- 23 Kasım 2020
- 749
- 759
- 23
- 42
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #11.381
Tesekkur ederim.Sizin adınıza çok sevindim. Maşallah oğlunuzainşallah benimki de gelir bir an önce
Cok tesekkur ederim. Darisi bekleyenlerin basina insallah.Çok sevindim canım temiz çıkmasına hem de çok sürmemiş hemen gelmiş sonuçlar oğluşun da hayırlı olsun
canım bu ağrıya ışık ve seste ekleniyor mu? yani karanlıkta ağrı keskinliği azalıyor mu? bir sene önce açık anezrizma ameliyatı geçirdim yardımcı olmak isterim.kızlar, benim iki haftadır baş ağrım var. bazen azalıyor, bazen artıyor. doktorum nörolog görsün dedi, ben de telefonda bir nörologla görüştüm. büyük ihtimal migrendir ama anevrizma olma ihtimalini elemek için mr çektirin dedi. ağrım geçse de çektirmeme gerek kalmasa diyorum ama, geçmiyor. genelde tek taraflı ağrı, gözümün ve gözümün arkasında oluyor, bir iki gündür de dolaşan bir ağrı.. bu kadar uzun süre başı ağrıyan var mı?
Merhaba doktorunuza söylerseniz ilaç veriyor. Ben rennie duo içiyorum günde 3 4 defa içebilirsin demişti. Karbonhidratı da azaltınca baya rahatlatıyor.Bi tek bende var saniyordum rahatladim birazhavucu bende deneyeyim..
Ilac verdi mi acaba?
Ben yurtdışında yaşıyorum. Burada da kontrollerimi Türk doktor yapıyor ama doğumu türkiyede istedim. Aklımda koru çukurambar var hastane olarak. Doktor olarak da ya bahar hoca ya da zahide küçük(özel muayenehanesi var) bu iki doktor için hastasından yorum alabilsem çok iyi olacakBen tüp bebek doktorumla devam ediyordum, Mehmet Erdem... ancak kendisine her zaman ulaşmak mümkün değil, ben bir de normal doğum istiyorum, onunla cok zor gibi... Hastane olarak Memorial'ı çok öneren var ama ben özel doktor olursa daha rahat edeceğim sanırım. Siz nereye devam ediyorsunuz?
Hamilelere yapmıyorlar diye biliyorum ama emin değilim. Öyle duydum.Öğretmen arkadaşlar okullar açılacağı için bize asi yapacaklarmış? Siz ne düşünüyorsunuz aşı ile ilgili?
Aşılar isteğe bağlı zaten ama hamileler üzerinde aşı denemesi yapılmadığı için vurul demiyor doktorum. Ben olmayacağım diğer inaktif aşılardan bir farkı yok aslında ama yine de yeni bir hastalık yeni bir aşı sonuçlarını bilmiyoruz gebelerde diyor. Sonuçta aşı olsak da sadece hastalığı daha hafif atlatmış olacağız okulda daha çok dikkat ederek kendimizi daha çok koruyarak da hastalıktan uzak tutabiliriz kendimizi diye düşünüyorum umarım bir an önce azalır vakalar da biraz rahatlariz bizler de okullardaÖğretmen arkadaşlar okullar açılacağı için bize asi yapacaklarmış? Siz ne düşünüyorsunuz aşı ile ilgili?
Ben hamıleyım dıye yaptırmayı dusunmuyorum ıkı haftadır yuzyuze egitim basladı bızde ıkı maske takıyorum masanın yanında hep cam acık onlem almaya calısyorum cocuklarada maskenızı cıkarrsanız okuldan atılcksnız dedık onlarda cıkartmıyorÖğretmen arkadaşlar okullar açılacağı için bize asi yapacaklarmış? Siz ne düşünüyorsunuz aşı ile ilgili?
Bu haftalarda normal diyorlar bende de 48 saattir agri vardi doktor izin verdi diye bi parol ictim ama banamisin demediKızlar benim de başım 2 gündür inanılmaz ağrıyor, zonk zonk zonkluyor. Gece cok zor uyudum ağrıdan ve ilk defa baş ağrısından midem bulandı. Şu an da hafif mevcut, akşama azıtacak gibi duruyor. Daha önce hiç böyle bişey yaşamamıştım normal midir acaba?
