çok rahatız eder bebişleri
Dişi rahatlatacak jel calpol vs deneyebilirsiniz
Ama destekle uyumada olabilir çünkü yetişkin uykusuna geçti bebeklerimiz 40 - 45 dk bir ağır uyku 20 dk hafif uyku yaşıyorlar
Hafif uyku uyanıklık gibi olduğu için en son uykuya geçtiği andaki desteği arıyor
Bu sesiniz kokunuz açıksa müzik, ışık vs her şey olabilir

Evet canim ama uyku gerilemesinde gectiler yetiskin uykusuna, uyku gerilemesini atlatali da oldu aslinda, 2 3 hafta once bunu yasasaydik destekten dicektim de, ben o yuzden dis diye dusunuyorum. Zaten bizimkinin dis oldugu kesinlesti gibi bisey, gece calgel surdum ve uyku aralarinda cok aglamadi, huzursuzlanmadi. Ama yeni ogreniyorum calgel.de de zararli bi madde varmis, tetagil denicem bu gece de.

Uyku gerilemesinde bu uykulara geçtiler ama kalıcı olan bu artık hep bu şekilde
Ama diş kaynaklı döngülerde uyanıyor olabilir derin uykuda hissetmiyor ama hafif uykuya geçince ağrı ya da kaşıntısı rahatsız ediyor olabilir
Çabucak çıkarsın inş gerçi dişte bi çıkmada bitmiyor ki ya sık sık gelecek özellikle azı dişler çok zor diyorlar
Bide bebeklerde diş döneminde kulak,baş ağrısı vs de yapıyormuş bende alacağım tetagil ama doktorum karşı ya jele
Sen dişin ağrıyınca jel mi sürüyorsun ağrı kesici içiyorsun calpol ver yorma çocuğu dedi benim doktor biraz değişik

Evet ya azi dislerde geceyi hastanede geciren bile oldu benim arkadaslarimdan. Neyse ona daha var bunu bi atlatsaydik challangelar bitmiyor ahsjdj

Ahahah doktor dogru soylemis aslinda da simdi ben kendimde de herhangi bir agrim oldugunda kolay kolay agri kesici icmem, ilac kullanimina karsiyim biraz ama tetagil temiz icerikliymis ve rahatlatiyormus bu gece de onu deneriz artik

Canım baktım ama hangi video olduğunu bulamadım ki, Osmanlıca Gönülal in neredeyse bütün videolarını izlediğim için tekrar denk gelirsem eklerim mutlaka.

Bazı doktorlar kullandirmiyor demiri, bize de 2 seçenek sundu isterseniz başlayalım isterseniz de 6. Ay da kan sayımı yaptirip ona göre başlayalım ya da baslamaylim, ben lan sayımına bakmayi tavsiye ediyorum dedi, biz de başlamadık bakalım.

Gecenlerde benim bebegimde de oldu, siyah siyah kuru çay taneleri gibi. 2 kakasinda oldu sonra gecti birdaha olmadi. Doktora gonderdim normal endiselenecek bisey yok dedi. Neden oldugunu da soylemedi ama. Ben de o an kizimla ugrasmaktan soramadim.
Demekki olabiliyor arada, ben de takip edeyim bakalım ne kadar sürecek.

Umarım diştendir de kalıcı değildir bu huyları
Kullanınca bana da yazar mısın sonucu

Kızlar biz ek gıdada pek başarılı olamadık ya kaşığı verince oh yiyecek sanıyordum ağzını bile açmıyor ki
Uçak geliyoruda anlamıyor suan
Sizde durumlar nasıl
Bizimki kaşığı görünce saldırıyor baya bıkmıştı mamadan, havuç biraz zor oldu, öğh ögh yapa yapa yuttu

Ben de yoğurt veriyorum ama çok sinirleniyor yerken. Yemek istiyor ama yutmayı beceremiyor, yalayıp duruyor. Üstüne atlıyor kaşığın ama verdiklerim 3 te 1 i midesine gidiyor ancak. Sonra da sinirleniyor, heralde meme gibi devamlılık istiyor. Nasıl geliştirebilirim bunu acaba? Oyuncaklarla oynatmak mı lazım yerken oynatmamak mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…