- 26 Mart 2017
- 3.227
- 5.556
- 158
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #11.361
Canım ben daha 13 haftamdan başladım magnezyum almaya ben şimdi erken mi başlamışım anlamadımArkadaşlar herkese selamlar.. Hepiniz çok iyisinizdir inşallah, bu aralar işlerim çok yoğun. homeoffice çalışıyorum ben kendi işim ama bu aralar pek yoğun. Ama hepinizin yazdığını takip ediyorum
Kızlar benim kalça kemiği de ayağa kalkarken, çok ayakta kaldığımda vs sağ tarafında ağrı oluyor. Sanki eklem yerlerinde öyle hissediyorum. Doktora söyledim ama magnezyum için erken henüz dedi. Imom kullanıyorum, onun içindeki mg yetmezse başlatırız dedi. Bu kadar erken mi başlıyordu kemik ağrıları hiç hatırlamıyorum oğlumdan. Sizlerde olan var mı?
Ben de 14. Haftamın sonunda başladım canım kasılmalarım var diye doktor verdi erken olduğunu sanmıyorumCanım ben daha 13 haftamdan başladım magnezyum almaya ben şimdi erken mi başlamışım anlamadım
Ne testi yapıldı size acaba neye göre sulandırıcıya karar verdı doktor? Ben heterozigotum pıhtılaşma eğilimim var ama doktorum gerek yok iğneye ilaca bence diyor.Benimde bir ara o şekildeydi şimdi teke düşduk . Günde 0.6 vuruluyorum. Önümüzdeki ay yine test yapilacak yetiyormu diye
Geçmiş olsun canım bende de vardı magnezyum içince birkaç günde geçti dilersen başka bir doktora daha sorabilirsin ama bizim gibi ağrı yaşayanlarında kullandığına burda rastladım oyüzden kullandım halada devam ediyorum.
Benim her iki kalcada eklem yerlerinde zmn zmn agri oluyor. Gecen gun yururken kitlendim kaldim hatta. Dediginiz gibi cok ayakta kalinca oluyor genelde. Magnezyum takviyesi aliyorum ama sanirim yeterli gelmiyor. Dr kontrolune gidince sorucam ben de bakalim
Canım ben daha 13 haftamdan başladım magnezyum almaya ben şimdi erken mi başlamışım anlamadım
Anladım canım teşekkür ederim bilgilendirme içinEvet oyle olmasi lazim yani yerli somonda civa orani yuksek ama ithal olan yani norvec ve isvec tarafindan gelen somonlar bu konuda daha guv3nliymis
Bende de aynı sorun var pıhtılaşma var hem corasprin hem de hiçbir iğneye devam edeceğim perinatologum hibora doğumdan sonra 6 hafta daha devam edeceksin dediNe testi yapıldı size acaba neye göre sulandırıcıya karar verdı doktor? Ben heterozigotum pıhtılaşma eğilimim var ama doktorum gerek yok iğneye ilaca bence diyor.
Merhaba bende Ankara A Life hastanesine gidiyorum. Doktorumdan memnunum ebru biberoglu. İsterseniz araştirabilirsinizMerhaba hanımlar, aranızda Ankara'da olan var mı? Özele gidiyorum ama doktorumla tarzımız tam uyuşmadı, sigortam var o yüzden devlet düşünmüyorum. Önerebileceğiniz birileri var mı?
Ne testi yapıldı size acaba neye göre sulandırıcıya karar verdı doktor? Ben heterozigotum pıhtılaşma eğilimim var ama doktorum gerek yok iğneye ilaca bence diyor.
Bende oyle dusunuyorum benimde dusuk riskim vardi diye erken baslatilar ama neblim doktoru erken demiş daaha sasirdimBen de 14. Haftamın sonunda başladım canım kasılmalarım var diye doktor verdi erken olduğunu sanmıyorum
Canım benimde doktorum soylemisti kahve rengi leke yada kanama olursa sikinti yok ama taze kan gelirse ozaman sikinti rahat ol 2/3 gun onceye kadar bende kahve rengi akintim vardi ama doktorum soylemisti boyle birsey olacagini cunku rahimde kan pihtisi olusmus kendinden oatlar dedi burda ayni olayi yasayam ben degilim sadece sikinti yapma ama acik renkte kan gelirse o zaman doktorunu araşimdilik akıntım yok, o anlık olmuştur inşallah. bir de bugün hamileliğimi öğrendiğimden beri ilk kez araba yolculuğu yaptım. ona da pişman oldum of off
Merhaba bende Ankara A Life hastanesine gidiyorum. Doktorumdan memnunum ebru biberoglu. İsterseniz araştirabilirsiniz
Özel sigortalı mısın canım. Ebru hoca sigortalı hasta kabul ediyor mu ki, bazı doktorlar etmiyor da. Ben de hastane değiştirmeyi a life da devam etmeyi düşünüyorum da.Merhaba bende Ankara A Life hastanesine gidiyorum. Doktorumdan memnunum ebru biberoglu. İsterseniz araştirabilirsiniz
Bİraz dinlenin bence bu gün için rahat edecekse tekrar doktoruna danış doktorun seni ona göre yönlendirecektirşimdilik akıntım yok, o anlık olmuştur inşallah. bir de bugün hamileliğimi öğrendiğimden beri ilk kez araba yolculuğu yaptım. ona da pişman oldum of off
Ben tüp bebek doktorumla devam ediyordum, Mehmet Erdem... ancak kendisine her zaman ulaşmak mümkün değil, ben bir de normal doğum istiyorum, onunla cok zor gibi... Hastane olarak Memorial'ı çok öneren var ama ben özel doktor olursa daha rahat edeceğim sanırım. Siz nereye devam ediyorsunuz?Ben de çok merak ediyorum benden önce siz sordunuz. Hangi hastaneye gidiyordunuz siz?
Asistanı açtı, sıkıntı yok dedi, eşim de doktoru bırakalım ilgisiz diye tutturdu, bu halimle bi de onu ikna etmekle uğraştım, kadın olmak ne kadar zor. Sürekli insanları idare etmek zorunda kalıyorsun en çok da eşini herhalde. :)Bİraz dinlenin bence bu gün için rahat edecekse tekrar doktoruna danış doktorun seni ona göre yönlendirecektir
Çok sevindim canım temiz çıkmasına hem de çok sürmemiş hemen gelmiş sonuçlar oğluşun da hayırlı olsunKizlar merhaba. Bu sabah nifty testi sonucum geldi. Tam 7 gunde cikmis oldu sonuc. Allah'a şükür bir sorun yok. Cinsiyet de kesinlesti; erkek..Allah herkese saglikli ve hayirli evlatlar versin
Sizin adınıza çok sevindim. Maşallah oğlunuzaKizlar merhaba. Bu sabah nifty testi sonucum geldi. Tam 7 gunde cikmis oldu sonuc. Allah'a şükür bir sorun yok. Cinsiyet de kesinlesti; erkek..Allah herkese saglikli ve hayirli evlatlar versin.
Bi tek bende var saniyordum rahatladim birazBenim de oluyor. Doktora sordum reflü demişti. Az ve sık yiyorum. Baharat domates gibi şeylerden uzak durmaya çalışıyorum. Bir de havuç yiyorum günde iki tane. O hissi biraz bastırıyor
Ben ilk o hissi duyunca araştırdım nerden. Yemek borusu kanserine çıktı tüm kapılarBi tek bende var saniyordum rahatladim birazhavucu bende deneyeyim..
Ilac verdi mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?