- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #36.061
Normal oda nemlendirici makine var o da olur mu aslında odanın nemi 50 civarında az mı kiCanım çok geçmiş olsun, burun yıkama anlık çözüm oluyor malesef, 15 dk rahatlatıyor sonra yine aynı, en iyi gelen şey buhar, piknik tüpün ya da elektrikli ocağın varsa bulunduğunuz yerde ıhlamur, karabiber ve tarçın kaynatabilirsin, ben öyle yapmıştım, kuru hava hem öksürüğü arttırıyor hem de burun tıkanıklığı yapıyor.
Olur tabi ama imkan varsa ıhlamur daha yumuşak bir buhar yapıyor, 50 normalde iyi de şimdi biraz daha nemli olmalı nemden ziyade ben direk kısa kısa buhara tutuyorum hasta olunca, bir de buharı yatağının yanında yapıyorum ki hafif hafif solusun.Normal oda nemlendirici makine var o da olur mu aslında odanın nemi 50 civarında az mı ki
Aynisini bizde yaşadık canim sizin gibi tadım yaptırıyordum ki emmeyi istemedigini gördüm ilk günden bıraktık ek gıda işini. Araştırdım baya 180 gün öncesini önermiyor ek gıda için. Bizim doktor başlayabilirsin dedi ama ben 180. günü bekliyorum. Tadimlari biraktik geceleri emiyor gündüzleri emmiyordu 2-3 gün böyle yapti sonrasında tuttu. Şimdi sadece anne sütü arada hafif meyve tattiriyorumKizlar bebigim emmeyi reddediyor.. istemiyor kafasini ceviriyor.. ac yasiyor resmen.. geceleri sorun yok ama gunduz istemiyor.. mama da oyle.. ek gidaya gectik tadim asamasindayiz.. bilemiyorum neden böyle oldu.. aranizda var mi bizim gibi olan
Ben geçiş yaptım canım dün itibariyle puset koymuyorum artık bebek arabansının kendi üstünü taktık geniş geniş rahat etti çocukKizlar benim bebegim astronot mont giydirince ana kucaginda hic rahat edemiyor artik. 0-9 kilo aslinda anakucagi ve 9kilo olmadi ama montla cok dar oluyo sıkılıyor, en yakin zamanda oto koltugu almam lazim, subatta magazalarda indirim olacak demisti joker magaza calisani, onu bekliyorum. Simdi benim sorum su, artik astronotla anakucagina koyamiyorum bebek arabasinin kendi koltuguna gecis yapabilir miyiz acaba artik?
Evet kendimi alintiladim oğlumun kilosu 10.600 olmuş 1 yaş kilosunda 9ay bebek boyundaymiş.İri yapılı bir bebek dedi.Eşim ve bizde öyle sayılırız gerçi.Benimki en son 9kiloydu bu pazartesi kontrol var umarım 10 kiloyu geçmemiştir korkuyorum valla biraz hızlı gidiyor diye 12-18 ay giyiyoruz bazen rahat olsun diye daha büyük bile giydiriyoruz valla bir sürü kıyafet giyemeden hiç oldu..
Tmm canım alırsam paylaşacağım şubat ayı indirimleri varmış bide onu göreyim dedimBende almadımYılbaşından önce alalım kesin zamlanır dedik, ihmal ettik. İçine sinen modeli burda da paylaşır mısın canım, fikir olsun bana da Kilo konusunda da geçen ay oğlumda sadece 300 gr almıştı ama tadımlara ve yavastan ek gıdaya baslayınca 25 günde 750 gr almış. Ama ben mama ölçüsünü de biraz artırdım geceleri. Ek gıdayı da sevdi. Seninde toparlar merak etme canım. Doyuyosa sırf kilo aslın diye mamayı artırma. Bence bebekler doydugunu bilmiyo Ama az emmidiği ve sütün az olduğunu hissettiğinde mama verebilirsin.
Benimki de uykuluyken iyi emiyor ama gündüzleri resmen zorla emziriyordum üstüne bir de hasta olduKizlar bebigim emmeyi reddediyor.. istemiyor kafasini ceviriyor.. ac yasiyor resmen.. geceleri sorun yok ama gunduz istemiyor.. mama da oyle.. ek gidaya gectik tadim asamasindayiz.. bilemiyorum neden böyle oldu.. aranizda var mi bizim gibi olan
Arabada tulumu giydirmem imkansız evde bile yarım saatte ancak giydiriyorum kasıyor kaçıyor bağırıyor. Baya yağlı güreş el ense çekiyoruz. Soysam kahkahalar gülücükler ama giyinmek yas, elem, keder. Yaz gelse de rahat bıraksam şu çocuğu ince kıyafetleriyle. Gerçi bu defa da her kat yeri pişik olacak. Şimdiden emekliyor kaçar benden yaza yürümeye başlarBebegime astronot tulum aldik ama arabaya kadar kafasina bere gecirip battaniyeye sarip indiriyoruz asagi .koltuguna baglayip batsniyeyi uzerine atiyoz...gidecegimiz yere varinca da araba icinde hemen tulumunj giydirip cikariyozbizim de garaj yok araba gayet acikta
Canım çok geçmiş olsun olabiliyor benimki iki aylıktı sanırım rinovirüs kaptığımızda ilaç içtik full emzirdim burun açtım geçti çok çabuk iyileşiyorlar ben yataklara düştüm o çabucak atlattıKızlar o kadar maskeli gezmem maskeyle uyumam boşa gitti kızım da hastalandı burnu açık ama genize akıntı var ve öksürüyor doktor burnunu yıka ve bol bol emzir dedi bir saati geçti uyanığız öksürükten uyuyamadı sizde var mı bebişi hasta olup iyileşen tavsiyesi olan