Hamilelere yapmıyorlar diye biliyorum ama emin değilim. Öyle duydum.
Aşılar isteğe bağlı zaten ama hamileler üzerinde aşı denemesi yapılmadığı için vurul demiyor doktorum. Ben olmayacağım diğer inaktif aşılardan bir farkı yok aslında ama yine de yeni bir hastalık yeni bir aşı sonuçlarını bilmiyoruz gebelerde diyor. Sonuçta aşı olsak da sadece hastalığı daha hafif atlatmış olacağız okulda daha çok dikkat ederek kendimizi daha çok koruyarak da hastalıktan uzak tutabiliriz kendimizi diye düşünüyorum umarım bir an önce azalır vakalar da biraz rahatlariz bizler de okullarda
Ben de yaptırmayı düşünmüyorum ama yine de bi tedirgin oluyor insan. Evet ölü aşı ama yine de dediginiz gibi etkileri bilinmiyor henüz. Elimizden geldiği kadar dikkat edicez artık. Allah korusun hepimizi yapacak birşey yok.Ben hamıleyım dıye yaptırmayı dusunmuyorum ıkı haftadır yuzyuze egitim basladı bızde ıkı maske takıyorum masanın yanında hep cam acık onlem almaya calısyorum cocuklarada maskenızı cıkarrsanız okuldan atılcksnız dedık onlarda cıkartmıyor
ay Şu eşlerAsistanı açtı, sıkıntı yok dedi, eşim de doktoru bırakalım ilgisiz diye tutturdu, bu halimle bi de onu ikna etmekle uğraştım, kadın olmak ne kadar zor. Sürekli insanları idare etmek zorunda kalıyorsun en çok da eşini herhalde. :)
Ben de yaptırmayı düşünmüyorum okul yönetimim de anlayışlı dönem bitene kadar uzaktan eğitim şeklinde devam edebileceğim o yüzden hiç riske atmıyorumÖğretmen arkadaşlar okullar açılacağı için bize asi yapacaklarmış? Siz ne düşünüyorsunuz aşı ile ilgili?
Doğumdan birkaç gün önce biraktiriyorlar kan sulandirici iğneyi sıkıntı olmaz inşallahKızlar merhaba inşallah hepiniz iyisinizdir.canli dersler olduğu için çok fazla cevap veremiyorum.ama takip ediyorum.
Kızlar kan sulandirici igne vuruyorum kendime günde 2 kez.aklima takıldı doğum sırasında çok fazla kanama olur mu acaba?.kan sulandirici igne vurulup doğum yapan var mı?.biliyorum bunları düşünmek için erken ama aklıma takildi
İki gündür benim de aynı. Hiç geçmiyor. Bu dönemde normal sanırım. İlk hamileliğimde bulantı dışında hiçbir şey yaşamamıştım. Bunda her gün farklı bir belirtisini yaşıyorum.Kızlar benim de başım 2 gündür inanılmaz ağrıyor, zonk zonk zonkluyor. Gece cok zor uyudum ağrıdan ve ilk defa baş ağrısından midem bulandı. Şu an da hafif mevcut, akşama azıtacak gibi duruyor. Daha önce hiç böyle bişey yaşamamıştım normal midir acaba?
aa geçmiş olsun.. ağrı bahsettiğim şekilde oluyor. fazla ışık rahatsız ediyor evet ve sanırım fazla ses de.. mesajı yazdığım günden beri ağrılarım azaldı. hiç olmadığı günler oldu. öğlenleri başlıyor bazen, sonra geçiyor. her gün yürüyüşe çıkmaya başladım, suyu da arttırdım, etkisi var mı bilmiyorum.canım bu ağrıya ışık ve seste ekleniyor mu? yani karanlıkta ağrı keskinliği azalıyor mu? bir sene önce açık anezrizma ameliyatı geçirdim yardımcı olmak isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?