2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kızlar sushiyi nerede yiyorsunuz yurtdışında yelpaze geniş ama Türkiye’de kendim yapabilirim ancak güzel bir yer var mı gittiğiniz özellikle Ankara’da
Canım ben ankarada yaşıyorum direkt söylerimbence en iyi quick china. En en sevdiğim yer orası çokça tavsiye ederim ben rainbow roll seviyorum en çok bide yengeçliler süper oluyor

Canım ben ankarada yaşıyorum direkt söylerimbence en iyi quick china. En en sevdiğim yer orası çokça tavsiye ederim ben rainbow roll seviyorum en çok bide yengeçliler süper oluyor
Ankarada sushi tavsiyesi almak paha biçilemez yazın dönüyoruz nasipse ben metro marketten malzeme alıp yaparım diyordum zaten 3-4 yıldır müptelasıyım somonlu ve karideslileri çok severim eşim sebzelileri yiyor sadece ama mutlaka gideceğim nasipse teşekkür ederim

Selamlar kızlar aranızda bebeği heceleyen var mı sanki bizim kız anne der gibi bana öyle geldi dedim ama ablamız da duydum anne diyor bilemedim bana mı öyle geldi ki

Yaaa benim kızıım da öylee ann neee diyo bana bakıppp. Allahtan videosu var herkes inandı anne dediğine
İçim eriyor öyle dedikçe

Tabi canım tabi pişmişte sorun yok zaten ben çiğ yiyordum hep maşşallah nasıl yapıyorsun benim için direkt dışarı yemeği o
İnan normal yemek yapmaktan cok daha hızlı ve pratik
Metro ve macrolarda malzemeleri mevcut uzun süre de gidiyor ben YouTube’dan izleyerek yapmıştım 1-2 yapmaya eklin alışıyor
İlk alırken bi pahalı geliyor malzemeler ama zaten dışarda da sushi ucuz bir sey değil en azından 100 roll rahat çıkıyor

Bi genellikle kuveti açmaya üşendiğimizden öyle yıkıyoruz. Ye eşimin kucağında ya benim . Önden banyoyu ısıtıp hangimiz kucağında yıkayacaksa duş alıp, temiz temas olsun diye, kucağımıza alıyoruz , birimizde duşu tutuyoruz 10 dk da yıkayıp cıkarıyoruz. Haftada 2 kere fln da küvetinde suyla oynasın diye yıkıyorum, file taktığım için öyle kendim yıkayabiliyorum.
Benim oğlumda gazlıydı, artık damla fln kullanmıyorum. Doktorum hep biraz biraz kimyon atıp her şeyden ye alışır bünyesi demişti. Kimyonla her şeyden yedim. Sadece çok acı ve aşırı baharatlı yemiyorum.

Ben hamileyken bile yedim doğum sonrası zaten

Bebeği 9 kilo üstü olan anneler, bebek koltuğu işini ne yaptınız? Bende bi tane 0-18 kg koltuk vardı oturmaya başlayınca kullanmam için çıkardım, montla kemeri asla kapanmıyor. Ankara buz gibi arabanın ısınması bile 30 km nerdeyse. Hangisinden aldıysanız hemen sipariş vereyim kurban olam

Aaa ben de yemiyordum yani internete yaziyorum bir seyi yemeden evvel ve orda nitrit icerdiklerinden dolayi kesinlikle sucuk sosis salam yemeyin diyordu...sutten bebege gecermis ve telafisi olmayan sonuclar dogurabilirmis5aydir bosuna mi yemiyordum acababen doktoruma da sorayim bunu

Biz 3.aydan beri bebek koltugu kullaniyoruz...bebegim puseti sevmiyordu surekli agliyordu ve korkuyordu icine gomulun e be safe izi turn360 derece donen modelinden aldik baya indirimdeydi 4.500tl idi kasimda ama suan 10binlerde 0-18kg olanindan almistik biz de ve bebegim cok sevdi...yuksek diger koltuklara gore ve etrafini rahatca izleyebiliyor....bizimkini de montla baglamiyoruz zira tum koltuklarda uyari vardir Allah korusun kaza aninda g uvenli felan degilmis diye...ben bagliyirum uzerine de yani bogazima kadar da bataniye ortuyorum araba isinana kadar

Benim kapalı garajım yok hatta asansörün bile yok bebek arabaya kadar açıkta gidiyor. bebeği montsuz mu indiriyorsunuz yoksa montla indirp araçta mı çıkartıyorsunuz nasıl yapcam ben bu işi ya çok bilinmeyenli denklem gibi. Soğuktan burnum düşcek oğlumu koltuğa koyup sarsam kesin üstünü açar.