Bize doktor bunu tavsiye etmişti kesinlikle kullan 7 24Normal oda nemlendirici makine var o da olur mu aslında odanın nemi 50 civarında az mı ki
Biz de böyleyiz aşırı zor giydirmek ve üstüne battaniye örtmek de çözüm değil gibi şu fotoğraftaki şeyi mi alsam diyorum en azından üşümez ama kemer bağlanıyor mu bilmiyorum buna biraz pahalı bir ürün ama Ankarada yaşıyoruz mayısa kadar gidebiliyo soğuklar bilemedimArabada tulumu giydirmem imkansız evde bile yarım saatte ancak giydiriyorum kasıyor kaçıyor bağırıyor. Baya yağlı güreş el ense çekiyoruz. Soysam kahkahalar gülücükler ama giyinmek yas, elem, keder. Yaz gelse de rahat bıraksam şu çocuğu ince kıyafetleriyle. Gerçi bu defa da her kat yeri pişik olacak. Şimdiden emekliyor kaçar benden yaza yürümeye başlar
Tam uykuya geçerken 120 içiyo , ama 4-5 saat sonra uyunır gibi oluyo acıkıyo sanırım tekrar 120 veriyorum sabaha kadar uyuyo öyle.Canım mamayı uyumadan önce ne kadar veriyorsun ben doğduğundan beri mama, ve emzirerek devam ettim ben kararsız kalıyorum ne kadar verecegime
Geçmiş olsun, bizde yeni atlattık sayılır aynı şekildeydi oğlumda, balgam atamıyodu ciğerlerine inmeye başlamıştı. Nebulizatör aldırdı bize dr o çok iyi geldi 5-6 günde toplarladı.Oda neminide sürekli 40-45 civarı tutmaya çalıştım. Birde sabah akşam burnunu temizledik. Birde doktor bize ıhlamur verebilirsiniz demişti.Kızlar o kadar maskeli gezmem maskeyle uyumam boşa gitti kızım da hastalandı burnu açık ama genize akıntı var ve öksürüyor doktor burnunu yıka ve bol bol emzir dedi bir saati geçti uyanığız öksürükten uyuyamadı sizde var mı bebişi hasta olup iyileşen tavsiyesi olan
Bize liste verdi ona göre ilerledik biz. Maşallah bebişiniz önderin gidiyor biraz acaba ondan mı bi kısıtlama yapmadı.Evet kendimi alintiladim oğlumun kilosu 10.600 olmuş 1 yaş kilosunda 9ay bebek boyundaymiş.İri yapılı bir bebek dedi.Eşim ve bizde öyle sayılırız gerçi.
Bu arada kızlar bizim doktor ek gıda için liste vermedi sadece bir kaç şey söyledi yememesi gereken.3gün kuralindan flnda bahsetmedi pekmez verin et verin kuru fasulye verin dedi herşey verebilirsiniz gibisinden konuştu bana garip geldi sizlerin ki listemi verdi?
120 cc veriyorum canım, ama artık akşam 6-6:30 gibi de öğün yapıyorum ben sebzeli bişeyler. Sanki daha tok tutuyo. Gece yine mamaya uyanıyo ama acaba 150 ye cıksam mı denesim diyorumTmm canım alırsam paylaşacağım şubat ayı indirimleri varmış bide onu göreyim dedimay müthiş almış bu ay ek gıdaya neden 6. Ay dediklerini anlıyorum artık az alıyorlar çünkü biz de geçicez inşallah sever yer gece uyumadan önce ne kadar mama veriyorsun? Biz uykuları düzene sokmaya çalışıyoruz ya gece yatmadan önce mama vermeye başladım zaten belki tadımlar bitsin hipp in tahıllı kaşıkmamasına geçiş yaparım onlar tok tutuyormuş elma rendeleyip verenler çok memnun
Benimki liste vermişti ama meyve püreleri ile başlayan ve yine püre ile devam eden bi liste. Ben uymadım oyüzden . Sebzelerle başladım ve püre yapmadım çatalla ezdim yanına ezilmemişini de koydum ilk zamanlar (15 gün kadar ) hep dışarı çıkardı ama şu son 2 -3 gündür yutuyo artık. ( havuç, balkabağı, tatlı patates , brokoli, patates , yoğurt , elma tattırdım şimdiye kadar . İkeanın buharda pişirme aparatı ile pişirip piştikten sonra zeytiyağı ekledimEvet kendimi alintiladim oğlumun kilosu 10.600 olmuş 1 yaş kilosunda 9ay bebek boyundaymiş.İri yapılı bir bebek dedi.Eşim ve bizde öyle sayılırız gerçi.
Bu arada kızlar bizim doktor ek gıda için liste vermedi sadece bir kaç şey söyledi yememesi gereken.3gün kuralindan flnda bahsetmedi pekmez verin et verin kuru fasulye verin dedi herşey verebilirsiniz gibisinden konuştu bana garip geldi sizlerin ki listemi verdi?
benim oğluşummm ağlarken annnnnnn ne diye ağlıyor 4 aylıktan beri. Bende kaydettim cok tatlı oluyor....Yaaa benim kızıım da öylee ann neee diyo bana bakıppp. Allahtan videosu var herkes inandı anne dediğine
İçim eriyor öyle dedikçe
Diş kaynaklı olabilir mi emme hareketi rahatsız ediyormuş doktorum biberon ve meme reddi olursa ara beni demişti bana bu nedenleKızlar benim bebiş hiç yemiyor yaaaa
Mamayı görünce kafasını çeviriyor istemiyor aglıyor ..
öyle ek gıdaya falan da geçmedik tadım yapıyoruz hala neden böyle oldu anlamadım. Dünden beri böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?