2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kızlar , geçen hafta doğum yapan arkadaşıma hediye almaya gidiyorum. Bebeğe alcam bi şeyler ama doğum yapan arkadaşıma da bi hoşluk yapayım diyorum. Ne alabilirim sizce ?

canım bu ağrıya ışık ve seste ekleniyor mu? yani karanlıkta ağrı keskinliği azalıyor mu? bir sene önce açık anezrizma ameliyatı geçirdim yardımcı olmak isterim.

Kızlar benim de başım 2 gündür inanılmaz ağrıyor, zonk zonk zonkluyor. Gece cok zor uyudum ağrıdan ve ilk defa baş ağrısından midem bulandı. Şu an da hafif mevcut, akşama azıtacak gibi duruyor. Daha önce hiç böyle bişey yaşamamıştım normal midir acaba?

Ben yurtdışında yaşıyorum. Burada da kontrollerimi Türk doktor yapıyor ama doğumu türkiyede istedim. Aklımda koru çukurambar var hastane olarak. Doktor olarak da ya bahar hoca ya da zahide küçük(özel muayenehanesi var) bu iki doktor için hastasından yorum alabilsem çok iyi olacak

Öğretmen arkadaşlar okullar açılacağı için bize asi yapacaklarmış? Siz ne düşünüyorsunuz aşı ile ilgili?

Öğretmen arkadaşlar okullar açılacağı için bize asi yapacaklarmış? Siz ne düşünüyorsunuz aşı ile ilgili?
Aşılar isteğe bağlı zaten ama hamileler üzerinde aşı denemesi yapılmadığı için vurul demiyor doktorum. Ben olmayacağım diğer inaktif aşılardan bir farkı yok aslında ama yine de yeni bir hastalık yeni bir aşı sonuçlarını bilmiyoruz gebelerde diyor. Sonuçta aşı olsak da sadece hastalığı daha hafif atlatmış olacağız okulda daha çok dikkat ederek kendimizi daha çok koruyarak da hastalıktan uzak tutabiliriz kendimizi diye düşünüyorum umarım bir an önce azalır vakalar da biraz rahatlariz bizler de okullarda

Arkadaşlar merhaba gebeligimin 16. Haftasindayim.bastan beri burayı takip ediyorum ama aktif değilim.ucuncu gebeliğim bir buçuk yaşında kızım var o yüzden pek aktif katılamadım.
Çok müşkül bir durumum var belki basit gelir size ama emin olun hayatımı rezil etti hamileliğimi öğrendiğimde beri iğrenç Bir tad var ağzımda ikinci gebeligimde de olmuştu doktoral doktor gezdim nedenini bulamadilar dagiz temizliğinde vs bişey yok en son refludendir dediler mecbur katlandim ama üçüncü aydan sonra geçmişti.bu kez bir türlü geçmiyor sinirden ağlıyorum artık.sabah kalkıyorum yemek dışında sürekli sakız cigniyorum o tadı bastırmak için... artık sakız cignemekten çenem ağrıyor.var mı aranızda böyle birşey yaşayan ya da şahit olan inanın duaciniz olurum.fuma gününe dauiliyeye randevu aldım ama umutsuzum çünkü saha önce de gittim bişey bulamıyorlar reflü den kaynaklanıyor deyip gönderiyorlar

Ben hamıleyım dıye yaptırmayı dusunmuyorum ıkı haftadır yuzyuze egitim basladı bızde ıkı maske takıyorum masanın yanında hep cam acık onlem almaya calısyorum cocuklarada maskenızı cıkarrsanız okuldan atılcksnız dedık onlarda cıkartmıyor

Bu haftalarda normal diyorlar bende de 48 saattir agri vardi doktor izin verdi diye bi parol ictim ama banamisin demedi

Hamilelere yapmıyorlar diye biliyorum ama emin değilim. Öyle duydum.

Ben de yaptırmayı düşünmüyorum ama yine de bi tedirgin oluyor insan. Evet ölü aşı ama yine de dediginiz gibi etkileri bilinmiyor henüz. Elimizden geldiği kadar dikkat edicez artık. Allah korusun hepimizi yapacak birşey yok.

ay Şu eşler bizden pimpirikliler bazen.

Ben de yaptırmayı düşünmüyorum okul yönetimim de anlayışlı dönem bitene kadar uzaktan eğitim şeklinde devam edebileceğim o yüzden hiç riske atmıyorum

Kızlar merhaba inşallah hepiniz iyisinizdir.canli dersler olduğu için çok fazla cevap veremiyorum.ama takip ediyorum.
Kızlar kan sulandirici igne vuruyorum kendime günde 2 kez.aklima takıldı doğum sırasında çok fazla kanama olur mu acaba?.kan sulandirici igne vurulup doğum yapan var mı?.biliyorum bunları düşünmek için erken ama aklıma takildi

Doğumdan birkaç gün önce biraktiriyorlar kan sulandirici iğneyi sıkıntı olmaz inşallah

İki gündür benim de aynı. Hiç geçmiyor. Bu dönemde normal sanırım. İlk hamileliğimde bulantı dışında hiçbir şey yaşamamıştım. Bunda her gün farklı bir belirtisini yaşıyorum.

canım bu ağrıya ışık ve seste ekleniyor mu? yani karanlıkta ağrı keskinliği azalıyor mu? bir sene önce açık anezrizma ameliyatı geçirdim yardımcı olmak isterim.
aa geçmiş olsun.. ağrı bahsettiğim şekilde oluyor. fazla ışık rahatsız ediyor evet ve sanırım fazla ses de.. mesajı yazdığım günden beri ağrılarım azaldı. hiç olmadığı günler oldu. öğlenleri başlıyor bazen, sonra geçiyor. her gün yürüyüşe çıkmaya başladım, suyu da arttırdım, etkisi var mı bilmiyorum.
ilginiz için teşekkür ederim. anevrizma ciddi bir şey, gelmiş geçmiş olsun.. onun belirtileri nasıldı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…