2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;


  • Ankete Katılan
    302
Kızlar kaç kilo aldınız ben çok kötüyüm ya moralim çok bozuk
62/63 kilo ile hamile kaldim geçen ay 72 kiloydum bu ayda herhalde 74 olmusumdur baya kilo aldım moralini bozma bebiş iyi olsun kilo verilir benim normalde olmam gereken kilo 55-57 arası hamile kalmadan kilo almıştım hamile kalınca iyice çiktik zirvedeyiz
 

Canımm ilk dogumda evde nevarsa bavula koydum bende bilmiyordum. Hemşireler fırça atti niye ayırmadın diye. Doguma giderken 1 tane bez 1 tane iç zıbın 1 tane dış zıbın 1 tane alt 1 şapka , ellikler ve battaniye aldılar. Yıkanmamisti ama temizleyip giydirmişlerdi. Battaniyenin içine giyeceklerini koyup veriyorsun. istersen ilk günlük 1 takım verir sonra fotoğraflayacağın takımı giydirirsin.
 
Teşekkür ederim inşallah 0-3 ay pek almadım ama aklım kaldı acaba alsammı diye 10 lu hastane çıkışı iki alt üst takım yeni doğan iki beşli 0-3 ay aldım yetmez mi acaba az mı olmuş ?

Kıyafet sirkülasyonu çok oluyor çünkü kakalari su gibi oluyor batırıyorlar. Belki 2 tane daha 5 li alabilirsin. Tek alt üstlerde iyi ama ellik ve şapka cok lazım oluyor. Elleri küçük oldugundan sürekli düşüyor yada kirletiyorlar. yıka kurut ütüle zaman kaybı oluyor. Ben bütün takımlari 5 li aldım o yüzden. Ama ellik ve şapkalari teklide satıyorlar yedek olarak bilgin olsun.
 
Göbekleri ne zaman düşüyor ? O zamana kadar çıtçıtlı body giydirilmiyor mu ? Alt üst mü almak gerekiyo canım ?
 
Kızlar saçım siyah, beyazım da yok, saç uçlarıma birşeyler yaptırmak istiyorum, saç derisine temas etmeyecek şekilde ve boyanırken kokuya maruz kalmamak için ftp maske kullanarak boyatabilir miyim?
Daha önce saçımı hiç boyatmadım, sizce hangi renkler yakışabilir?
Ne dersiniz?
 
Göbekleri ne zaman düşüyor ? O zamana kadar çıtçıtlı body giydirilmiyor mu ? Alt üst mü almak gerekiyo canım ?
iç zıbın denen yelek tarzı bir şey var doğumdan sonra içine o giydiriliyor göbekle teması zıbına göre çok az. Genelde 10 lu setlerin içinde bulunuyor. Bulunmayanlar tek te satın alabilir.
 
Göbekleri ne zaman düşüyor ? O zamana kadar çıtçıtlı body giydirilmiyor mu ? Alt üst mü almak gerekiyo canım ?

Canım benim oglumda 10 gunde düsmüstu ama 15 günude bulabiliyor yada 5 gündede düsebiliyormus. Bana doktorum citcitlıyi göbek düstükten sonra kullan demisti cünkü gobegine 1 aparat takılıyorya üstünden çitçıtlayinca çocugun canı acır rahat edemez dedi. Oyüzden ben 2 takım altli üstlu organik iclik zıbın alıp ilk 15 gün onu kullandım. Resimdekinin aynı kumaştan altıda oluyor ince.
 
Ya ben aşıyı cuma vurdum akşam başladı ağrı dün mahfoldum heryerim ağrıyordu tüm kemiklerim falan kolumu oynatamadım bile. Bugn hafifledi şükür ya hiç uyuyamadım 2 gece
Benim ilk saatler birşey olmadı sonra 3gün kol ağrım oldu çok.Ustune yatamadım bir yere uzanamadim.Birde 2.dozu var bunun
 

Benimde eşim simdi boyadi saclarımi. Ben normalde açık kumralım ve omre yaptirmistim. Simdi komple açik kumrala boyadik.
 
Tam mucize iniallah sağlıkla kucağımıza alırız
 
Kizlar merhaba.. 53 kiloyla hamile kaldim.. suan 58 kiloyum.. şu ana kadar hep mide bulantisi ve kusma problemi yasadigim icin cok kilo almamistim ama son bir aydir cok hizli almaya basladim.. simdilik belki cok degil ama böyle giderse cok fazla alacagim.. ki boyum kisa.. nasil dikkat edecegim..
Siz nasil dikkat ediyorsunuz.. hic rejim yapmadim bilmiyorum gercekten..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…