2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
ne
Bzimde aynı böyle , yerde çarşaf oyunhalısının altlığı yastıklar filan var artık döndüğü için alan yeterli değil yani bırakıp gidemiyorum kanepenin altına yuvarlanıyor çit almam lazım ama nasıl birşey alacağım bilemiyorum alan varsa önerebilirmi ? Birde salon küçük ya cokda büyük olmaması lazım Gene sizin salon büyükmüş okadar göze batmıyor benim salon küçük aynı dağınıklık

Ya döne döne her yere gidiyor bende yastıklarla barikat kurdum ama her şey ortada böyle de
Yayıldıkça yayıldık
Çitinde cok iyisini almak lazımmış
Ekonomik olan hemen devriliyormuş öyle olursa bide çit dağınıklığıyla uğşamam
Bi markanın çok güzel oyun alanı var ama 5 bin TL
O paraya evi toplamaya biri ile anlaşsam daha mantıklı geldi açıkçası

Eklentiler

• C19984CA-0F8C-47B1-AC83-BF053C5F5528.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 100
Aynı şekilde bi kenarda babybjörn , ortada piyanolu halı, etrafta halklar bizde genelde oturma odasında zaman geçiriyoruz onun dısında mutfaktaykende mama sandalyesine koyuyorum önüne bikaç oyuncak öyle de seviyo zaman geçiriyo. Odası çok geniş ve ferah değil orda uzun süre zaman geçiremeyeceğiz sanırım bu gidişle Bende oturma odası için oyuncak ve eşyaları için organizatör, oyuncak sepeti gibi şeylere bakıyorum. En azından düzenli dursun, tek tek oynadıkca cıkarayım diyorum baska fikir gelmedi aklıma

Kızlar Ocean D vitamininin tadına bi baktım bugün, böyle zeytinyağlı fakat acı bir tad bırakıyor. Son kullanma tarihi 2023.
Orjinal tadı mı bu yoksa bozulmuş olabilir mi?

Çok değişik hasta oldum bu kez insanın burnum açık ama genzim 10gündür dolu 6.-7.gün bulantı kusma da başlayınca doktora gittim antibiyotik kullanıyorum şimdi
Bize doktor bunu tavsiye etmişti kesinlikle kullan 7 24
Basit bir makine benimki aroma diffuser and humidifier diye aldık koku koymuyorum sadece su koyuyorum buhar çıkarıyor normal zararı olmaz inşallah bu makineler benim kafamı karıştırıyor biraz sıcak soğuk falan türleri var ya

yalnız olmamak sevindirici

Kızlar Ocean D vitamininin tadına bi baktım bugün, böyle zeytinyağlı fakat acı bir tad bırakıyor. Son kullanma tarihi 2023.
Orjinal tadı mı bu yoksa bozulmuş olabilir mi?
Aynısını kullanıyoruz ama tadına bakmadım
Bebeğim her seferinde bögk yaptığı için eminim öyledir tadı ama bi tadarım yazarım

Cnm eğer yaş problemin yoksa erken düşünme gerçekten çok zor büyük oğlum 4. 5 yasında çok zor geçiyor ben tecrübeme dayanarak söylüyorum. 4 yas çok sıkıntılı bildiğin evde küçük bir ergen var bazen kardesini çok seviyor bazen olmasam boğacak gibi nefretle yanaşıyor. Bence en ideali bebek doğduğunda abisi \ablası 5 yaşına girmiş olması

Annem o çocuğun ayaklarını görse kesin 'bu çocuk üşür' der

O fındıkkurdunu yerimmm bizim de böyle artık alışsak iyi olur yürüyünce her yer her yerde olacak

Kızlar kızım hasta öksürüyor dudağında hasta olmadan bir gün önce şöyle minik bir beyazlık gördüm ne ki bu hala duruyor

Eklentiler

• 14A251DD-AA18-466C-934F-A0C570A19570.webp
    6 KB · Görüntüleme: 69
Hahahah çorap durmuyor ki çıkarıp çıkarıp yiyor sırılsıklam oluyor günde 10 kere önlük ve çorap değişiyor
Bizimde öyle o yüzden çoraplı pijama giydiriyorum
onu da çekiyor çekiyor çıkmayınca ağlıyo kudurrrrrrr diyorum bende
ne kadar minnoş bir anneyim

O fındıkkurdunu yerimmm bizim de böyle artık alışsak iyi olur yürüyünce her yer her yerde olacak
Orası da doğru bide bizde 2 kedi var oyuncakları paylaşamadıkları için her yerden oyuncak topluyorum
Cifin şöyle bir ürünü var oyuncak dezenfekte etmek için kullanıyorum sivenonun falanda varmış

Eklentiler

• 130DD74D-6E41-4F28-AE5E-B96181F368F7.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 74
Bizimde öyle o yüzden çoraplı pijama giydiriyorum
onu da çekiyor çekiyor çıkmayınca ağlıyo kudurrrrrrr diyorum bende
ne kadar minnoş bir anneyim
Ya çoraplı almaktan vazgeçtim cok kısa süreli giyiyor böyle olunca kısala kısala tayt gibi de olsa giydiriyorum

Ya çoraplı almaktan vazgeçtim cok kısa süreli giyiyor böyle olunca kısala kısala tayt gibi de olsa giydiriyorum
Kızz yok patikli değil he direkt çoraplı ben 3. aydan beri giydiriyorum hala da büyük yani çoraplı yeri daha 2 ay falan çok rahat giyer bi pijama da 5-6 ay giyilebiliyorsa bence yeterli bir süre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…