2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Canım ben daha 13 haftamdan başladım magnezyum almaya ben şimdi erken mi başlamışım anlamadım

Benimde bir ara o şekildeydi şimdi teke düşduk . Günde 0.6 vuruluyorum. Önümüzdeki ay yine test yapilacak yetiyormu diye
Ne testi yapıldı size acaba neye göre sulandırıcıya karar verdı doktor? Ben heterozigotum pıhtılaşma eğilimim var ama doktorum gerek yok iğneye ilaca bence diyor.

Canım ben daha 13 haftamdan başladım magnezyum almaya ben şimdi erken mi başlamışım anlamadım

Çok teşekkür ederim cevaplarınız için öğleden sonra içtiğim İmom sanki bir tık hafifletti ağrılarımı, bundan sonra sabahtan alacağım ki gün içinde yaşam kalitemi düşürmesin bugünkü gibi. Neredeyse topallıyordum

Ne testi yapıldı size acaba neye göre sulandırıcıya karar verdı doktor? Ben heterozigotum pıhtılaşma eğilimim var ama doktorum gerek yok iğneye ilaca bence diyor.
Bende de aynı sorun var pıhtılaşma var hem corasprin hem de hiçbir iğneye devam edeceğim perinatologum hibora doğumdan sonra 6 hafta daha devam edeceksin dedi

Herkese merhabaa aranıza yeni katıldım. 2. Gebeliğim
Doğum aslında programlara göre hesaplandiginda 5 Eylül diyor fakat şuana kadar gidilen randevularda bebiş önden gidiyor. Bu nedenle ki hissiyatımda bu yönde Ağustosta geleceğini düşünüyorum bu nedenle Burayı da takip edelim istedim. Ankaradan yazıyorum swvgiler5

Merhaba hanımlar, aranızda Ankara'da olan var mı? Özele gidiyorum ama doktorumla tarzımız tam uyuşmadı, sigortam var o yüzden devlet düşünmüyorum. Önerebileceğiniz birileri var mı?
Merhaba bende Ankara A Life hastanesine gidiyorum. Doktorumdan memnunum ebru biberoglu. İsterseniz araştirabilirsiniz

Benimde pırtilasma egilimim var benim bu nedenle 5 kaybim oldu o yüzden ilaç +iğne kullaniyorum. Bence 1 doktora daha danişın

şimdilik akıntım yok, o anlık olmuştur inşallah. bir de bugün hamileliğimi öğrendiğimden beri ilk kez araba yolculuğu yaptım. ona da pişman oldum of off
Canım benimde doktorum soylemisti kahve rengi leke yada kanama olursa sikinti yok ama taze kan gelirse ozaman sikinti rahat ol 2/3 gun onceye kadar bende kahve rengi akintim vardi ama doktorum soylemisti boyle birsey olacagini cunku rahimde kan pihtisi olusmus kendinden oatlar dedi burda ayni olayi yasayam ben degilim sadece sikinti yapma ama acik renkte kan gelirse o zaman doktorunu ara

Merhaba bende Ankara A Life hastanesine gidiyorum. Doktorumdan memnunum ebru biberoglu. İsterseniz araştirabilirsiniz

Özel sigortalı mısın canım. Ebru hoca sigortalı hasta kabul ediyor mu ki, bazı doktorlar etmiyor da. Ben de hastane değiştirmeyi a life da devam etmeyi düşünüyorum da.

Ben de çok merak ediyorum benden önce siz sordunuz. Hangi hastaneye gidiyordunuz siz?
Ben tüp bebek doktorumla devam ediyordum, Mehmet Erdem... ancak kendisine her zaman ulaşmak mümkün değil, ben bir de normal doğum istiyorum, onunla cok zor gibi... Hastane olarak Memorial'ı çok öneren var ama ben özel doktor olursa daha rahat edeceğim sanırım. Siz nereye devam ediyorsunuz?

Bİraz dinlenin bence bu gün için rahat edecekse tekrar doktoruna danış doktorun seni ona göre yönlendirecektir
Asistanı açtı, sıkıntı yok dedi, eşim de doktoru bırakalım ilgisiz diye tutturdu, bu halimle bi de onu ikna etmekle uğraştım, kadın olmak ne kadar zor. Sürekli insanları idare etmek zorunda kalıyorsun en çok da eşini herhalde. :)

Kizlar merhaba. Bu sabah nifty testi sonucum geldi. Tam 7 gunde cikmis oldu sonuc. Allah'a şükür bir sorun yok. Cinsiyet de kesinlesti; erkek.. Allah herkese saglikli ve hayirli evlatlar versin
Çok sevindim canım temiz çıkmasına hem de çok sürmemiş hemen gelmiş sonuçlar oğluşun da hayırlı olsun

Kizlar merhaba. Bu sabah nifty testi sonucum geldi. Tam 7 gunde cikmis oldu sonuc. Allah'a şükür bir sorun yok. Cinsiyet de kesinlesti; erkek.. Allah herkese saglikli ve hayirli evlatlar versin.
Sizin adınıza çok sevindim. Maşallah oğlunuza inşallah benimki de gelir bir an önce

Benim de oluyor. Doktora sordum reflü demişti. Az ve sık yiyorum. Baharat domates gibi şeylerden uzak durmaya çalışıyorum. Bir de havuç yiyorum günde iki tane. O hissi biraz bastırıyor
Bi tek bende var saniyordum rahatladim biraz havucu bende deneyeyim..
Ilac verdi mi acaba?

Bi tek bende var saniyordum rahatladim biraz havucu bende deneyeyim..
Ilac verdi mi acaba?
Ben ilk o hissi duyunca araştırdım nerden. Yemek borusu kanserine çıktı tüm kapılar ağla ağla bi hal olmuştum. Doktora sordum Şurup yazacaktı ama unuttu ultrason uzun sürünce. Gaviscon verecekti. evde rennie olunca hatırlatmadım. Bolca maden suyu iç sade olanından demişti. O hisse etki etmiyor rennie ve maden suyu. havuç dışında çare bulamadım ben.
Sizin bulantınız da çok olmuştu sanırım. Tahriş olmuştur yemek borusu.
benimki geçti gibi biraz. Eskisi kadar yoğun değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…