- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #8.561
Evet canım başım ağrıdı. İnşallah düşmüştür o an ölçemedim.geçmiş olsun. benim tansiyonum düşük 9larda ztn hep öyleydi gebelikte de değişmedi. sizin baş ağrısı da oldu mu? tarifinizde sanki çıkmasından ziyade düşmüş gibi geldi bana ki gebelikte tansiyon düşüklüğü normal diye biliyorum bebeğe birşey olmamıştır neden olsun arada olur öyle kötü hissedilen anlar.
Bakalim insallah sağlıcakla gelir doktorumuzun tahminde dogru cikar.insallahNe güzel bi haber ilk cinsiyet sizden oldu ilk prensesçok şanslısın kız evlat çok başka benimde bi lızım var sağlıklı olsun inşallah bi kız daha olur demenden alamıyorum kendimi
Hangi vitamini kullanıyorsun canimBende vitamini içer içmez kusuyorum ik gündür içmiyorum malesef çok kötü yaptı beni
Evet onlar garantiye almak istiyorlar ama kan tahlili çıkınca gel demiyorlar şu kadar sonra gel diyorlar bana 3 hafta sonra gel dedi üç hafta sonra deyince yine idrar testi isterse artık ben aile hekimine yazdırıcam aile hekimimde neden orda yazmadılar diye sorguluyor hemen iyice bir tuhaflaştılarDoktorlar tahlilsiz adım atmıyor gibi benim de kan değerlerim biraz düşük çıktı detaylı test için kan ver ilacı ona göre başlayacağım dedi
Çok uzun sürmüş. Hangi il orası ?Mrb kızlar nasılsınız inş hepiniz iyisinizdir.
Cumartesi günü yoğun kar yağışı nedeniyle pazar sabaha karsı saat 04.00 den bugun 11.30 kadar elektriksiz kaldık neyse ki geçte olsa çözdüler. Elektrik olmayınca doğalgazda çalışmadı ve hafta sonu olduğu içinde merkezdeki yakınlarımıza gidemedik. Çok üşüdük valla bu süreçte. şimdi doğalgaz son derecede yetmezmiş gibi bi de UFO açtım anca ısındık valla
Adıyamana bağlı İlçe cnm donduk valla ve daha verilmeyen Mah ve köy halen varÇok uzun sürmüş. Hangi il orası ?
Ben normalde çok üşürdüm hamilelikten sanırım bu ara daha çok üşüyorum. Orada yaşasam kesin donardım
Kötü olmuş. Allah yardımcıları olsun.Adıyamana bağlı İlçe cnm donduk valla ve daha verilmeyen Mah ve köy halen var
Canım senin belli olmadı mı cinsiyet özellikle takip ediyorum seniAdıyamana bağlı İlçe cnm donduk valla ve daha verilmeyen Mah ve köy halen var
Aldığım vitaminden dolayi hic hos gitmiyorMerhaba kizlar nasil gidiyor
Cnm söyle anlatayım burda ki Dr izne ayrıldı bende İl deki devlet hastanesine gittim. iki defa usg ye girdim ama bebişin pozisyonu ikili tarama için uygun değildi Dr eğer ikili için uygun pozisyona geçerse cinsiyeti gördüğünde söyleyeceğini söyledi ve 3. girişimde tam istediği pozisyona yine gelmemişti dolayısıyla cinsiyet le alakalı bişey diyemedi . ama 15 haftalık iken özele gideceğim. Kesin teşhis için bakalım artıkCanım senin belli olmadı mı cinsiyet özellikle takip ediyorum seniHayırlı sağlıklı evladın olsun öncelikle sonrasında da umarım kızın olur oğluşuna kardeş prenses gelir
Aynen cnm yaa bizde böyle olduysa doğu anadoluyu düşünemiyorum bileKötü olmuş. Allah yardımcıları olsun.
Evettt fetal dna yaptırdım ben 12. Haftada belli oldu erkekCnm söyle anlatayım burda ki Dr izne ayrıldı bende İl deki devlet hastanesine gittim. iki defa usg ye girdim ama bebişin pozisyonu ikili tarama için uygun değildi Dr eğer ikili için uygun pozisyona geçerse cinsiyeti gördüğünde söyleyeceğini söyledi ve 3. girişimde tam istediği pozisyona yine gelmemişti dolayısıyla cinsiyet le alakalı bişey diyemedi . ama 15 haftalık iken özele gideceğim. Kesin teşhis için bakalım artık
Senin miniğinin cinsiyeti belli oldu mu cnm?
Ayy maşallah çok sevindim cnm. Erkek bebekler öyle kızlara göre daha rahat takılıyorlar içerdeEvettt fetal dna yaptırdım ben 12. Haftada belli oldu erkekKıpır kıpır oldukça hareketli bir bey geliyor birazda edepsiz o pipiyi sürekli gözümüze soktu bacaklar hep ayrık
Benim ilk usg göre kızdı sonra ki bütün usglerde erkek nuba göre de önce kız sonra erkek çin takvimi erkektiAyy maşallah çok sevindim cnm. Erkek bebekler öyle kızlara göre daha rahat takılıyorlar içerdeSenin ramzi de erkek miydi cnm?
Şükür benim sorunsuz geçiyo ne vitamin kullanıyorsunuzAldığım vitaminden dolayi hic hos gitmiyorsizin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?