Yok canım öyle değil geceleri mıkırdanıyor acıkınca ben anlıyorum hemen emzirmeye alıyorum uykusunda emiyor zaten bir daha uyutmakla daldırmakla uğraşmıyorum. Ama ağzını memeden çekmiyor duruyor mesela tam mememi cekmeye calısıyorum yine emmeye devam ediyor yarım saat tutsam duruyor yani memede. Bu yüzden zorlanıyorum artık belim kopuyor:) bir de 2 3 saatte bir böyle olduğumuzu düşün Ben kendim zorla bıraktırıyorum memeyi yatağına koyuyorum uykuya devam ediyor

Aynem öyle tatlım yaa. Benim kızımda eşimin kopyası:) eşim de tombişmiş bebekken hala da zayıf sayılmayız ikimizde:) evet sorma ya emzirdiğim için çok acıkıyorum daha az önce nutellalı ekmek yedim bu saatte kendimi durduramıyorum valla nasıl zayıflıycam off off

Valla canım ben hiç dikkat etmiyorum hamileyken de etmiyordum şimdi de etmiyorum ne bulursam yiyorum açıkcası Gaz sorunumuz bizim çoktan bitti ya 3 aylıktan beri ben gaz damlası falan vermiyorum.

Hadii yaa ay obez olmazlar inşallah :) ya evet herkes öyle söyluyor şimdi rahatsın ek gıda zor falan diye mutlaka zordur ama bebeğim çok hevesli olduğu için sanki özeniyorum bende yedirmeye:) demir ilacını veriyorum kaşıkla nerdeyse kaşığı yiyecek benimki ağlıyor bir daha ver der gibi Bir de yanımdan ayıramıyorum emdiği için atıyorum bir kaç saat bırakıp bir kuaföre saç boyatmaya gidemiyorum bu sebeple de biraz istiyorum sanırım

Ayy benim kızım da maviş gözlü :) baba kahverengi ben öyle ama benim kızım maviş pamuk gibi birşey :)) 2600 le cıktım hastaneden benim kızım cok minik doğdu aslında 1. Ay kontrolüne gittiğimizde 4500 kg olmuştu doktor şok olmuştu ama 2 kilo almıştı hemen Bencede boya fazla takılma bebek daha uzucak tabiki şimdiden birşey belli olmaz kii :) amiin Allahım hepimizin evlatlarını korusun binbir emeklerle büyütüyoruz ayaklarına taş değdirmesin benimki de cok zor oldu 6 yıldan sonra ne mücadeleler verdim şikayet ediyorum bazen yoruluyorum ediyorum diye ama sonra kendime kızıyorum Allah çarpar beni diye :)

Kız deli misin :) ye bacım ye bişeycik olmaz yaaw :) ben nerdeyse her sabah sucuklu yumurta yiyorum hahaa çok seviyorum çünkü hiç bişeyde olmuyor bebeğime. Ama sosis yemem sevmiyorum çünkü hem sucuktan daha zararlı

Bizimkide 6470 di şaşırıyorum bende sırrınız nedir kızlar
Valla sırrı ne bulursan yemek :)) şaka bi yana da hiç bir sırrım yok şahsen benim.. aa ama boza içiyorum her akşam nerdeyse bazen 1 bazen 2 bardak belki onun da etkisi vardır. Çok seviyorum çünkü hemde süt yapıyormuş. Bir de rezene çayı içiyorum normal doğadanın sallama rezenesi onu da çok severim :)

Bizimkide 6470 di şaşırıyorum bende sırrınız nedir kızlar
Bence bir sırrı yok :) ben çok zayıf biriyim hatta bebeği görmeyenler senin çocuk doymuyodur mama ver, yok şunu ye bunu ye diyip duruyo :) ama evde artık taşıyamıyorum bebeği biran önce emeklesin diye dualardayız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…