2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Merhabalar. Mamas papas baby snug mama sandalyesi kullananlar var mı aramızda? Memnun musunuz? Almak istiyorum ama çok kararsızım

Ay ben hamilelikte çok özlemiştim çok istedim yemeyi eşim izin vermedi dışardan köfte/kokoreç söylüyorduk mesela köfte kokoreçle birlikte pişmiş olabilir diye bile yedirmemişti kendisi hap hup
Benim bebeğim 9 kilo üstü. Ve kesinlikle 0-18 almamaya karar verdim. 9-36 kilo olan model bakıyorum evde oturduğumuzdan almadım ya joie ya da adac testli britax römer advansafix alıcam ams çok yüksek fiyatlar iner mi diye bekliyorum cidden çok kızgınım kendime zamanında almadığım tek şey buydu onun da kazığını yicem

Ben sosis ve sucuğu haşlıyorum hamilelikte de yedim önemli olan az pişmiş olmaması diye biliyorum haşlayıp sonra tavada kızartıyorum sucuğu kendi yağında. Eşim yediriyor bilmiyorum ki zararlı mı bana da söyleyin Allah korusun yanlış yapmayım

Kızlar merhaba benim bebeğim 5. Aydan 6. Aya kadar sadece 350 gr almış geçen ay 700 gr almıştı doktora mama sordum zaten son 10 gündür uykudan önce mama veriyordum 120 cc. Doktor bana mamaya gerek yok zaten artık çok almayacak bu anne sütü için normal dedi ek gıda gelecek artık sorun yok dedi. Ama ben gece sadece uyumadan biraz vermek istiyorum napayım doktoru dinleyeyim mi bilmiyorum. Eşim doktor günde bir mama verelim boşver sen diyor günde bir mamadan bi şey olmaz diyor. Oğlum da bu arada mamaya bayıldı biberonu görünce şempanzeler gibi kol çırpıp HUHUHUUHUHU yapıyor

Yazık ya iki lokma yemekten zarar gelmez lüpletmek lazımdı
Ben genel olarak mideden çok çektim kah bulandı kah ekşidi doğru düzgün yiyemedim o yüzden canım bir şey istediğinde koşa koşa aldık eser miktarda olsa bile tükettim; burger, kokoreç, suşi, yeşillik, hatta sarımsaklı mayonez ne olursa. İyi ki de yemişim hamileliği özleyeceğimi düşünmezdim o zor hali bile güzeldi yavrukuşumun.
Ben koltuğumuz var diye almadım, ne bileyim kemerlerinin kısa olduğunu… 3-4 bandındaydı şimdi 11-12 bin olmuş daha da yükselecek kesinlikle 9-36 alınmalı. Araştırmadığım tek şey bu koltuk işiydi. Cybexler de güzel (adac uygun ve Alman)uygun modelleri var gibi gidip bakmam lazım hepsine.

Yaa ciddi mii, o zaman ben açilisi yapayim ve bu gazla 1 2 kilo daha alayim ahsjdkjaf

En iyisini yapmışsın ben de her istediğimi yedim bir daha olsa bir daha yerdim kilo aldım ama olsun eşimin görmez tarafından yediğim oldu da suşi fln korkumdan yemedim cybex benim de merak ettiğim bi marka ben de hiç bakmadım yükseldi fiyatlar ne yazık ki birtakım kazıklar yenecek

Kizlar benim bebegim astronot mont giydirince ana kucaginda hic rahat edemiyor artik. 0-9 kilo aslinda anakucagi ve 9kilo olmadi ama montla cok dar oluyo sıkılıyor, en yakin zamanda oto koltugu almam lazim, subatta magazalarda indirim olacak demisti joker magaza calisani, onu bekliyorum. Simdi benim sorum su, artik astronotla anakucagina koyamiyorum bebek arabasinin kendi koltuguna gecis yapabilir miyiz acaba artik?

Bende almadım Yılbaşından önce alalım kesin zamlanır dedik, ihmal ettik. İçine sinen modeli burda da paylaşır mısın canım, fikir olsun bana da Kilo konusunda da geçen ay oğlumda sadece 300 gr almıştı ama tadımlara ve yavastan ek gıdaya baslayınca 25 günde 750 gr almış. Ama ben mama ölçüsünü de biraz artırdım geceleri. Ek gıdayı da sevdi. Seninde toparlar merak etme canım. Doyuyosa sırf kilo aslın diye mamayı artırma. Bence bebekler doydugunu bilmiyoAma az emmidiği ve sütün az olduğunu hissettiğinde mama verebilirsin.

Canım mamayı uyumadan önce ne kadar veriyorsun ben doğduğundan beri mama, ve emzirerek devam ettim ben kararsız kalıyorum ne kadar verecegime

Bebek arabasının modeline göre değişiyor diye biliyorum ben, biz doğumdan itibaren kullanılan bir model aldık, sırt bölgesi 4 kademe yatıyor, o yüzden puseti sadece arabada kullanıyoruz, gezerken bebek arabasının kendi koltuğuna alıyoruz.

Ben geçtim canım cok da rahat ettik . Hafif yatırır pozisyonda kullanıyoruz

Bebegime astronot tulum aldik ama arabaya kadar kafasina bere gecirip battaniyeye sarip indiriyoruz asagi .koltuguna baglayip batsniyeyi uzerine atiyoz...gidecegimiz yere varinca da araba icinde hemen tulumunj giydirip cikariyoz bizim de garaj yok araba gayet acikta

Az pismesi sikinti degil onemli olan sucuk yapilirken nitrit katilmis olmasi bu bebeklere cok zararli hatta biz yetiskinler bile sik yememek lazim...islem gormus et bunlar tuketmemek lazim

Benim de 6yildan sonra,3kuretaj sonrasi yumurtalik rezervim baya azaldigini ogrenip tup bebege yonelirken ve ne cilelerle oldu.....Rabbim korusun bizi de affetsin kizginligimiz icin

Benim de oyle resmen memeye duskun kafami kasiyamiyorum inanin bu kadar yogunlugun icine bi de o eklenmesin ek gida isi zor ya....yok icerigi yok pismesi yok kakasinin kokusy

Kızlar o kadar maskeli gezmem maskeyle uyumam boşa gitti kızım da hastalandı burnu açık ama genize akıntı var ve öksürüyor doktor burnunu yıka ve bol bol emzir dedi bir saati geçti uyanığız öksürükten uyuyamadı sizde var mı bebişi hasta olup iyileşen tavsiyesi olan

Canım çok geçmiş olsun, burun yıkama anlık çözüm oluyor malesef, 15 dk rahatlatıyor sonra yine aynı, en iyi gelen şey buhar, piknik tüpün ya da elektrikli ocağın varsa bulunduğunuz yerde ıhlamur, karabiber ve tarçın kaynatabilirsin, ben öyle yapmıştım, kuru hava hem öksürüğü arttırıyor hem de burun tıkanıklığı yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…